Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX3000 Series (Ampere) v.2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, stifler12 είπε

που ειναι τα παιδια που ηθελαν 500 ευρω 2080ti επειδη θα εβγαινε στα 700 ευρω η 3080...

Ο covid-19 και το mining τις έσωσε τις τιμές των 2080Ti αλλιώς τόσο θα είχαν..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε

Covid εχει εδω και 1 χρονο και το mining υπαρχει αρκετο καιρο .  Μια καλη 2080ti ειναι πολυ πιο πανω απο 3070 σε ολα της και πιο future proof. Οσοι προλαβαν και πηραν , εκαναν την καλυτερη επιλογη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Το κολπο ειναι απο το 2017 δες απο το 9:20 οποτε δεν εχει να κανει με covid αλλα με mining. Οποιος περιμενε να παρει 700 ευρω 3080 κοιματε ορθιος .Βεβαια στο να πουλησουν καποιοι κατω κοστους στο insomnia τις καρτες τους 20xx βοηθησαν και οι fake αγγελιες καποιων που εβαζαν μουφα αγγελιες για 2080ti στα 500-600 ευρω που ουσιαστικα δεν ειχαν.

Επεξ/σία από stifler12
Επισκέπτης
Δημοσ.

Απλά λέω ότι αν δεν υπήρχαν όλα αυτά θα έβρισκες 3080 λίγο κάτω από 800. Οπότε η 2080Ti μέχρι 600 θα πήγαινε. Στα ίδια είναι πάντως η 3070 εκτός από τη vram η οποία δεν φτάνει για 4Κ..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οι κάρτες γραφικών δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης το έχουμε πει 1 δισεκατομμύριο φορές. Όσο θέλει κανείς πουλάει δεν σημαίνει όμως ότι θα την αγοράσει κιόλας κάποιος..

Δημοσ.

Έχω μια ερώτηση σε περίπτωση που κάποιος πρόλαβε μέσω #PartAlert.

Αυτό που κλείσατε ήταν για άμεση αποστολή ή για μετά από κανα-δυο μήνες;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, teller είπε

Έχω μια ερώτηση σε περίπτωση που κάποιος πρόλαβε μέσω #PartAlert.

Αυτό που κλείσατε ήταν για άμεση αποστολή ή για μετά από κανα-δυο μήνες;

Για όταν έχει στοκ. Πριν παραγγείλεις, σου γράφει πότε θα το έχουν σε στοκ.

• Like 1
Δημοσ.

ok, αυτό που εννοώ όμως είναι... ας πούμε ότι πρόλαβες, οπότε μπαίνεις με το link π.χ. amazon.de - αυτό που βλέπεις είναι σε 2-3 μέρες ή σε 2-3 μήνες;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, teller είπε

ok, αυτό που εννοώ όμως είναι... ας πούμε ότι πρόλαβες, οπότε μπαίνεις με το link π.χ. amazon.de - αυτό που βλέπεις είναι σε 2-3 μέρες ή σε 2-3 μήνες;

Σου γράφει εκτιμώμενη άφιξη παραγγελίας. Εάν δεν σου γράφει, μπορεί να είναι σε εκκρεμότητα για όταν έχουν στοκ. Έχω παραγγελία που λέει από 23 Μαρτίου έως 28 Απριλίου, έχω και παραγγελία που λέει άγνωστη ημερομηνία.

Δεν ξέρω εάν σε κατατοπισε αυτό. Δες στις παραγγελίες σου τι σου γράφει.

Screenshot_2021-03-07-11-35-37-485_com.android.chrome.jpg

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimpsar είπε

Covid εχει εδω και 1 χρονο και το mining υπαρχει αρκετο καιρο .  Μια καλη 2080ti ειναι πολυ πιο πανω απο 3070 σε ολα της και πιο future proof. Οσοι προλαβαν και πηραν , εκαναν την καλυτερη επιλογη. 

Το πολύ πιο πάνω από πού το συμπέρανες???

Αναλόγως την ανάλυση και τα παιχνίδια είναι στα ίδια και λίγο πιο πάνω (και με μεγαλύτερο power consumption η 2080ti).

Η 3070 δε φτιάχτηκε για 4κ, αντιθέτως το selling point της 2080ti ήταν ξεκάθαρα αυτό.

Τέλος, αμφιβάλλω για το future proof, εκτός αν εννοείς τη vram (που πάλι στο 4κ απευθύνεται), καθώς τα rt και tensor cores της 3070 είναι next gen.

9 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε

Σου γράφει εκτιμώμενη άφιξη παραγγελίας. Εάν δεν σου γράφει, μπορεί να είναι σε εκκρεμότητα για όταν έχουν στοκ. Έχω παραγγελία που λέει από 23 Μαρτίου έως 28 Απριλίου, έχω και παραγγελία που λέει άγνωστη ημερομηνία.

Δεν ξέρω εάν σε κατατοπισε αυτό. Δες στις παραγγελίες σου τι σου γράφει.

Screenshot_2021-03-07-11-35-37-485_com.android.chrome.jpg

Εμένα μου την είχε ακυρώσει την 3070 όταν έγραφε αυτό (μετά από 1 μήνα)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jimpsar είπε

Παραπλησιες επιδόσεις έχουν,αυτό δείχνουν ξεκάθαρα όλα τα reviews, το πολύ πιο πάνω είναι αιθαιρετω συμπέρασμα δικό σου. 

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα είναι τι να περιμένουμε κι εμείς που δεν προλάβαμε; Την 4090;

Αφού το ίδιο σκηνικό θα συνεχιστεί με το mining και μάλλον θα εκτοξευθεί περαιτέρω.

Το δε ρύζι ο Huang κονομάει ούτως ή άλλως. Σιγά μην καίγεται για τους gamers, να πούμε.

Επεξ/σία από teller
Επισκέπτης
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Παραπλησιες επιδόσεις έχουν,αυτό δείχνουν ξεκάθαρα όλα τα reviews, το πολύ πιο πάνω είναι αιθαιρετω συμπέρασμα δικό σου. 

Ακριβώς. Πολύ πιο πάνω σημαίνει 20% και πάνω τουλάχιστον. Δεν υπάρχει αυτό πουθενά..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...