LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Με αυτο που προτεινες ο φιλος πιο πανω θα κανουμε δουλεια? Ναι κανονικα απλα οταν ξανακανεις καποια στιγμη format να επιλεψεις στο Rufus UEFI δηλαδη σε καινουριο μηχανημα που εχει UEFI Bios επιλεγουμε παντα UEFI 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, Arkin είπε DML Αυτό τι είναι. Κάτι μου λέει. Direct κάτι; Δώσε ινφο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, Arkin είπε Validate οταν θα παει να κανει τη μετατροπη σε gpt? πρώτα τρέχεις το mbr2gpt /validate /allowFullOS και αν δεν βγάλει κάποιο μήνυμα λάθους mbr2gpt /convert /allowFullOS reboot και είσαι έτοιμος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε Αυτό τι είναι. Κάτι μου λέει. Direct κάτι; Δώσε ινφο Direct ML σαν το dlss που ειναι. 1 λεπτό πριν, morehp είπε πρώτα τρέχεις το mbr2gpt /validate /allowFullOS και αν δεν βγάλει κάποιο μήνυμα λάθους mbr2gpt /convert /allowFullOS reboot και είσαι έτοιμος! Μπαινω σε command για να ειναι unmounted και τρεχω αυτες τις 2 εντολες ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Direct ML σαν το dlss που ειναι. Μπαινω σε command για να ειναι unmounted και τρεχω αυτες τις 2 εντολες ευχαριστω πολυ. Αν μπείς απο καθαρό command, δέν χρειάζεται το /allowfullOS (μόνο /validate ή /convert και enter) Επεξ/σία 17 Απριλίου 2021 από Tenshi 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Αψογα ολα μπαμ μπαμ να στε καλα παιδια. CSM disabled και RBAR enabled. Eβγαλε κατι στο τελος του convert για winRE failed αλλα μπηκε κανονικα απο πανω το convert ελεγε succesfull. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2021 από Arkin 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Αψογα ολα μπαμ μπαμ να στε καλα παιδια. CSM disabled και RBAR enabled. Eβγαλε κατι στο τελος του convert για winRE failed αλλα μπηκε κανονικα απο πανω το convert ελεγε succesfull. Το θεμα ειναι κανει δουλεια σε εμας γιατι εγω πχ με την 570 ειδα χειροτερα νουμερα με ON απο OFF εχω βαλει φωτογραφια ποιο πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Το θεμα ειναι κανει δουλεια σε εμας γιατι εγω πχ με την 570 ειδα χειροτερα νουμερα με ON απο OFF εχω βαλει φωτογραφια ποιο πριν. Κοιτα απο οσο εχω δει σε καποια παιχνιδια κανει οντως δουλεια και δινει ενα 5-10% αναλογα τις περιπτωσεις. Δοκιμασε κανενα παιχνιδι τωρα σε timespy δεν ξερω αν οντως δινει παραπανω score. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Αψογα ολα μπαμ μπαμ να στε καλα παιδια. CSM disabled και RBAR enabled. Eβγαλε κατι στο τελος του convert για winRE failed αλλα μπηκε κανονικα απο πανω το convert ελεγε succesfull. Κοίτα στο system properties/system protection/restore. Λογικά θα δείς 2 εγγραφές για τον δίσκο C : (η μία θα είναι disabled). Κάνε ένα νέο restore point, επιλέγοντας τον νέο C:System Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Tenshi είπε Κοίτα στο system properties/system protection/restore. Λογικά θα δείς 2 εγγραφές για τον δίσκο C : (η μία θα είναι disabled). Κάνε ένα νέο restore point, επιλέγοντας τον νέο C:System Eτσι μου τα βγαζει. Να πατησω create restore point και να επιλεξω μονο το c? Επεξ/σία 17 Απριλίου 2021 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Eτσι μου τα βγαζει. Να πατησω create restore point και να επιλεξω μονο το c? Ναί, σωστά.Create restore point στον Local Disc (C:) (System), για να γίνει off→on. Η εγγραφή (C:) (Missing) θα εξαφανιστεί μετά απο αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Tenshi είπε Ναί, σωστά.Create restore point στον Local Disc (C:) (System), για να γίνει off→on. Η εγγραφή (C:) (Missing) θα εξαφανιστεί μετά απο αυτό. Παταω create ενω εχω επιλεγμενο το c(system) και με βγαζει αυτο γραφω κατι παταω οκ με λεει the restore point created succesfully αλλα δεν αλλαζει το off σε on ουτε φευγει το c(missing) λογικα κατι κανω λαθος. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2021 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Παταω create ενω εχω επιλεγμενο το c(system) και με βγαζει αυτο γραφω κατι παταω οκ με λεει the restore point created succesfully αλλα δεν αλλαζει το off σε on ουτε φευγει το c(missing) λογικα κατι κανω λαθος. κλείστε την καρτέλα system properties και ξαναμπές μπρέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Tenshi είπε κλείστε την καρτέλα system properties και ξαναμπές μπρέ! Δεν αλλαξε κατι. Μηπως θελει να το κανω enable? Επεξ/σία 17 Απριλίου 2021 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα