Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX3000 Series (Ampere) v.2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, teller είπε

Το θέμα είναι τι να περιμένουμε κι εμείς που δεν προλάβαμε; Την 4090;

Αφού το ίδιο σκηνικό θα συνεχιστεί με το mining και μάλλον θα εκτοξευθεί περαιτέρω.

Το δε ρύζι ο Huang κονομάει ούτως ή άλλως. Σιγά μην καίγεται για τους gamers, να πούμε.

Απλά μην αγοράσεις μεταχειρησμένη κάρτα από miner, τάχα μου mono webbrowsing και lightgaming με τα ramchips να έχουν φάει το degradation τις ζωής τους. Γιατί στο μυαλό τους όταν αγοράζουν την κάρτα για mining υπάρχει η αλητεία "θα κοροϊδέψω κανά παιδάκι, θα ρίξω λίγο wd40 και δεν θα μπω κάν στον κόπο να την καθαρίσω με canned air". (καλά υπάρχουν και οι τίμιοι που αναφέρουν ότι η κάρτα έχει καεί στο mining και την δίνουν σε τίμιο ποσό)

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Returntolobby είπε

Απλά μην αγοράσεις μεταχειρησμένη κάρτα από miner, τάχα μου mono webbrowsing και lightgaming με τα ramchips να έχουν φάει το degradation τις ζωής τους. Γιατί στο μυαλό τους όταν αγοράζουν την κάρτα για mining υπάρχει η αλητεία "θα κοροϊδέψω κανά παιδάκι, θα ρίξω λίγο wd40 και δεν θα μπω κάν στον κόπο να την καθαρίσω με canned air". (καλά υπάρχουν και οι τίμιοι που αναφέρουν ότι η κάρτα έχει καεί στο mining και την δίνουν σε τίμιο ποσό)

Καλά υπάρχουν διαφορες περιπτώσεις. Εγω πχ δεν εχω ασχοληθεί καθόλου με mining ουτε στην 5700xt που ειχα, ουτε στην 3070 που εχω. Γιατι; Γιατι το χαρτζιλικι που θα εβγαζα το βγάζω με το παραπάνω μέσω trading.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Returntolobby είπε

Μα δεν ξέρεις αν ο άλλος είναι miner ή όχι, αυτό είναι το θέμα.

Αν είναι φυσικά, σιγά μην το πει.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, vins είπε

Σχεδον 620€ τελική με ups express

Ελά ρε, με 800 έπαιρνες 2080ti μεταχειρισμένη που είναι πολύ καλύτερη :P 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Herald είπε

Έχεις δίκιο! Και θα ήταν και μεταχειρισμενη που σημαίνει ότι θα γλίτωνα και τυχόν μπλεξίματα με rma σε περίπτωση που μου έβγαζε η καινούρια 3070 κανα θέμα στις πρώτες 2 βδομάδες 😂

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vins είπε

Έχεις δίκιο! Και θα ήταν και μεταχειρισμενη που σημαίνει ότι θα γλίτωνα και τυχόν μπλεξίματα με rma σε περίπτωση που μου έβγαζε η καινούρια 3070 κανα θέμα στις πρώτες 2 βδομάδες 😂

To αστείο είναι πώς εγώ το είχα γράψει αυτό για την τιμή της 2080ti, οτι δηλαδή υποχρεωτικά θα πρέπει να είναι κάτω από τη τιμή της 3070 (που ήταν τα 500 MSRP τότε). Οπότε προφανώς, αν η 3070 πάει στο 1000αρικο η 2080ti πρέπει να πάει κάτω από 1000αρικο. Αλλά μερικοί δεν μπορούν να διαβάσον μια απλή πρόταση και μπαίνουν να ειρωνευτούν τρομάρα τους.

Μου λέγαν κιόλας οτι τα γράφω για να ρίξω τις τιμές της 2080ti να πάρω μία. Εξ ιδιών τα αλλότρια που λέμε

• Like 3
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Herald είπε

Το ήξερα ότι κάπου εκεί θα το πήγαινες 😛

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, teller είπε

Μα δεν έχω παραγγελία. Εγκυκλοπαιδικά ρωτάω για το τι παίζει με αυτό το #PartAlert.

Thanks

Καλά εκεί με 3Κ+ ατομα να κοιτάνε κάθε κατηγορία πλέον δύσκολα να προλάβεις. 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Καλά εκεί με 3Κ+ ατομα να κοιτάνε κάθε κατηγορία πλέον δύσκολα να προλάβεις. 

Εννοείς 30Κ+....

• Confused 1
Δημοσ.

Ενας φιλος μου εχει αλλαξει απο τα Χριστουγεννα 3060ti,3070,3080 και πριν κανενα 10ημερο πηρε την 6800ΧΤ.Βεβαια μετα απο 2-3 μερες την εβαλε αγγελια εδω μεσα στα 1500 αν θυμαμαι καλα για να παει στην 3090.Τις παιρνει απο Κωτσοβολο μιας και εχει εναν ξαδερφο του που δουλευει εκει,καταστημα Θεσσαλιας.Ξεροσταλιαστε και εσεις και εγω στα part alert.Την 6800ΧΤ την πηρε 1000κατι αλλα λεει να βγαλει ενα 500αρικο ετσι για την γκαβλα του(χαχαχαχα).Ειχε την 2070 Super αν θυμαμαι καλα,οι αναβαθμισεις του βγαινουν τσαμπα και του μενουν κιολας.Τι να πεις,οτι να ναι.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

Ενας φιλος μου εχει αλλαξει απο τα Χριστουγεννα 3060ti,3070,3080 και πριν κανενα 10ημερο πηρε την 6800ΧΤ.Βεβαια μετα απο 2-3 μερες την εβαλε αγγελια εδω μεσα στα 1500 αν θυμαμαι καλα για να παει στην 3090.Τις παιρνει απο Κωτσοβολο μιας και εχει εναν ξαδερφο του που δουλευει εκει,καταστημα Θεσσαλιας.Ξεροσταλιαστε και εσεις και εγω στα part alert.Την 6800ΧΤ την πηρε 1000κατι αλλα λεει να βγαλει ενα 500αρικο ετσι για την γκαβλα του(χαχαχαχα).Ειχε την 2070 Super αν θυμαμαι καλα,οι αναβαθμισεις του βγαινουν τσαμπα και του μενουν κιολας.Τι να πεις,οτι να ναι.

Αυτός έχει ......ξάδερφο στην κορώνη !!!!😋

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Vsrs7 είπε

Screenshot_2021-03-07-15-37-09-189_com.android.chrome.jpg

Θα πάρω 2-3 τώρα που τις βρήκα!!!

Μάλλον έχει γίνει λάθος στην ποσότητα και αανφέρονται στην αγορά 2 σε αυτή την τιμή :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...