isaias1983 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 44 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δεν νομίζω ότι πάει πιο πάνω, απλα σε κάθε πρόγραμμα φαίνεται αλλιώς το oc. Μπορείς να κλείσεις το p0 state Κλειστό το έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) del Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2021 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, BabisTs είπε Εγώ ζηλεύω τα τρίπινα σου. Η Φανή τα έχει βάλει στη μέση της κάρτας και καλό cable managing σου εύχεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 5 λεπτά πριν, BabisTs είπε Δώσε Π-Ο-Ν-Ο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Επική φόλα το rbar στην περιπτωση μου.... σταμάτησε να τρέχει οτιδήποτε dx 12 το cp 2077 δεν ξεκινά πλεον, καθαρισμός με ddu δεν άλλαξε το παρμικρο οπότε φορματ όταν βρω χρόνο... Γμτ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrit86 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 εμενα εκατσε καλα απο οτι φαινεται απο τα αποτελεσματα .. αλλα σε φιλο με παρομοιο setup .. με ιδιες ενεργειες με τις δικες μου δεν του ανοιξε bar on ενδεικτικα η βελτιωση εχει ως εξης >> 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos18 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Παιδια σημερα εκανα την ενημερωση που μου εβγαλε για την υποστηριξη του resizable bar σε rtx 30 series καρτες. Εγω εχω rtx 3060 ti και θελω να ρωτησω αμα θα λειτουργησει το resizable bar μαζι με ryzen 5 3600 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Vaggos18 είπε Παιδια σημερα εκανα την ενημερωση που μου εβγαλε για την υποστηριξη του resizable bar σε rtx 30 series καρτες. Εγω εχω rtx 3060 ti και θελω να ρωτησω αμα θα λειτουργησει το resizable bar μαζι με ryzen 5 3600 Λειτουργει αλλα θελει και το αντιστοιχο bios update της μητρικης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, Coppermine είπε Επική φόλα το rbar στην περιπτωση μου.... σταμάτησε να τρέχει οτιδήποτε dx 12 το cp 2077 δεν ξεκινά πλεον, καθαρισμός με ddu δεν άλλαξε το παρμικρο οπότε φορματ όταν βρω χρόνο... Γμτ... ΊΣΩΣ έχει σχέση κάτι με το windows partition? Σε κάτι τέτοιο έπεσε το μάτι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamo2 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Να έχετε το νου σας όσοι έχετε Gigabyte, πριν κάνετε οτιδήποτε πρέπει λέει να έχεις κάνει disable to CSM από το bios. Εμένα μου πεταξε μαύρη οθόνη και χρειάστηκε να κάνω clear το cmos. Σε 3-4 παιχνίδια που δοκίμασα σε 4k ανάλυση, έχει περίπου κατά μέσο όρο 9% gain. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Επίσης κάτι που μπορεί να φανεί χρήσιμο σε κάποιους Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2021 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε ΊΣΩΣ έχει σχέση κάτι με το windows partition? Σε κάτι τέτοιο έπεσε το μάτι μου. Δηλαδή? σε 2 samsung ενα nvme 970 pro 250gb έχω το λειτουργικό και σε έναν ίδιο 1tb τα games τίποτα άλλο και φυσικά είναι σε uefi mode χωρίς csm support.... To μόνο που κατάφερα είναι επανεγκαθιστώντας τους οδηγούς να δουλέψει το dx 12 τόσο σε 3d mark όσο και το forza 7 τα υπόλοιπα rdr 2 ξεκινά μόνο σε vulkan, το cp 2077 δεν εκκινεί καθόλου μετά το update και απλά ανοίγει το bug report, και το metro exodus σε dx11 only, γενικά έγινε μπ*****ο, θα περάσω παλαιότερους οδηγούς το βράδυ και αν δεν θα ξαναφλασάρω και το προηγούμενο vbios χωρίς rbar....τωρα να κάνω φορμάτ δεν θα είχαν θέμα αρκεί να μην πηγαίνω στα τυφλά οπότε τσάμπα κόπος anyway ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamo2 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 18 λεπτά πριν, Coppermine είπε Δηλαδή? σε 2 samsung ενα nvme 970 pro 250gb έχω το λειτουργικό και σε έναν ίδιο 1tb τα games τίποτα άλλο και φυσικά είναι σε uefi mode χωρίς csm support.... To μόνο που κατάφερα είναι επανεγκαθιστώντας τους οδηγούς να δουλέψει το dx 12 τόσο σε 3d mark όσο και το forza 7 τα υπόλοιπα rdr 2 ξεκινά μόνο σε vulkan, το cp 2077 δεν εκκινεί καθόλου μετά το update και απλά ανοίγει το bug report, και το metro exodus σε dx11 only, γενικά έγινε μπ*****ο, θα περάσω παλαιότερους οδηγούς το βράδυ και αν δεν θα ξαναφλασάρω και το προηγούμενο vbios χωρίς rbar....τωρα να κάνω φορμάτ δεν θα είχαν θέμα αρκεί να μην πηγαίνω στα τυφλά οπότε τσάμπα κόπος anyway ... Ποιας εταιρίας κάρτα έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Asus RTX 3080 Strix OC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα