Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Xioyman είπε

Μήπως ξέρει κανείς τι κάμερα είναι αυτή;

IMG_20210226_131821_640x480.jpg

IMG_20210226_131818_640x480.jpg

Η big royal ....... με φιλμ ......... επίσημα μία toy camera ...... η οποία πωλούνταν κάποτε στα πανηγύρια ........ ως παιχνίδι ....... και με άλλες ονομασίες εκτός Sony , με την οποία φυσικά η σχέση της είναι θεωρητική ........ 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, babisskg είπε

Η big royal ....... με φιλμ ......... επίσημα μία toy camera ...... η οποία πωλούνταν κάποτε στα πανηγύρια ........ ως παιχνίδι ....... και με άλλες ονομασίες εκτός Sony , με την οποία φυσικά η σχέση της είναι θεωρητική ........ 

Το φίλτρο βγαίνει;

Δημοσ.

Αν θέλετε ακούστε με ....... δεν αξίζει να ασχοληθείτε ούτε λεπτό ....... πρόκειται στην κυριολεξία για παιδικό παιχνίδι και τίποτε περισσότερο . Άσχετα που διάφοροι την διαθέτουν προς πώληση , ζητώντας μάλιστα και χρήματα . Προφανώς έχει κάποιον πλαστικό φακό , η δε απόπειρα να την λειτουργήσετε είναι ξεκάθαρα χάσιμο χρόνου .

• Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, babisskg είπε

Αν θέλετε ακούστε με ....... δεν αξίζει να ασχοληθείτε ούτε λεπτό ....... πρόκειται στην κυριολεξία για παιδικό παιχνίδι και τίποτε περισσότερο . Άσχετα που διάφοροι την διαθέτουν προς πώληση , ζητώντας μάλιστα και χρήματα . Προφανώς έχει κάποιον πλαστικό φακό , η δε απόπειρα να την λειτουργήσετε είναι ξεκάθαρα χάσιμο χρόνου 

Δεν νομίζω ότι είναι ψεύτικη. Είναι αρκετά βαριά και η υποδοχή δουλεύει αλλά εγώ είμαι άσχετος.με φωτογραφικές μηχανές. Και κάτι τελευταίο είναι με φίλμ;

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Xioyman είπε

Δεν νομίζω ότι είναι ψεύτικη. Είναι αρκετά βαριά και η υποδοχή δουλεύει αλλά εγώ είμαι άσχετος.με φωτογραφικές μηχανές. Και κάτι τελευταίο είναι με φίλμ;

Ναι , είναι μηχανή για 35αρι φιλμ , στο δίκτυο δεν υπάρχει κάποια πληροφορία , αναμενόμενο , όμως βρήκα αρκετά βιντεάκια στο YouTube που ίσως να σας φανούν χρήσιμα . 

Κάντε μια αναζήτηση για " Sony big royal view " . Βαριά μπορεί να είναι , αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο . 

Βεβαιωθειτε τουλάχιστον ότι ο φακός έστω , είναι γυάλινος .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, babisskg είπε

Ναι , είναι μηχανή για 35αρι φιλμ , στο δίκτυο δεν υπάρχει κάποια πληροφορία , αναμενόμενο , όμως βρήκα αρκετά βιντεάκια στο YouTube που ίσως να σας φανούν χρήσιμα . 

Κάντε μια αναζήτηση για " Sony big royal view " . Βαριά μπορεί να είναι , αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο . 

Βεβαιωθειτε τουλάχιστον ότι ο φακός έστω , είναι γυάλινος .

To φίλτρο φίλτρο τελικά αφεριτε ;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Xioyman είπε

To φίλτρο φίλτρο τελικά αφεριτε ;

Δεν το γνωρίζω , αν είναι μάλιστα φίλτρο αυτό η πρόκειται για κάποιο κάλυμμα . Θεωρώ απίστευτο να είναι βιδωτό , μάλλον φορετό είναι , ίσως κάποιο κάλυμμα μπροστά από τον φακό του . Αν αφήνει περιφερειακά κάποιο κενό που να δείχνει ότι μπορεί να αφαιρεθεί , προσπαθήστε να βάλετε κάτι ώστε να το σπρώξετε για να βγεί . Το χειρότερο σενάριο είναι να είναι κολλημένο και να ξεκολλήσει . 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είχες δίκιο η ''καμερα'' ήταν ψεύτικη. Ο φακός ήταν κολλημένος με κόλλα και ήταν πλαστικός. Ακόμα και το διαφανι ήταν πλαστικό. Η κάμερα είναι για πέταμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Xioyman είπε

Είχες δίκιο η ''καμερα'' ήταν ψεύτικη. Ο φακός ήταν κολλημένος με κόλλα και ήταν πλαστικός. Ακόμα και το διαφανι ήταν πλαστικό. Η κάμερα είναι για πέταμα

Θέλατε να το διαπιστώσετε μόνος , κανένα προβλημα , τώρα ξέρετε . Δυστυχώς ακόμη και σήμερα , προσφέρεται για πώληση , από διάφορους , κάποιες φορές σε απίστευτες τιμές , σε μία προσπάθεια να ξεγελαστεί κάποιος μη γνώστης και να πέσει στην παγίδα . 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλό θα ήταν να έμπαινε ένα sticky θέμα κάπου, ενημερωτικό . 

Υπάρχουν διάφορες εκδοχές 

Canon TC-8000

Olympia DL2000A

Nikai Big Royal

Για αγγελία νομίζω, δεν θα έπρεπε, το 2021, να επιτρεπόταν να μπαίνουν. 

Υπάρχει ένα ενημερωτικό άρθρο εδώ .

Επεξ/σία από Dr_73

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...