Disk Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς για την αναβάθμιση που βγήκε σε smartwatch Samsung galaxy active 2 και watch 3. Υποτίθεται πως έγιναν διαθέσιμες οι εφαρμογές για καρδιογραφημα και αρτηριακή πίεση στις δύο γραμμές της Samsung στην Ελλάδα, παρόλα αυτά μετά την αναβάθμιση στο ρολόι δεν μου έχει εμφανίσει ούτε το Samsung Health monitor ούτε τα widget. Υπάρχει κάποιος άλλος που να έχει το ίδιο θέμα με το active 2; περιμένουν περαιτέρω έγκριση για την συγκεκριμένη σειρά;
Symbad Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Έχω το galaxy watch 3 και πριν 3-4 μέρες πέρασα την εφαρμογή που λες και δουλεύει και το ecg και η μέτρηση πίεσης. Η σειρά που τα πέρασα ήταν η εξής. Πρώτα έκανα εγκατάσταση την εφαρμογή στο κινητό και στη συνέχεια έκανα την αναβάθμιση στο ρολόι μέσω της εφαρμογής galaxy wearble. Με την ολοκλήρωση της αναβάθμισης φάνηκε το widget στο ρολόι και το ecg δούλεψε άμεσα, για δε τη μέτρηση της πίεσης χρειάστηκε καλιμπραρισμα με πιεσόμετρο μπρατσου.
Disk Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Ευχαριστώ για την απάντηση, την ίδια διαδικασία έκανα παρόλα αυτά στο active 2 δεν ενεργοποιηθηκε και ήθελα να δω αν κάποιος άλλος με active 2 έχει το ίδιο θέμα
konnak Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 @Symbad έχεις Samsung κινητό; Κάπου διάβασα ότι είναι διαθέσιμες μόνο μέσω Galaxy Store. Προσωπικά, τα είχα κάνει όλα sideload από τον περασμένο Σεπτέμβρη και παίζουν κανονικά (το blood pressure από το Μάιο αν θυμάμαι καλά). Το καλό είναι με τα τελευταία updates δεν μου τα σβησε και δεν χρειάστηκε να ξανακάνω τη διαδικασία.
Symbad Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, konnak είπε @Symbad έχεις Samsung κινητό; Κάπου διάβασα ότι είναι διαθέσιμες μόνο μέσω Galaxy Store. Προσωπικά, τα είχα κάνει όλα sideload από τον περασμένο Σεπτέμβρη και παίζουν κανονικά (το blood pressure από το Μάιο αν θυμάμαι καλά). Το καλό είναι με τα τελευταία updates δεν μου τα σβησε και δεν χρειάστηκε να ξανακάνω τη διαδικασία. Ναι έχω το s9 plus. Κι εγώ sideload τα είχα κάνει, αλλά όταν μου έβγαλε αναβάθμιση στο galaxy store, δεν μου την έκανε, οπότε έκανα απεγκατασταση τα πάντα και μετά τα πέρασα από την αρχή από το store.
geortsaki Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Στις 6/3/2021 στις 10:48 ΜΜ, konnak είπε @Symbad έχεις Samsung κινητό; Κάπου διάβασα ότι είναι διαθέσιμες μόνο μέσω Galaxy Store. Προσωπικά, τα είχα κάνει όλα sideload από τον περασμένο Σεπτέμβρη και παίζουν κανονικά (το blood pressure από το Μάιο αν θυμάμαι καλά). Το καλό είναι με τα τελευταία updates δεν μου τα σβησε και δεν χρειάστηκε να ξανακάνω τη διαδικασία. Έκανα εγκατάσταση στο κινητό το Samsung health monitor, αλλά στο ρολόι δεν εμφανίζει κάτι. Πώς να το κάνω φα εμφανιστεί στο κινητό;
konnak Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Χρειάζεται να περαστούν και οι εφαρμογές στο ρολόι. Αν θυμάμαι καλά είχα ακολουθήσει αυτό: https://forum.xda-developers.com/t/enable-ecg-bp-featur-on-non-samsung-phones-for-galaxy-watch-3-active-2-step-by-step.4168567/ Φαίνεται πολύπλοκη διαδικασία αλλά τελικά δεν παίρνει πολλή ώρα. Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να ξαναγίνει αν γίνει update στο ρολόι. 1
Disk Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα, αν δεν έχεις Samsung galaxy κινητό δεν θα εμφανιστούν με την αναβάθμιση απλά. Εγώ για να τις περάσω ακολούθησα τον οδηγό που έχει ανεβασει ο konnak και δούλεψε το ecg μια χαρά και για το BP έκανα ακριβώς την ίδια διαδικασία και δουλεύουν και τα δύο μια χαρά
geortsaki Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Μάλλον κάτι δεν είχα προσέξει με την αναβάθμιση του active2, αργότερα που έκανα την αναβάθμιση εμφανίστηκε.. Galaxy κινητό έχω. Πλέον δουλεύει μια χαρά.
Pitsi Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) με ενδιαφέρει η λειτουργία Fall detection. Λειτουργεί στο ρολόι αν δεν έχεις Samsung κινητό; https://news.samsung.com/global/new-software-updates-enable-galaxy-watch-active2-users-to-live-healthier-and-more-conveniently Επεξ/σία 29 Μαΐου 2021 από Pitsi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα