_StV_ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Ειμαι αναμεσα στις 2 οθονες που προαναφερα στον τιτλο...Μπορει καποιος που τις εχει να μου πει ποια αξιζει περισσοτερο; Γνωριζω οτι η samsung ως και πιο ακριβη ειναι καλυτερη αλλα αμα εχει λιγες διαφορες με την msi θα παω σε αυτη καθως εχει 40ευρω διαφορα (+μεταφορικα)...Επισης γνωριζω οτι τα 240hz της samsung δεν προκειται να τα χρησιμοποιήσω (τουλαχιστον αυτην την στιγμη)..Τελος γνωριζει καποιος αν θα υπαρχει θεμα αν συνδεθουν λιγο καιρο πανω σε λαπτοπ μεχρι να πεσουν οι τιμες απο τις καρτες γραφικων ωστε να χτισω pc;;(φυσικα και δεν θελω να δουλευει φουλ πανω στο λαπτοπ :) ...) ευχαριστω εκ των προτερων.
konlift Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Εγώ θα διάλεγα αυτήν : Gigabyte G27FC Curved Gaming Monitor 27" FHD 165Hz. Ίδια τιμή, τέλεια ποιότητα κατασκευής, ΦΑΝΤΑΣΙΚΟ μενού με πολλές ρυθμίσεις και εύκολο σετάρισμα. Επίσης ξέρω πως δουλέυουν καλά τα freesync / gsync. Ηχεία (μικρά μεν αλλά υπαρκτά) και καλύτερη βάση με ρύθμιση πάνω - κάτω και πατάει καλύτερα. Έχε το υπόψην σου. Τώρα για τις άλλες δύο θα προτιμούσα την msi.
_StV_ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Θα την έχω υπόψιν μου άλλα το μειονέκτημα σε αυτην ειναι η βαση...πιανει αρκετο χωρο στο γραφειο μου...(και δεν ειναι κ πολυ μεγαλο). Επισης μήπως υπαρχει καποια καλη IPS στα ιδια λεφτα; Λενε οτι αξιζει περισσοτερο να παρεις IPS λογο των χρωματων τους. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2021 από _StV_
konlift Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Για εμένα δεν βλέπω ιδιαίτερες χρωμάτων από VA σε Ips. Φυσικά είναι και θέμα μοντέλου. Θα σου έλεγα πως η δικιά μου Gigabyte g27qc (VA) σε σχέση με την Dell S2721dgf (IPS) που είχα, η πρώτη μου βγάζει καλύτερα χρώματα. (H VA δηλαδή). Πολλές φορές η θεωρία διαφέρει από την πράξη...... 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα