kinitos Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 αρχίζει πλέον να εχει πρακτικό λόγο υπάρξεις το open case που ειναι και καλα για τεστ
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 10 λεπτά πριν, kinitos είπε αρχίζει πλέον να εχει πρακτικό λόγο υπάρξεις το open case που ειναι και καλα για τεστ Αν το κουτί έχει καλό airflow 2-3 βαθμοί είναι η διαφορά και αν..
Sakiz105 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 49 λεπτά πριν, vins είπε Μεταφερθήκαμε επιτέλους σε itx! Θηριο η Φανή αλλά την πήρε το nr200p! Η Palit έχει κάνει καλή δουλειά στο cooler.. ίδιο ποντίκι, φθηνό mousepad. Δικός μου εσύ.
kinitos Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 13 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Αν το κουτί έχει καλό airflow 2-3 βαθμοί είναι η διαφορά και αν.. το είπα με αφορμή την τελευταία φώτο με το κουτι που απλά είναι σαν περιτύλιγμα για την κάρτα ΛΟΛ οσο για θερμοκρασίες δεν ειναι 2-3 ανάλογα βεβαία .εχω ενα καλο κουτι με καλο airflow και αν βγαλω το πανω καπάκι πέφτει 7 βαθμούς και κρυώνει σε 1 λεπτό .αν το εχω πάνω το καπάκι θέλει 10 λεπτά για ιδια χαμηλή θερμοκρασία κουτί coolemarster h500p mesh ετοιμάζω μοντ με τρύπες πάνω
Herald Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 52 λεπτά πριν, kinitos είπε το είπα με αφορμή την τελευταία φώτο με το κουτι που απλά είναι σαν περιτύλιγμα για την κάρτα ΛΟΛ οσο για θερμοκρασίες δεν ειναι 2-3 ανάλογα βεβαία .εχω ενα καλο κουτι με καλο airflow και αν βγαλω το πανω καπάκι πέφτει 7 βαθμούς και κρυώνει σε 1 λεπτό .αν το εχω πάνω το καπάκι θέλει 10 λεπτά για ιδια χαμηλή θερμοκρασία κουτί coolemarster h500p mesh ετοιμάζω μοντ με τρύπες πάνω Στο ο11 ότι και να ανοίξω, πόρτες παράθυρα πλαινά ακριανά τα ίδια είναι, ελάχιστες διαφορές. Έχω βέβαια 9 ανεμιστήρες...
vins Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, kinitos είπε το είπα με αφορμή την τελευταία φώτο με το κουτι που απλά είναι σαν περιτύλιγμα για την κάρτα ΛΟΛ οσο για θερμοκρασίες δεν ειναι 2-3 ανάλογα βεβαία .εχω ενα καλο κουτι με καλο airflow και αν βγαλω το πανω καπάκι πέφτει 7 βαθμούς και κρυώνει σε 1 λεπτό .αν το εχω πάνω το καπάκι θέλει 10 λεπτά για ιδια χαμηλή θερμοκρασία κουτί coolemarster h500p mesh ετοιμάζω μοντ με τρύπες πάνω Το ίδιο κουτι είχα με ακόμα 2x200άρηδες πάνω και dark rock pro 4. Αθόρυβο στα 500rpm με τους 4 200άρηδες, αλλά σε οτι αφορά την καρτα, είτε το πιστεύεις είτε όχι είναι καλύτερο το thermal performance. Γιατι; Γιατί ρουφάει φρέσκο αέρα απευθείας κάτω από το κουτι ενώ στο h500p mesh είχε το shroud. Σε οτι εχει να κάνει με τη μοντα που λες για τρύπες πάνω, ΜΗΝ το κάνεις. Το είχα κάνει εγώ και η σκόνη ήταν απαγορευτική... 1
Herald Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, vins είπε Μεταφερθήκαμε επιτέλους σε itx! Θηριο η Φανή αλλά την πήρε το nr200p! Η Palit έχει κάνει καλή δουλειά στο cooler.. To σκέφτομαι και εγώ για itx αλλα η 3090 θα τα ****ησει όλα
vins Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Herald είπε To σκέφτομαι και εγώ για itx αλλα η 3090 θα τα ****ησει όλα Το nr200p πάντως παίρνει custom υδροψυξη 😁
ilos Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 4 ώρες πριν, kinitos είπε το είπα με αφορμή την τελευταία φώτο με το κουτι που απλά είναι σαν περιτύλιγμα για την κάρτα ΛΟΛ οσο για θερμοκρασίες δεν ειναι 2-3 ανάλογα βεβαία .εχω ενα καλο κουτι με καλο airflow και αν βγαλω το πανω καπάκι πέφτει 7 βαθμούς και κρυώνει σε 1 λεπτό .αν το εχω πάνω το καπάκι θέλει 10 λεπτά για ιδια χαμηλή θερμοκρασία κουτί coolemarster h500p mesh ετοιμάζω μοντ με τρύπες πάνω Ναι το mesh χαντακώνεται από την πάνω πλαστικούρα. Αν δεν είχε αυτή τη χαζομάρα και είχε γρίλιες, χαλαρά θα ήταν από τα καλύτερα airflow cases. Ειδικά αν αντικαταστήσεις τους 200ρηδές με τους αντίστοιχους noctua.
Coppermine Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Ρε ******* μου άμα δεν σε θέλει τέλος....έκλεισα ότι εκκρεμότητες είχα, παρέδωσα το τελευταίο λαπτοπ σήμερα και θα ξανανοίξω Τετάρτη και λέω εδώ είμαστε θα έχω χρόνο να ευχαριστηθώ λίγο το rig σαν ανθρωπος αμ δε.... η αντλία είχε διαφορετική γνώμη και ψόφησε μετά από 7 χρόνια....τώρα οπότε η νέα d5 της ek θα έρθει από βδομάδα αρα 4
ilos Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Άλλους 2-3 βαθμούς θα κερδίσεις και αν ξηλώσεις το φίλτρο στο front panel. Θα μαζέψεις έτσι σκόνη, αλλά ελάχιστα πράγματα γιατί οι 200ρηδές είναι πολύ χαμηλόστροφοι. 3 ώρες πριν, Herald είπε To σκέφτομαι και εγώ για itx αλλα η 3090 θα τα ****ησει όλα
7nisiotis Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Στις 27/4/2021 στις 8:46 ΠΜ, kkatzos είπε Το BF1 έκανε άλμα σε σχέση με το BF4. Είχε από τα καλύτερα γραφικά σε PC Game την εποχή του. Μικρούλι αλματακι. Animation, terrain feeling, destruction στάσιμα & ένιωθες μια arcadeιλα σε σχέση με τα προηγούμενα.
Tenshi Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 38 λεπτά πριν, Coppermine είπε Ρε ******* μου άμα δεν σε θέλει τέλος....έκλεισα ότι εκκρεμότητες είχα, παρέδωσα το τελευταίο λαπτοπ σήμερα και θα ξανανοίξω Τετάρτη και λέω εδώ είμαστε θα έχω χρόνο να ευχαριστηθώ λίγο το rig σαν ανθρωπος αμ δε.... η αντλία είχε διαφορετική γνώμη και ψόφησε μετά από 7 χρόνια....τώρα οπότε η νέα d5 της ek θα έρθει από βδομάδα αρα Δικός μου είσαι. Έχω παίξει δελτίο όλα τα τζόκερ+5 διαφορετικούς αριθμούς απο κάθε στήλη (effectively 30/45 αριθμούς, απο 1~45).Έπιασα μόνο το τζόκερ. Αν βρούμε έναν τρίτο να παίξει τα υπόλοιπα, θα γίνουμε πλούσιοι. Ψήσου.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 NVIDIA reintroduces GeForce RTX 3060 cryptomining hash limiter - VideoCardz.com
Vsrs7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 5 ώρες πριν, Herald είπε To σκέφτομαι και εγώ για itx αλλα η 3090 θα τα ****ησει όλα Εσύ θες ένα τέτοιο. . . . . Με ανοιχτές τις πόρτες 😂😂😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα