Xioyman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Μήπως ξέρει κανείς τι κάμερα είναι αυτή;
babisskg Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, Xioyman είπε Μήπως ξέρει κανείς τι κάμερα είναι αυτή; Η big royal ....... με φιλμ ......... επίσημα μία toy camera ...... η οποία πωλούνταν κάποτε στα πανηγύρια ........ ως παιχνίδι ....... και με άλλες ονομασίες εκτός Sony , με την οποία φυσικά η σχέση της είναι θεωρητική ........
Xioyman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, babisskg είπε Η big royal ....... με φιλμ ......... επίσημα μία toy camera ...... η οποία πωλούνταν κάποτε στα πανηγύρια ........ ως παιχνίδι ....... και με άλλες ονομασίες εκτός Sony , με την οποία φυσικά η σχέση της είναι θεωρητική ........ Το φίλτρο βγαίνει;
babisskg Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Xioyman είπε Το φίλτρο βγαίνει; Την αγοράσατε ?
Xioyman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, babisskg είπε Την αγοράσατε ? Όχι την βρήκα σε ένα ντουλάπι. Αλλά δεν ξέρω πως λειτουργεί
babisskg Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Αν θέλετε ακούστε με ....... δεν αξίζει να ασχοληθείτε ούτε λεπτό ....... πρόκειται στην κυριολεξία για παιδικό παιχνίδι και τίποτε περισσότερο . Άσχετα που διάφοροι την διαθέτουν προς πώληση , ζητώντας μάλιστα και χρήματα . Προφανώς έχει κάποιον πλαστικό φακό , η δε απόπειρα να την λειτουργήσετε είναι ξεκάθαρα χάσιμο χρόνου . 1
Xioyman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 55 λεπτά πριν, babisskg είπε Αν θέλετε ακούστε με ....... δεν αξίζει να ασχοληθείτε ούτε λεπτό ....... πρόκειται στην κυριολεξία για παιδικό παιχνίδι και τίποτε περισσότερο . Άσχετα που διάφοροι την διαθέτουν προς πώληση , ζητώντας μάλιστα και χρήματα . Προφανώς έχει κάποιον πλαστικό φακό , η δε απόπειρα να την λειτουργήσετε είναι ξεκάθαρα χάσιμο χρόνου Δεν νομίζω ότι είναι ψεύτικη. Είναι αρκετά βαριά και η υποδοχή δουλεύει αλλά εγώ είμαι άσχετος.με φωτογραφικές μηχανές. Και κάτι τελευταίο είναι με φίλμ;
babisskg Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 59 λεπτά πριν, Xioyman είπε Δεν νομίζω ότι είναι ψεύτικη. Είναι αρκετά βαριά και η υποδοχή δουλεύει αλλά εγώ είμαι άσχετος.με φωτογραφικές μηχανές. Και κάτι τελευταίο είναι με φίλμ; Ναι , είναι μηχανή για 35αρι φιλμ , στο δίκτυο δεν υπάρχει κάποια πληροφορία , αναμενόμενο , όμως βρήκα αρκετά βιντεάκια στο YouTube που ίσως να σας φανούν χρήσιμα . Κάντε μια αναζήτηση για " Sony big royal view " . Βαριά μπορεί να είναι , αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο . Βεβαιωθειτε τουλάχιστον ότι ο φακός έστω , είναι γυάλινος .
Xioyman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, babisskg είπε Ναι , είναι μηχανή για 35αρι φιλμ , στο δίκτυο δεν υπάρχει κάποια πληροφορία , αναμενόμενο , όμως βρήκα αρκετά βιντεάκια στο YouTube που ίσως να σας φανούν χρήσιμα . Κάντε μια αναζήτηση για " Sony big royal view " . Βαριά μπορεί να είναι , αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο . Βεβαιωθειτε τουλάχιστον ότι ο φακός έστω , είναι γυάλινος . To φίλτρο φίλτρο τελικά αφεριτε ;
babisskg Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, Xioyman είπε To φίλτρο φίλτρο τελικά αφεριτε ; Δεν το γνωρίζω , αν είναι μάλιστα φίλτρο αυτό η πρόκειται για κάποιο κάλυμμα . Θεωρώ απίστευτο να είναι βιδωτό , μάλλον φορετό είναι , ίσως κάποιο κάλυμμα μπροστά από τον φακό του . Αν αφήνει περιφερειακά κάποιο κενό που να δείχνει ότι μπορεί να αφαιρεθεί , προσπαθήστε να βάλετε κάτι ώστε να το σπρώξετε για να βγεί . Το χειρότερο σενάριο είναι να είναι κολλημένο και να ξεκολλήσει . 1
Xioyman Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Είχες δίκιο η ''καμερα'' ήταν ψεύτικη. Ο φακός ήταν κολλημένος με κόλλα και ήταν πλαστικός. Ακόμα και το διαφανι ήταν πλαστικό. Η κάμερα είναι για πέταμα
babisskg Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 7 ώρες πριν, Xioyman είπε Είχες δίκιο η ''καμερα'' ήταν ψεύτικη. Ο φακός ήταν κολλημένος με κόλλα και ήταν πλαστικός. Ακόμα και το διαφανι ήταν πλαστικό. Η κάμερα είναι για πέταμα Θέλατε να το διαπιστώσετε μόνος , κανένα προβλημα , τώρα ξέρετε . Δυστυχώς ακόμη και σήμερα , προσφέρεται για πώληση , από διάφορους , κάποιες φορές σε απίστευτες τιμές , σε μία προσπάθεια να ξεγελαστεί κάποιος μη γνώστης και να πέσει στην παγίδα . 2 1
Dr_73 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλό θα ήταν να έμπαινε ένα sticky θέμα κάπου, ενημερωτικό . Υπάρχουν διάφορες εκδοχές Canon TC-8000 Olympia DL2000A Nikai Big Royal Για αγγελία νομίζω, δεν θα έπρεπε, το 2021, να επιτρεπόταν να μπαίνουν. Υπάρχει ένα ενημερωτικό άρθρο εδώ . Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2021 από Dr_73
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα