SabotazNic Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, Dantε είπε Ψηνομαι και εγω να αλλαξω στην 3060. Τι pads να παρω?Πως θα βρω τι παχος χρειαζομαι?Εχω κατι κινεζικα αλλα ειναι λεπτα,νομιζω 1 χιλ. Αν το backplate σου δεν εχει, απλα μετρα το κενο απο καποιο ανοιγμα της καρτας. Για τα μεσα, ή τα μετρας ή βλεπεις κανα teardown απο gamers nexus (αν εχουν κανει την καρτα σου). Μετρανε και το παχος των εργοστασιακων σε καθε καρτα που εχουν κανει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamo2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 14 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε άντε ρε.. ενδιαφέρον διαφορά! HUGE DIFFERENCE, about 30c diff on the mem junction, and ~2-3c on the core itself. (while mining) and ~15c on mem junction while gaming. Το σκεφτόμουν κι εγώ σοβαρά αλλά έτσι όπως έχει η κατάσταση, φοβάμαι να το διακινδυνεύσω. Η Gigabyte νομίζω ότι αρνείται την εγγύηση σε περίπτωση που βρει να έχεις κάνει την παραμικρή παρέμβαση. Οπότε μιας και η κάρτα μου έχει "σχετικά" καλές θερμοκρασίες, προς το παρόν μένει ως έχει. Στο μέλλον, αν και όταν βελτιωθεί η κατάσταση με τις κάρτες γραφικών, θα το κάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 15 λεπτά πριν, tsamo2 είπε Το σκεφτόμουν κι εγώ σοβαρά αλλά έτσι όπως έχει η κατάσταση, φοβάμαι να το διακινδυνεύσω. Η Gigabyte νομίζω ότι αρνείται την εγγύηση σε περίπτωση που βρει να έχεις κάνει την παραμικρή παρέμβαση. Οπότε μιας και η κάρτα μου έχει "σχετικά" καλές θερμοκρασίες, προς το παρόν μένει ως έχει. Στο μέλλον, αν και όταν βελτιωθεί η κατάσταση με τις κάρτες γραφικών, θα το κάνω. Μιας και έχω κ.εγω Gigabyte ( αναγκαστικά λόγω συνθηκών ) δε το διακινδυνεύω ούτε εγώ. Βέβαια αν το έκανα θα ήταν μόνο στη πλευρά του backplate καθώς μεταξύ αυτού και του pcb υπάρχει κενό μεταξύ τους. Δεν υπάρχουν thermal pads απ'ότι έχω δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 45 minutes ago, tsamo2 said: Η Gigabyte νομίζω ότι αρνείται την εγγύηση σε περίπτωση που βρει να έχεις κάνει την παραμικρή παρέμβαση. Άν/όταν με το καλό περάσει και στην ΕΕ το "right to repair" δεν θα έχουμε τέτοια θέματα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Και στην MSI χάνεις εγγύηση αν την ανοίξεις ε; Γιατί ενώ έχω καλές Τ στον πυρήνα, το hospot είναι 92-94, οπότε ίσως είναι σάπια η paste ή κακό mount.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Evga ανοίγεις άφοβα την κάρτα, άλλον κατασκευαστή να το επιτρέπει ξεκάθαρα δεν γνωρίζω. Βέβαια πριν χρόνια, το '17 νομίζω, η asus δέχτηκε rma κάρτα που είχα σκίσει το αυτοκόλλητο στη βίδα. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2021 από DiaperCh@nger101 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
purif Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Evga, zotac και asus αφήνουν να τις ανοίξεις αρκεί να μη κάνεις ζημιά στην κάρτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isaias1983 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Και στην MSI χάνεις εγγύηση αν την ανοίξεις ε; Γιατί ενώ έχω καλές Τ στον πυρήνα, το hospot είναι 92-94, οπότε ίσως είναι σάπια η paste ή κακό mount.. Msi σίγουρα χάνεις την εγγύηση.ρωτησα πριν 2 μήνες την msi europe κ πήρα επίσημη απάντηση μέσω email. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcg Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Η Gigabyte έδωσε resizable bar bios, πάτε στο σαιτ της, το κατεβάζετε και το φλασαρετε. Προσοχή στις υποσημειώσεις όμως ως προς ποια εκδοσή μπαίνει που. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Resizable και για ASUS. Για να δούμε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Και σε msi https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/mgd6in/msi_3000_series_rebar_vbios_available/ Δοκιμάστε παιδιά μου γτ η Gainward δεν βλέπω να βγάζει σύντομα. *πείτε και στο mining αν έχει κόφτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 @Herald Οι Φανούλες πότε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Πέρασα BIOS και latest drivers σε 3080 TUF. Καμία διαφορά σε mining...βούρ! Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2021 από Tenshi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, vins είπε @Herald Οι Φανούλες πότε; Σήμερα / αύριο είπανε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Φανή ποια είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα