billeiros Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 15 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Μια χαρα boost περνει με τον 5950x, αυτο ελειπε.. Βασικα για την 5700 μιλουσα με τον ιντελ.στο δευτερο μηχανημα μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Τελικα το GPU-Z απλα γραφει οτι ειναι ενεργοποιημενο στην μητρικη γιατι εχω πχ με την RX570 δεν ειδα καμια διαφορα. Ειχα και χειροτερο σκορ στον CPU 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Περασα και εγω το νεο bios αλλα δεν βρισκω επιλογη για resizable bar οπως δειχνουν εδω. Εχω μονο την επιλογη 4G Decoding που ειναι disabled. Και στο GPU Z δειχνει not supported. Για ριξτε καμια βοηθεια. Λοιπον την επιλογη την βρηκα κανω disable το CSM αλλα μετα μπαινει μονο bios δεν μπαινει στα windows. Γραφει κατι για microsoft regulations και αν ειναι signed ο ssd και δεν μπαινει. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2021 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 18 λεπτά πριν, Arkin είπε Περασα και εγω το νεο bios αλλα δεν βρισκω επιλογη για resizable bar οπως δειχνουν εδω. Εχω μονο την επιλογη 4G Decoding που ειναι disabled. Και στο GPU Z δειχνει not supported. Για ριξτε καμια βοηθεια. Πανω δεξια πανω απο το Hardware Monitor Λαθος νομιζα οτι ειναι δικια σου η εικονα του bios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε Πανω δεξια πανω απο το Hardware Monitor Το βρηκα εκει στο 4d decoding ειναι μολις το ενεργοποιησω μου βγαζει απο κατω το rbar. Αλλα θελει secure boot αν κανω disable το csm και δεν τον βρισκω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Το βρηκα εκει στο 4d decoding ειναι μολις το ενεργοποιησω μου βγαζει απο κατω το rbar. Αλλα θελει secure boot αν κανω disable το csm και δεν τον βρισκω. Ποια μητρικη εχεις; Εμενα με το csm απενεργοποιημενο το εχει κανονικα. Τι ακριβως δεν βρισκεις το csm δεν βρισκεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 29 λεπτά πριν, Arkin είπε Περασα και εγω το νεο bios αλλα δεν βρισκω επιλογη για resizable bar οπως δειχνουν εδω. Εχω μονο την επιλογη 4G Decoding που ειναι disabled. Και στο GPU Z δειχνει not supported. Για ριξτε καμια βοηθεια. Λοιπον την επιλογη την βρηκα κανω disable το CSM αλλα μετα μπαινει μονο bios δεν μπαινει στα windows. Γραφει κατι για microsoft regulations και αν ειναι signed ο ssd και δεν μπαινει. χρειάζεται να μετατρέψεις τον boot δίσκο από MBR σε GPT και μετά θα μπουτάρεις με UEFI (CSM disable) https://www.windowscentral.com/how-convert-mbr-disk-gpt-move-bios-uefi-windows-10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Ποια μητρικη εχεις; Εμενα με το csm απενεργοποιημενο το εχει κανονικα. Τι ακριβως δεν βρισκεις το csm δεν βρισκεις; Ολα τα βρηκα αλλα οταν κλεινω το csm δεν μπαινει στα windows μετα παει μονο στο bios. Μόλις τώρα, morehp είπε χρειάζεται να μετατρέψεις τον boot δίσκο από MBR σε GPT και μετά θα μπουτάρεις με UEFI (CSM disable) https://www.windowscentral.com/how-convert-mbr-disk-gpt-move-bios-uefi-windows-10 Δεν θα υπαρξει καποιο προβλημα με τα αρχεια αν το κανω αυτο ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, Arkin είπε Ολα τα βρηκα αλλα οταν κλεινω το csm δεν μπαινει στα windows μετα παει μονο στο bios. Ωχ εχεις κανει εγκατασταση σε Legacy Mode και οχι σε UEFI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε Ωχ εχεις κανει εγκατασταση σε Legacy Mode και οχι σε UEFI Με αυτο που προτεινες ο φιλος πιο πανω θα κανουμε δουλεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Ολα τα βρηκα αλλα οταν κλεινω το csm δεν μπαινει στα windows μετα παει μονο στο bios. Δεν θα υπαρξει καποιο προβλημα με τα αρχεια αν το κανω αυτο ετσι? Ευκολάκι είναι και γίνεται μέσα απο τα windows mbr2gpt /convert /allowFullOS Μετά πάς bios και κάνεις disable το CSM Επεξ/σία 17 Απριλίου 2021 από Tenshi 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Ολα τα βρηκα αλλα οταν κλεινω το csm δεν μπαινει στα windows μετα παει μονο στο bios. Δεν θα υπαρξει καποιο προβλημα με τα αρχεια αν το κανω αυτο ετσι? δώσε βάση στο βήμα που τρέχεις με το validate, αν δεν βγάλει κανένα μήνυμα λάθους προχώρα άφοβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 MBR ειναι οποτε γυρναω σε gpt κλεινω cms και λογικα θα μπαινει μετα με rbar ενεργο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, Tenshi είπε Ευκολάκι είναι και γίνεται μέσα απο τα windows mbt2gpt /convert /allowFullOS Μετά πάς bios και κάνεις disable το CSM θα παίξει και έτσι αλλά θα συνιστούσα καλύτερα boot σε command prompt για να μην είναι mounted τα volumes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, morehp είπε δώσε βάση στο βήμα που τρέχεις με το validate, αν δεν βγάλει κανένα μήνυμα λάθους προχώρα άφοβα Validate οταν θα παει να κανει τη μετατροπη σε gpt? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα