mpouliaritis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα , σε λαπτοπ Samsung R780 δεν ανταποκρίνονται το δεξί αριστερό κλικ . Τα μπουτόν είναι στη μητρική και φαίνονται οπτικά οκ . Το touchpad είναι οκ. Win 10 pro .
nickol-us Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Αν δεν είναι χαλασμένα πρέπει να ανοίξεις να ελέγξεις την καλωδιοταινία. Όταν λες οπτικά φαίνονται οκ τι εννοείς; Έχουν πέσει ποτέ υγρά στο λάπτοπ;
mpouliaritis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δεν έχω πόλεις γνώσεις όποτε ζήτω την κατανόηση σας. Μιλάω για τα μπουτόν που είναι πάνω στην μητρική και τα πατάμε με το δεξί κσι αριστερό κλικ που βρίσκεται κάτω από το touchpad. Δε νομίζω ότι υπάρχει καλωδιοταινια ( δεν το ξέρω ) θεωρώ ότι είναι ανεξάρτητα από το touchpad. Και πατάνε κατευθείαν στα κουμπάκια της μητρικής .
nickol-us Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν δεν κάνω λάθος όλο μαζί (και τα κουμπιά) είναι μια συσκευή και αλλάζει πακέτο. Εδώ βίντεο αποσυναρμολόγησης για το λάπτοπ ώστε να δεις εσωτερικά τι συμβαίνει. https://m.youtube.com/watch?v=Id1KeNgPkEI Έτσι που φαίνεται στο βίντεο θα μπορούσε το mouse να πατάει στο board(;;;)... περίεργο μου κάνει. Αν το mouse δεν είναι συσκευή αυτόνομη και έχει "πάρει" η μητρική, συνήθισε να δουλεύεις με εξωτερικό, καθώς η επισκευή θα είναι ασύμφορη. Ξαναρωτάω έχουν πέσει τίποτα υγρά; Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2021 από nickol-us
mpouliaritis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δεν το αποκλείω καθώς το χρησιμοποιούν κσι τα παιδιά . Όποτε ....
nickol-us Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Aν πιάνουν τα χέρια σου, λύνει σχετικά εύκολα. Ανοίγεις, αφού αποσυνδέσεις κάθε πηγή ρεύματος εννοείται, και ψάχνεις για σημάδια υγρών - οξείδωσης. Δες πως βγαίνει η ταινία και καθάρισε την μαζί και τη γύρω περιοχή με καθαρό οινόπνευμα(σε μπατονέτα νωπή). Αν τα κουμπιά είναι όντως πάνω στο pad ψάχνεις να βρεις ένα μεταχειρισμένο (απο ebay;) για να το αντικαταστήσεις. Σε διαφορετική περίπτωση και με ένα usb mouse θα κάνεις τη δουλειά σου(αν δεν σε ενοχλεί). Φαίνεται πως έχεις δίκιο για τα κουμπιά... πατάνε στο board... δύσκολα τα πράγματα... Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2021 από nickol-us
mpouliaritis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Ευχαριστώ πολύ μάλλον θα το επιχειρήσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα