alexmpl Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Δεν γνωρίζω, βέβαια τότε δεν είχε γίνει θέμα, γιατί οι turing φοράγανε gddr6 άρα δεν ζεσταινόντουσαν τόσο πολύ, επίσης εκείνη την περίοδο έκανε κοιλιά το mining άρα δεν τις ζορίζανε πολύ τις κάρτες. Το ρώτησα γιατί ίσως να είμαι προκατειλημμένος αλλά γενικά θεωρώ τις asrock και gigabyte τις πιο αναξιόπιστες aibs. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, alexmpl είπε Το ρώτησα γιατί ίσως να είμαι προκατειλημμένος αλλά γενικά θεωρώ τις asrock και gigabyte τις πιο αναξιόπιστες aibs. βάλε και την msi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, alexmpl είπε Το ρώτησα γιατί ίσως να είμαι προκατειλημμένος αλλά γενικά θεωρώ τις asrock και gigabyte τις πιο αναξιόπιστες aibs. Στις Πασκαλ ήταν φοβερή η gigabyte. Εφιαλτές έχω ακόμα με την 1080ti aorus super duber extreme overclocked ghz edition. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmpl Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε βάλε και την msi Τώρα μου το λες που στάλθηκε η μητρική και την καρτούλα δεν την έχω ανοίξει ακόμη. 😄 Καλά κάνεις βασικά, να ξέρω τι να περιμένω. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2021 από alexmpl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 21 λεπτά πριν, Herald είπε Ρε είσαι τρελός ρε. Η Φανή που είναι 65 σε αέρα με 520watt bios σε supo 4k extreme. 62 με τα 470watt του stock bios. δεν ξεχνάω την φανή γιατί έχω να την δω 5 μήνες λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, Sakiz105 είπε δεν ξεχνάω την φανή γιατί έχω να την δω 5 μήνες λολ Ε ήταν διακοπές στο ορυχείο 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 6 λεπτά πριν, alexmpl είπε Τώρα μου το λες που στάλθηκε η μητρική και την καρτούλα δεν την έχω ανοίξει ακόμη. 😄 Καλά κάνεις βασικά, να ξέρω τι να περιμένω. Στις μητρικές έχει στρώσει χαρακτήρα η msi, κάνει καμιά κουτσουκέλα που και που γιατί η παλιά τατάνα δεν μπορεί να βαστηχτεί (πχ εισαγωγικά μοντέλα x570) αλλά είναι γενικά κομπλέ από το 17-18 και μετά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Στις μητρικές έχει στρώσει χαρακτήρα η msi, κάνει καμιά κουτσουκέλα που και που γιατί η παλιά τατάνα δεν μπορεί να βαστηχτεί (πχ εισαγωγικά μοντέλα x570) αλλά είναι γενικά κομπλέ από το 17-18 και μετά. βασικά η msi είναι μακριά από τα φθηνά μοντέλα (ειδικά ventus... ). Στα υπόλοιπα είναι εντάξει. Gigabyte με έχει απογοητεύσει τελευταία Επεξ/σία 12 Απριλίου 2021 από Sakiz105 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 12 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε δεν ξεχνάω την φανή γιατί έχω να την δω 5 μήνες λολ Aνέβασα χτές bench ρε, αίμα τον πήγε τον pentium Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Πέτα την και πάρε αμδ. Στάνταρ από 37 θα βγάζεις και 45 fps μη σου πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 13 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε βασικά η msi είναι μακριά από τα φθηνά μοντέλα (ειδικά ventus... ). Στα υπόλοιπα είναι εντάξει. Gigabyte με έχει απογοητεύσει τελευταία ναι και στα ακριβά την είδα. η καλύτερη της υλοποίηση σε 2060.. Με re-paste ο πυρήνας έπεσε 10 βαθμούς και το hotspot 30(!).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmpl Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Στις μητρικές έχει στρώσει χαρακτήρα η msi, κάνει καμιά κουτσουκέλα που και που γιατί η παλιά τατάνα δεν μπορεί να βαστηχτεί (πχ εισαγωγικά μοντέλα x570) αλλά είναι γενικά κομπλέ από το 17-18 και μετά. Κοίτα για την συγκεκριμένη σειρά της msi έχω δει 500 reviews για b550,z490,z590 και όλοι λένε τα καλύτερα για τα χρήματα της, οπότε ελπίζω ότι δεν θα χω θέμα. Για την καρτούλα χωρίς καν να την βγάλω από την σακούλα μόλις άνοιξα το κουτί και την έπιασα στα χέρια μου ξενέρωσα με το πλαστικό backplate. Αν δεν μπορείς να βάλεις μεταλλικό backplate σε αυτής της κατηγορίας κάρτες, μην μου βάζεις καθόλου! Ας όψεται η κατάσταση.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, alexmpl είπε Για την καρτούλα χωρίς καν να την βγάλω από την σακούλα μόλις άνοιξα το κουτί και την έπιασα στα χέρια μου ξενέρωσα με το πλαστικό backplate. Αν δεν μπορείς να βάλεις μεταλλικό backplate σε αυτής της κατηγορίας κάρτες, μην μου βάζεις καθόλου! Ας όψεται η κατάσταση.. +1000. Στις Turing είχε κανονικά μεταλλικό και στις Ampere σκαρφίστικαν το graphene backplate για να μην πουν πλαστικό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmpl Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε +1000. Στις Turing είχε κανονικά μεταλλικό και στις Ampere σκαρφίστικαν το graphene backplate για να μην πουν πλαστικό.. Σε 1660s αναφέρομαι. Κάτσε για να καταλάβω.. Και σε κάρτες που μου ζητάνε 1000+ ευρώ βάζουν πλαστικό backplate? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, alexmpl είπε Σε 1660s αναφέρομαι. Κάτσε για να καταλάβω.. Και σε κάρτες που μου ζητάνε 1000+ ευρώ βάζουν πλαστικό backplate? yep https://www.techpowerup.com/review/msi-geforce-rtx-3080-gaming-x-trio/2.html Επεξ/σία 12 Απριλίου 2021 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα