Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX3000 Series (Ampere) v.2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Στα 2Κ έβρισκες και στις αρχές τις καλές 3090 άρα ναι γι' αυτή τη κάρτα είναι οκ οι τιμές. Οι 3080Ti απ' ότι βλέπω παίζουν στα ίδια λεφτά οπότε καλύτερα 3090.

Μπα για πολυ λιγο ηταν και αυτες.. Φαντασου οτι εγω πηρα 2000 την 3090 rog strix oc και αν δεν αποφασιζα σε 5 λεπτα αν θα την παρω ή οχι ακομη με την 3080 θα ημουν.. Εξαφανιστηκαν ολες και απο τοτε δεν ξαναειδα τετοια τιμη.. Οτι εμφανιζοταν για μια εβδομαδα εξαφανιζοταν σε 5 λεπτα ακομη και για 3090..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, BabisTs είπε

όταν μπείς σε μοτίβο νερού δύσκολα ξαναγυρνάς σε αέρα....αλλά ναι τα 1500€ για fe είναι μπόμπα.....

Ισχυει.. Και μονο οσοι εχουμε τους θερμοσιφωνες τις 3090 ξερουμε ποσο αναγκαιο ειναι το νερο αν θες να κανεις λιγο πιο σοβαρο o/c απο τα συνηθη με τετοια καταναλωση..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 2
Δημοσ.

FYI: Για όσους έχουν πάρει από Πλαίσιο τις "κατόπιν παραγγελίας" 3080/3070 ti:

Δε γνωρίζουν καθόλου πότε θα παραλάβουν (προφανώς), αλλά μπορούν να ενημερώσουν τουλάχιστον για τον αριθμό προτεραιότητας για να έχετε μια ιδέα όοοοταν με το καλό παραλάβουν αν έρχεται η ώρα σας ή όχι.

Δημοσ.

Μιας και λέτε πάντως για lockdown κτλ, οι φήμες λένε ότι μεταξύ των προνομίων για τους πλήρως εμβολιασμένους, θα είναι να έχουν προτεραιότητα στις λίστες αναμονής για τις RTX 3XXX, και αν έχεις κάνει και Astra Zeneca, αγορά στην msrp τιμή....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, foukas είπε

Δε γνωρίζουν καθόλου πότε θα παραλάβουν (προφανώς), αλλά μπορούν να ενημερώσουν τουλάχιστον για τον αριθμό προτεραιότητας για να έχετε μια ιδέα όοοοταν με το καλό παραλάβουν αν έρχεται η ώρα σας ή όχι.

Εγώ δοκίμασα την τύχη μου σε μια 3070ti zotac. Πήρε την παραγγελία, αλλά έστειλαν μνμ οτι πρόκειται για προπαραγγελια κα ότι είμαι σε προτεραιότητα. Μιλώντας μαζί τους μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου δώσουν ημερομηνία αλλά υπολογίζουν 1 μήνα. Για σειρά προτεραιότητας τπτ 😆

Δημοσ.
3 ώρες πριν, foukas είπε

2 φορές τους πήρα σήμερα για την 3080 Τι, και τις 2 φορές οι υπάλληλοι μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν αριθμό προτεραιότητας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, blazexX23Xx είπε

2 φορές τους πήρα σήμερα για την 3080 Τι, και τις 2 φορές οι υπάλληλοι μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν αριθμό προτεραιότητας.

Χμ δεν ξέρω ίσως εξαρτάται από το clearance του κάθε υπαλλήλου. Σε μένα η κοπέλα έλεγε ότι δεν της έβγαζε αριθμό στο σύστημα αλλά ρώτησε κάποιον άλλο και μετά μου είπαν αριθμό. Ελπίζω να μη μου είπε μια βλακεία απλά για να με ξεφορτωθεί... 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, foukas είπε

Χμ δεν ξέρω ίσως εξαρτάται από το clearance του κάθε υπαλλήλου. Σε μένα η κοπέλα έλεγε ότι δεν της έβγαζε αριθμό στο σύστημα αλλά ρώτησε κάποιον άλλο και μετά μου είπαν αριθμό. Ελπίζω να μη μου είπε μια βλακεία απλά για να με ξεφορτωθεί... 

3080 ti eagle παρηγγειλες?

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, etze είπε

3080 ti eagle παρηγγειλες?

Ναι. Δεν είναι και η καλύτερη υλοποίηση αλλά μη ζητάμε πολλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, foukas είπε

Ναι. Δεν είναι και η καλύτερη υλοποίηση αλλά μη ζητάμε πολλά.

στα 1350€ είναι jet η 3080ti......

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

οτι θα είναι jet θα είναι

κομπλέ την βρήκαν στο review πάντως και στα 1350€ με πολύ καλή απόδοση και στα temps πια είναι όπλο....

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Sakiz105 είπε

οτι θα είναι jet θα είναι

χαχαχ

ρε φιλε συμφωνα με τα ελαχιστα (2;) reviews που εχω δει φαινεται πως διορθωσανε το θεμα με τα pads και οι θερμοκρασιες ειναι μια χαρα

ξερω γω τωρα;

η τιμη επισης φαινεται να ητανε 1 χιλιαρικο κατω απο λαθος

οποτε μη το πεις ουτε του παππα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...