Προς το περιεχόμενο

Καθυστέρηση για το νέο patch του Cyberpunk 2077 λόγω της επίθεσης

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, jerry banana είπε

Υπέροχο παιχνίδι με έκανε να πιστεύω ότι είμαι μέσα στο κόσμο του.Παρολαυτα όμως ,είχε κάποια θέματα συν τα ψέματα που είπε η εταιρεία .Πχ ότι τα διαφορετικά μονοπάτια ζωής θα κάνουν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι που ουσιαστικά άλλαζαν τα πρώτα 30 λεπτά του κάθε μονοπατιού.Ομως εν τέλη όλο το περιεχόμενο του και ο κόσμος του ,η υπέροχη ιστορία του με κάνουν να μην μετανιώνω τα 60 ευρώ που πλήρωσα .Όμως κάποιες πρακτικές της εταιρείας cd project  με έκαναν να το ψιλομετανιωσω σε κάποιες φάσεις καθώς έπαιζα γιατί είδα ότι δεν έβγαιναν τα πράγματα που υποσχέθηκαν.Ομως για 60 ευρώ 180 ώρες το άξιζε.Προσωπικα έχοντας μια εμπειρία στο χώρο ,δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει τίποτα .Τους πίεσαν που τους πίεσαν τους προγραμματιστές και όλα τα άτομα που δούλεψαν για το παιχνίδι και είδαμε πως βγήκε.Για να το μπαλωσουν θέλουν αλλά 1-2 χρόνια.Μεχρι τότε δεν ξέρω εάν θα επιστρέψω στο κόσμο του καθώς δεν έχω και κυριολεκτικά τίποτα να κάνω τα έχω κάνει όλα.Εαν βγάλουν κάνα καλο dlc στο μακρινό μέλλον δωρεάν μόνο έτσι θα τους ψιλοσυγχωρεσει ο κόσμος.Επισης πείτε με και πονηρό αλλά το όλο θέμα με το "leak " των δεδομένων τους έδωσε κάποιο χρόνο να δουλέψουν.Αλλα εάν όντως ήταν διαρροή που δεν μπορούμε να το ξέρουμε 100% μόνο από ότι διαβάζουμε (εκτός και εάν κανείς έχει εργαζόμενο μέσα ) .Πάντως μια μικρή παρένθεση.Ωραιο παιχνίδι ένα τίμιο 8/10 .

Η Judy δεν πήγαινε με τον χαρακτήρα μου :( .Αυτο το κάνει παιχνίδι για 6/10 αλλά τελοσπαντων θα κάτσω με την passive aggressive panam :(

180 ώρες? Εννοείς για 100% completion γιατί το main story 20 ώρες μου πήρε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, dchatz είπε

Τι βιαστική ...2012 ανακοινώθηκε, 2020 βγήκε. 8 χρόνια βιάζονταν;

Απο ότι διάβασα, ξεκινησαν την ανάπτυξη γύρω στο 2017 όταν δηλαδή τελειωσαν με το witcher και τα dlc του. 

Σε αλλα νέα, τουλάχιστον θα έχει στρώσει κάπως μέχρι να έρθει το ps5! 😂

Καθαρη δικαιολογια για να καθυστερησουν το patch. Σε κανα χρονο που θα εχει παρει 5-6 patches θα το τσιμπησω στα 5-10 ευρω. Και στα 20 που παιζει τωρα με τοσα bugs που βλεπω να εχει δεν αξιζει αν σου χαλανε την ολη εμπειρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...