Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να μοιραστώ μαζί σας μια εμπειρία που έγινε την Δευτέρα 22/02/2021....η ιστορία ξεκινά από τον Δεκέμβριο του 2020 όπου βλέπω στο ίντερνετ μια διαφήμιση ότι υπάρχουν χρηματοδότησης για νέες επιχειρήσεις από το Ε. Σ. Π. Α. ενδιαφέρθηκα και βρήκα ένα γραφείο το οποίο αναλαμβάνει όλοι την διαδικασία με κόστος 850 ευρώ.... Μου ζήτησαν προκαταβολή 350 και τα υπόλοιπα με την έκδοση του δανείου από το Ε. Σ. Π. Α. και αποφάσισα να συνεργαστώ μαζί τούς, να αναλάβουν όλοι την διαδικασία.... Παραθέτω και το όνομα του γραφείου (LTA SOLUTIONS LIMITED
AYΛΩNOΣ 1,
1075 ΛEYKΩΣIA, KYΠPOΣ. 
www.ltasolutionsltd.com) και ξεκίνησε η διαδικασία κανονικά...... Τη Δευτέρα που μας πέρασε με πείρε τηλέφωνο ή υπεύθυνη του γραφείου που ανέφερα και μου λέει :καλημέρα σας! Κυριε Α........ θα ήθελε να σας μιλήσει ο Κύριος Τ....... Διευθυντής του ΕΣΠΑ..... Και ξεκινώ να συζητώ μαζί τού...... Και μου είπε τα εξής :αγαπητέ κύριε για να σας δώσω την έγκριση και να υπογράψω θέλω να μου δώσετε (φακελάκι) 1000ευρω... Αλλιώς δεν υπογράφω....... και αναρωτιέμαι εγώ τώρα γιατί δεν μου είπε από την αρχή το γραφείο που ανέλαβε την υπόθεση ότι αγαπητέ μου φίλε πρέπει να ξέρετε ότι εκτός από την δική μου αμοιβή υπάρχουν και τα φακελάκια που πρέπει να δόσεις! Για να μην ασχοληθώ καθόλου με το θέμα και χάσω και τα χρήματα που έδωσα. Γιαυτό προσέχετε και μην έχετε εμπιστοσύνη πουθενά..... Αυτά τα έγραψα μπας και γλιτώσει και κανένας άλλος,και την Δευτέρα που έρχεται θα πάω και θα το καταγγείλω..... Ευχαριστώ. 

Επεξ/σία από Datsun78
Δημοσ.

Τι Διευθυντης του ΕΣΠΑ ρε.. ούτε λίγο ψάξιμο έτσι για το ξεκάρφωμα; Δηλαδή και Datsun και κάνουμε γυφτιές με τα ονόματα; :D 

Σοβαρά τώρα εγώ το 1000ρικο δεν θα του το έδινα, θα προσπαθούσα να κάνω κονέ με τον Άρχοντα του Αναπτυξιακού που έχει καλύτερους όρους και προύποθέσεις..

Καλό ΣΚ :P

Δημοσ.

59 λεπτά πριν, Helionar είπε

Σοβαρά τώρα εγώ το 1000ρικο δεν θα του το έδινα, θα προσπαθούσα να κάνω κονέ με τον Άρχοντα του Αναπτυξιακού που έχει καλύτερους όρους και προύποθέσεις..

Έχω μιλήσει εγώ με τον άρχοντα του αναπτυξιακού, μου ζήτησε 5000, τα μαζεύω σιγά σιγά να του τα δώσω..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπαίνεις espa.gr , και κοιτάς τι προγράμματα τρέχουν. Τα εσπα ειναι από τα πιο αξιοκρατικά και διαφανή προγράμματα στην Ελλάδα, μιας και στηρίζονται σε ευρωπαϊκους πόρους. Ολα γίνονται με ανοιχτά χαρτιά και όλα τα στοιχεία είναι δημόσια ( κριτήρια, βαθμολογίση, αποτέλεσματα), για αυτό και το ποσοστό απορρόφησης είναι 50,60% , επειδή δεν μπορει ο καθενας να δώσει τα προγράμματα εκεί που θέλει, άμα δεν τυρει τα κριτήρια.

Προφανώς και έπεσες σε απατεώνες, και έχασες τα λεφτά σου. Ξεμπλέξε με την διαδικασία όσο είναι νωρίς. 

Και διευθυντής του ΕΣΠΑ μάλιστα; Ούτε καν υπό, ούτε καν γραμματεας του διευθυντή; All in ένα πράγμα. 

15 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε

Έχω μιλήσει εγώ με τον άρχοντα του αναπτυξιακού, μου ζήτησε 5000, τα μαζεύω σιγά σιγά να του τα δώσω..

O άρχοντας του αναπτυξιακού δεν σηκώνετε από το κρεββάτι για κατω από 5κ !

Επεξ/σία από Papakaliati
  • Like 1
  • Confused 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αγαπητή κύριοι. Προσοχή διότι το παρακάτω γραφείο που ανέλαβε την υπόθεση για την χρηματοδότηση μέσω του ΕΣΠΑ είναι απατεώνες! Παραθέτω και την σελίδα τους! 

http://ltasolutionsltd.com

Έχουν κλέψει πόλους ανθρώπους, έχει ήδη γίνει καταγγελία και ακολουθεί ποινική δίωξη! Υπάρχει και αξιολόγηση στο Google για αυτούς, εκεί θα δείτε πόσους άλλους έχουν εξαπάτηση..... Προσοχή! 

3 λεπτά πριν, Datsun78 είπε

Αγαπητή κύριοι. Προσοχή διότι το παρακάτω γραφείο που ανέλαβε την υπόθεση για την χρηματοδότηση μέσω του ΕΣΠΑ είναι απατεώνες! Παραθέτω και την σελίδα τους! 

Έχουν κλέψει πόλους ανθρώπους, έχει ήδη γίνει καταγγελία και ακολουθεί ποινική δίωξη! Υπάρχει και αξιολόγηση στο Google για αυτούς, εκεί θα δείτε πόσους άλλους έχουν εξαπάτηση..... Προσοχή! 

https://g.co/kgs/wrGFv4

Δημοσ.

στην τυχη το διάλεξες το γραφείο? σε αυτες τις περιπτωσεις θέλει προσεκτική έρευνα. οι τυποι σε δουλευουν ψιλό γαζί. ή προχωρα σε καταγγελία ή κλάψε την προκαταβολή και βρες καποιον επαγγελματια να κάνεις τη δουλεια σου

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Datsun78 είπε

θα μας πεις στο τέλος οτι δε θα παρω λεφτά απο Νηγηρία και οτι είναι ψέματα το οτι κληρονομώ ένα δις απο μια γιαγιά

κάτσε γιατί με παίρνουν τηλέφωνο απο την ίδια τη Microsoft να σετάρουν τον υπολογιστη μου, ευτυχώς ξέρω αγγλικά....

• 7 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...