Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX3000 Series (Ampere) v.2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλαίω με τις τιμές! Εχε γεια PC gaming, σε μερικά χρόνια τα ξαναλέμε. Προσωπικά πιστεύω οτι όλο αυτό με τις τιμές των GPU (Όλων Των gaming GPU), θα στοιχίσει αρκετά στο PC gaming έναντι των κονσόλων!  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καρτες σαν την 3080ti,ανεκαθεν δεν προκειται να πουλαγαν.

Εδω δεν πουλησε πολυ η 2080ti με παρομοια τιμη,χωρις να υπαρχουν θεματα διαθεσιμοτητας,τσιπ,mining στην αγορα,που ηταν η καλυτερη σε επιδοσεις καρτα της εποχης της,χωρις ανταγωνισμο απο Amd,και που η φθηνοτερη 2080 δεν ηταν γενικα οτι το καλυτερο.

Το πληγμα στις καρτες ερχεται κυριως στις φθηνοτερες τυπου 1660/2060/3060.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
Δημοσ.

Εγω ηδη περιμενω ποτε με το καλο θα μπορεσω να παρω ενα ps5 θα βολευτω και με την 2070s και το πολυ πολυ ριχνω μερικα settings. Προσωπικα ειμαι μαθημενος ασε που εχω ενα καρο backlog οποτε θα βολευτω με αυτα..Αφου φανταστειτε μολις πριν 2-3 μερες τσιμπησα το metro exodus..και εχω παρει καμια 10αρια παλιοτερα games που δεν τα εχω βαλει καν στο pc. Outlast 2, ori 1 2, thief, witcher 3 ναι ακομη να το τελειωσω...Αμα εχεις και μωρο στο σπιτι εισαι σε φαση αντιο gaming ζωη για τα επομενα 2-3 χρονια..Τεσπα καλο κουραγιο σε οποιον εχει χρονο και τρωει ακυρο απο τις τιμες.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, icenex είπε

Εγω ηδη περιμενω ποτε με το καλο θα μπορεσω να παρω ενα ps5 θα βολευτω και με την 2070s και το πολυ πολυ ριχνω μερικα settings. Προσωπικα ειμαι μαθημενος ασε που εχω ενα καρο backlog οποτε θα βολευτω με αυτα..Αφου φανταστειτε μολις πριν 2-3 μερες τσιμπησα το metro exodus..και εχω παρει καμια 10αρια παλιοτερα games που δεν τα εχω βαλει καν στο pc. Outlast 2, ori 1 2, thief, witcher 3 ναι ακομη να το τελειωσω...Αμα εχεις και μωρο στο σπιτι εισαι σε φαση αντιο gaming ζωη για τα επομενα 2-3 χρονια..Τεσπα καλο κουραγιο σε οποιον εχει χρονο και τρωει ακυρο απο τις τιμες.

Μια χαρά τούμπανο κάρτα είναι η 2070S, και υπάρχει και το DLSS για βοήθεια. Άλλωστε πέρα από το CP77 και το Exodus ποιο άλλο game έχει τέτοιες απαιτήσεις; Όλο τα ίδια και τα ίδια είναι στα γραφικά τα υπόλοιπα.

Δημοσ.

Το ειχα πει μερικες σελιδες πισω. Και λεφτα να εχεις εκτος και αν δεν τα εχεις για πεταμα που λεμε, ειδικα αν δεν εχεις καρτα γραφικων αυτη την στιγμη ή ενα pc να κανεις την δουλεια σου, ειναι 10 φορες καλυτερα να επενδυσεις σε μια κονσολα και να κρατησεις το pc σου για τις αλλες δουλειες. Αυτο θα εκανα ξεκαθαρα εγω τωρα αν δεν ειχα αλλο pc ή καρτα γραφικων. Ειναι γελοια τα ποσα απλα.. Σε τετοιο σημειο που καθιστα την αγορα low end/mainstream καρτων γραφικων οχι απλα ασυμφορη αλλα αστεια αναφορας. Ειναι δυνατον να νιωθω "ευχαριστημενος" επειδη πληρωσα "μονο" το msrp της 3090 ή καποιος της 3080,6800XT/6900XT χωρις καπελα; Δεν ειναι φυσιολογικο. Ειλικρινα αν ηταν ετσι τα πραγματα τωρα θα επερνα κονσολα και οποτε εφτιαχνε η κατασταση ξανα στα pc.. 

Τραγικες εποχες και πολυ φοβαμαι οτι θα επερθει γενικα κριση στην "σιλικονη" και σε cpu/mobo/ram και αλλα περιφερειακα το προσεχες μελλον.. 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Ειναι δυνατον να νιωθω "ευχαριστημενος" επειδη πληρωσα "μονο" το msrp της 3090 ή καποιος της 3080,6800XT/6900XT χωρις καπελα; Δεν ειναι φυσιολογικο.

Δεν διαφωνω(ξανα)με το ολο σκεπτικο σου εκτος απο το παραπανω.

Το msrp της 3080 και της 6800xt για την συνολικη τους αποδοση,και σε σχεση με 2080super/2080ti προηγουμενως,ηταν κυριολεκτικα μια χαρα,σε φαση οντως καποιος να ειναι κυριολεκτικα ευχαριστημενος.

Οι 3090 και 6900XT ειναι τελειως διαφορετικες περιπτωσεις οπως ηταν η 2080ti πισω στο 2018,2019 που και φθηνοτερα απο το msrp αν την επαιρνες,παλι σου κακοφαινοταν για τα χρηματα που ζητουσε.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Τραγικες εποχες και πολυ φοβαμαι οτι θα επερθει γενικα κριση στην "σιλικονη" και σε cpu/mobo/ram και αλλα περιφερειακα το προσεχες μελλον.. 

όπως τα λες bro.......έχουμε και τις ddr5 πλατφόρμες ενόψει .......και εκεί έχει να γίνει χαμός.....

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Το ειχα πει μερικες σελιδες πισω. Και λεφτα να εχεις εκτος και αν δεν τα εχεις για πεταμα που λεμε, ειδικα αν δεν εχεις καρτα γραφικων αυτη την στιγμη ή ενα pc να κανεις την δουλεια σου, ειναι 10 φορες καλυτερα να επενδυσεις σε μια κονσολα και να κρατησεις το pc σου για τις αλλες δουλειες. Αυτο θα εκανα ξεκαθαρα εγω τωρα αν δεν ειχα αλλο pc ή καρτα γραφικων. Ειναι γελοια τα ποσα απλα.. Σε τετοιο σημειο που καθιστα την αγορα low end/mainstream καρτων γραφικων οχι απλα ασυμφορη αλλα αστεια αναφορας. Ειναι δυνατον να νιωθω "ευχαριστημενος" επειδη πληρωσα "μονο" το msrp της 3090 ή καποιος της 3080,6800XT/6900XT χωρις καπελα; Δεν ειναι φυσιολογικο. Ειλικρινα αν ηταν ετσι τα πραγματα τωρα θα επερνα κονσολα και οποτε εφτιαχνε η κατασταση ξανα στα pc.. 

Αν έχεις Turing/RDNA1 δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις κάρτα αν δεν έχεις σκοπό να ανέβεις ανάλυση. Τώρα αν είσαι σε 4Κ είναι ψηλά οι απαιτήσεις σίγουρα και θέλει κάρτα σε κάθε γενιά, αλλιώς πρέπει να κόβεις settings..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε

Αν έχεις Turing/RDNA1 δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις κάρτα αν δεν έχεις σκοπό να ανέβεις ανάλυση. Τώρα αν είσαι σε 4Κ είναι ψηλά οι απαιτήσεις σίγουρα και θέλει κάρτα σε κάθε γενιά, αλλιώς πρέπει να κόβεις settings..

Αυτό για το 4K ισχύει σίγουρα αλλά η 3080 παίζει να είναι αξιοπρεπής για χρόνια με το DLSS και επειδή τα περισσότερα παιχνίδια θα στοχεύουν σε 4Κ σε console hardware που είναι πολύ κατώτερο.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Mπα δεν εχω κανενα απολυτως θεμα αν συνεχιστει αυτο το πανηγυρι στην επομενη γενια και δω οτι δεν βγαινει σε 4k με το υπαρχον συστημα να το γυρισω σε κονσολα και να αραξω. Στα 30+ χρονια που παιζω ενα pc το ειχα παντα για την καθημερινοτητα μου αλλα δεν σημαινει οτι επαιζα και παντα σε αυτο, εχουν περασει και εποχες που δεν το αγγιζα για παιχνιδια. Αν θελουν τετοιες καταστασεις λοιπον δεν θα χαλαστω και ιδιαιτερα παροτι μου αρεσει η ενασχοληση με τις καρτες γραφικων και το pc gaming πολυ, κονσολιτσα και τελος. Ε να φτανουμε τωρα να πληρωνουμε χρυσα τα pc θα ειναι αστειο..

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν διαφωνω(ξανα)με το ολο σκεπτικο σου εκτος απο το παραπανω.

Το msrp της 3080 και της 6800xt για την συνολικη τους αποδοση,και σε σχεση με 2080super/2080ti προηγουμενως,ηταν κυριολεκτικα μια χαρα,σε φαση οντως καποιος να ειναι κυριολεκτικα ευχαριστημενος.

Οι 3090 και 6900XT ειναι τελειως διαφορετικες περιπτωσεις οπως ηταν η 2080ti πισω στο 2018,2019 που και φθηνοτερα απο το msrp αν την επαιρνες,παλι σου κακοφαινοταν για τα χρηματα που ζητουσε.

Τροπον τινα υπερβολη ηταν προς χαριν επιχειρηματος. Προφανως και 3090/6900xt απευθυνονται σε αγορα που ειναι niche και παντα πληρωνεις υπεραξιες. 

2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Σαν τους high-endάδες με τα ηχοσυστήματα θα καταντήσει το PC HW, είναι βέβαιο.

Που να δεις αν ασχολεισαι και με τα δυο και εχεις και καμια λοξα και με τα αμαξια τι γινεται μετα.. 😄

1 λεπτό πριν, BabisTs είπε

άντε και rtx 4070 στα 2000€ του χρόνου.....🤣

Και 3000 msrp οι titan 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...