leros2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 20 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Τελευταία έπεσε μέσα Πόσο τελευταία δλδ? Γιατί κάνει 5-6 χιλιάδες προβλέψεις το λεπτό...
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, leros2004 είπε Πόσο τελευταία δλδ? Γιατί κάνει 5-6 χιλιάδες προβλέψεις το λεπτό... Τα specs της 1080Ti άλλαξαν μια μέρα πριν την κυκλοφορία της, άμα δοκιμάζουν 10 διαφορετικά SKUs στην NVIDIA στο internal testing και δεν ξέρουν τι να βγάλουν στην αγορά δεν φταίει αυτός. Εδώ οι AIBs leak-άραν πόσες φορές 3080 20GB η οποία μάλλον δεν θα βγει ποτέ. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από Psycho_Warhead
leros2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε δεν φταίει αυτός. Σε αυτό συμφωνώ, εννοείται δεν φταίει αυτός, εμείς φταίμε που αναπαράγουμε τον προφήτης Δανιήλ της τεχνολογίας 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Guys σε ελαφριά παιχνίδια όπως και τα ρυθμίσω το fan curve κάνουν σταμάτα-ξεκίνα τα fans. Πειράζει αν τα έχω μονίμως στο 20% ας πούμε μέχρι τους 50 και μετά να ανεβαίνουν; Θα είναι τόση η φθορά στα bearings ώστε να φανεί μέσα στη διάρκεια κατοχής της κάρτας; Δεν λέω αν θα χαλάσουν σε 6 χρόνια αντί για 8 ξέρω 'γω..
SabotazNic Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Guys σε ελαφριά παιχνίδια όπως και τα ρυθμίσω το fan curve κάνουν σταμάτα-ξεκίνα τα fans. Πειράζει αν τα έχω μονίμως στο 20% ας πούμε μέχρι τους 50 και μετά να ανεβαίνουν; Θα είναι τόση η φθορά στα bearings ώστε να φανεί μέσα στη διάρκεια κατοχής της κάρτας; Δεν λέω αν θα χαλάσουν σε 6 χρόνια αντί για 8 ξέρω 'γω.. Οχι δεν θα έχεις θέμα. Το 0 rpm mode είναι απλα για ησυχία. Σε rtx 3070 τουλάχιστον, δεν μπορώ κάτω από 30%. Έχει βάλει όριο ο κατασκευαστής για να μην χαλάσουν σε χαμηλή ταχύτητα.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Οχι δεν θα έχεις θέμα. Το 0 rpm mode είναι απλα για ησυχία. Σε rtx 3070 τουλάχιστον, δεν μπορώ κάτω από 30%. Έχει βάλει όριο ο κατασκευαστής για να μην χαλάσουν σε χαμηλή ταχύτητα. Εμένα μέχρι 40% δεν ακούγονται καθόλου έτσι και αλλιώς, νομίζω 20% καλά είναι για idle..
SabotazNic Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 6 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Εμένα μέχρι 40% δεν ακούγονται καθόλου έτσι και αλλιώς, νομίζω 20% καλά είναι για idle.. Ναι θέλω να πω ότι 20% μου φαίνεται λίγο. Άνοιξε gpuz και παρατήρησε αν αλλάζει η ταχύτητα στα rpm μεταξύ 20 και 30%
Pantaz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Παιδια καλησπερα σε ολους σας! Μια ερωτηση αν καποιος γνωριζει! Σε οτι εχει να κανει με προπραγγελιες καρτων απο το πλαισιο! Τους τηλεφωνησα σημερα και ρωτησα για 3090! Η απαντηση τους ηταν θα γινει ειδικη προπαραγγελια και το χρονικο διαστημα που σας δινουμε ειναι 25-30 εργασιμες! Υπαρχει περιπτωση να μην ερθει και ποτε ας στειλει καποιος εδω που εχει εμπειρια!
Herald Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 10 λεπτά πριν, Pantaz είπε Παιδια καλησπερα σε ολους σας! Μια ερωτηση αν καποιος γνωριζει! Σε οτι εχει να κανει με προπραγγελιες καρτων απο το πλαισιο! Τους τηλεφωνησα σημερα και ρωτησα για 3090! Η απαντηση τους ηταν θα γινει ειδικη προπαραγγελια και το χρονικο διαστημα που σας δινουμε ειναι 25-30 εργασιμες! Υπαρχει περιπτωση να μην ερθει και ποτε ας στειλει καποιος εδω που εχει εμπειρια! Η 1η ερώτηση είναι γιατί από το πλαίσιο? Δες το θέμα δίπλα. Πάρε από Γερμάνια μέχρι να βάλουν μυαλό. 1 1
Pantaz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Herald είπε Η 1η ερώτηση είναι γιατί από το πλαίσιο? Δες το θέμα δίπλα. Πάρε από Γερμάνια μέχρι να βάλουν μυαλό. Γιατι δεν θελω να μπλεκω αρχικα με εξωτερικο! Στην ερωτηση τωρα! Γιατι υπαρχει 3090 στο εξωτερικο να αγορασω! Στο caseking ολες εξαντλημενες ειναι! Στο ερωτημα μου ομως το τελευταιο μπορει να δωσει καποιος μια απαντηση; Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από Pantaz
Herald Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, Pantaz είπε Γιατι δεν θελω να μπλεκω αρχικα με εξωτερικο! Στην ερωτηση τωρα! Γιατι υπΡχει 3099 στο εξωτερικο να αγορασω! Στο caseming ολες εξαντλημενες ειναι! Στο ερωτημα μου ομως τελευταιο μπορει να δωσει καποιος μια απαντηση; Καλά κάνεις και δεν εμπίστευεσαι, είναι τραγικοί εκεί έξω. Σαν τον Έλληνα επιχειρηματία, και ειδικά του απαίσιου, δεν έχει. Αλήθεια υπάρχει στόκ στο Πλαίσιο? Αφου σου λένε σε 30 μέρες και εκεί, όλες εξαντλημένες είναι. Όχι να μην έρθει ποτέ δεν υπάρχει περίπτωση, κάποια στιγμή θα παραλάβεις. Τώρα αν αυτη η στιγμή είναι σε 30 μέρες ή σε 5 μήνες τι να σου πώ. Από ότι κατάλαβα το Πλαίσιο ακολουθεί την τακτική "τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου". Εσύ θα πληρώσεις σε τρέχουσα τιμή, αν μέχρι να παραλάβεις πέσει η τιμή της κάρτας (σε 2 μήνες ας πούμε από τώρα) εσύ θα έχεις πληρώσει καπέλο, αν έχει ανέβει η τιμή της κάρτας θα σου ζητήσουν να τσοντάρεις και την διαφορά. Καλό ε? 1
Pantaz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, Herald είπε Καλά κάνεις και δεν εμπίστευεσαι, είναι τραγικοί εκεί έξω. Σαν τον Έλληνα επιχειρηματία, και ειδικά του απαίσιου, δεν έχει. Αλήθεια υπάρχει στόκ στο Πλαίσιο? Αφου σου λένε σε 30 μέρες και εκεί, όλες εξαντλημένες είναι. Όχι να μην έρθει ποτέ δεν υπάρχει περίπτωση, κάποια στιγμή θα παραλάβεις. Τώρα αν αυτη η στιγμή είναι σε 30 μέρες ή σε 5 μήνες τι να σου πώ. Από ότι κατάλαβα το Πλαίσιο ακολουθεί την τακτική "τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου". Εσύ θα πληρώσεις σε τρέχουσα τιμή, αν μέχρι να παραλάβεις πέσει η τιμή της κάρτας (σε 2 μήνες ας πούμε από τώρα) εσύ θα έχεις πληρώσει καπέλο, αν έχει ανέβει η τιμή της κάρτας θα σου ζητήσουν να τσοντάρεις και την διαφορά. Καλό ε? Εχω μια 3080 msi trio x και επειδη μου εχει μπει το μικροβιο να παω σε 3090 γι αυτο! Αλλα οι διαφορες δεν ειναι σημαντικες στο 4κ που παιζω σε μερικες περιπτωσεις δεν αγγιζει καν τα 10fps! Απλως θελω αυτο που λενε latest and greatest!
ibari Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 34 λεπτά πριν, Pantaz είπε Παιδια καλησπερα σε ολους σας! Μια ερωτηση αν καποιος γνωριζει! Σε οτι εχει να κανει με προπραγγελιες καρτων απο το πλαισιο! Τους τηλεφωνησα σημερα και ρωτησα για 3090! Η απαντηση τους ηταν θα γινει ειδικη προπαραγγελια και το χρονικο διαστημα που σας δινουμε ειναι 25-30 εργασιμες! Υπαρχει περιπτωση να μην ερθει και ποτε ας στειλει καποιος εδω που εχει εμπειρια! Το πλαίσιο έχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμη PNY 3090 στις 3000€ 🤪😝😂 αν σε ενδιαφέρει... https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/pny-vga-geforce-rtx-3090-xlr8-gaming-revel-epic-x-24-gb_3643980
pug987 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Pantaz είπε Εχω μια 3080 msi trio x και επειδη μου εχει μπει το μικροβιο να παω σε 3090 γι αυτο! Αλλα οι διαφορες δεν ειναι σημαντικες στο 4κ που παιζω σε μερικες περιπτωσεις δεν αγγιζει καν τα 10fps! Απλως θελω αυτο που λενε latest and greatest! Μην πάρεις 3090, δεν αξίζει εφόσων έχεις 3080. Έτσι κι αλλιώς το value for money ήταν κακό σε msrp, τώρα είναι ακόμα χειρότερο. Οι τιμές είναι τραγικές. Επίσης σε 2 χρόνια (ίσως λίγο παραπάνω αυτή τη φορά) θα βγαίνει λογικά νέα γενιά που θα είναι αρκετά πιο ισχυρή. Πάρε την 4080 ή όπως θα λέγεται, τότε. Edit: Επίσης με τα λεφτά της 3090 παίρνεις ολόκληρο υπόλοιπο PC, οπότε αν έχεις άλλα πράματα που δεν είναι top, όπως επεξεργαστή, μητρική, μνήμες, Μ2 ssd, δώστα καλύτερα εκεί. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από pug987
Pantaz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 12 λεπτά πριν, pug987 είπε Μην πάρεις 3090, δεν αξίζει εφόσων έχεις 3080. Έτσι κι αλλιώς το value for money ήταν κακό σε msrp, τώρα είναι ακόμα χειρότερο. Οι τιμές είναι τραγικές. Επίσης σε 2 χρόνια (ίσως λίγο παραπάνω αυτή τη φορά) θα βγαίνει λογικά νέα γενιά που θα είναι αρκετά πιο ισχυρή. Πάρε την 4080 ή όπως θα λέγεται, τότε. Edit: Επίσης με τα λεφτά της 3090 παίρνεις ολόκληρο υπόλοιπο PC, οπότε αν έχεις άλλα πράματα που δεν είναι top, όπως επεξεργαστή, μητρική, μνήμες, Μ2 ssd, δώστα καλύτερα εκεί. Σε ευχαριστω φιλε μου! Τα υπολοιπα που εχω ειναι 10900k asus rogstrix μητρικη! 32gb ram! Καθως και μια cx oled 55 για οθονη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα