partblah1990 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1) Θελω να ρωτησω γιατι τα ενσημα αργουν να εμφανιστουν στην σελιδα του e-ΕΦΚΑ ? Σε 'μενα προσωπικά τα ένσημα μου εμφανίζονται με καθυστέρηση 2 μηνών. 2) Υπάρχει περίπτωση αν τα ζητήσω από το κατάστημα του ΕΦΚΑ να μου εμφανίζονται όλα (δηλ. μέχρι την μέρα που τα ζητήσω). Το ρωτάω γιατί τα χρειάζομαι για αίτηση ΑΣΕΠ όπου ο κάθε μήνας μοριοδοτείται. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2021 από partblah1990
Herald Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Η ασφαλιση σου για τον μηνα πχ. Ιανουαριο στελνεται απο τον εργοδοτη μεταξύ 1 και 28 Φεβρουαριου, άρα αναγκαστικα θα εμφανιστεί στο συστημα απο 1η Μαρτιου και επειτα.
partblah1990 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) μαλιστα ! και εαν εγω χρειαζομαι βεβαιωση προυπηρεσιας για διαγωνισμό του ΑΣΕΠ τι γινεται; χανω τους 2 μηνες εμπειριας ετσι... Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από partblah1990
ronnie79 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, partblah1990 είπε μαλιστα ! και εαν εγω χρειαζομαι βεβαιωση προυπηρεσιας για διαγωνισμό του ΑΣΕΠ τι γινεται; χανω τους 2 μηνες εμπειριας ετσι... Για άλλες περιπτώσεις ξέρω ότι ζητούν βεβαίωση από τον εργοδότη για το διάστημα που δεν φαίνονται τα ένσημα . Για τον ΑΣΕΠ δεν γνωρίζω αν την δέχονται .
airtrelomike13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Έτσι είναι όπως τα είπε ο φίλος. Και Ζητάς βεβαίωση εργοδότη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα