CastorTroy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Πριν λίγες μέρες το σύστημα μου άρχιζε να freezάρει χωρίς λόγο σε άκυρες στιγμές. Τσεκάροντας λίγο το performance είδα ότι καταναλώνεται πολλή RAM με ανοιχτές μερικές εφαρμογές: Το σύστημά μου έχει 8gb RAM αλλά τσέκαρα ότι σηκώνει μέχρι 64: Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη RAM και κάποιο συγκεκριμένο capacity (16gb, 32gb κτλ.) που πρέπει να κοιτάξω για να αναβαθμίσω; Μήπως δεν χρειάζεται να αναβαθμίσω RAM και πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2021 από CastorTroy
pngts1996 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Γενικα τι συστημα εχεις; Επεξεργ, μητρικη
CastorTroy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, pngts1996 είπε Γενικα τι συστημα εχεις; Επεξεργ, μητρικη AMD Ryzen 5 1600 Six-Core Processor, 3200 Mhz, 6 Core AsRock AB350M Pro4 Επίσης έχω έναν εσωτερικό σκληρό TOSHIBA DT01ACA100 που ήταν να τον χρησιμοποιώ για έξτρα αποθηκευτικό χώρο (ο κύριος που έχω είναι SSD) αλλά δείχνει να μην λειτουργεί και κολλάει κάθε φορά που προσπαθώ να του βάλω ή να του αφαιρέσω αρχεία. Ίσως δημιουργεί αυτός το πρόβλημα, δεν ξέρω.
pngts1996 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Και εγω το πισι μου με 8 ram πανω κατω στην ιδια φαση με σενα ειναι 69 τις εκατο με κανα λολ ανοιχτο google chrome. Εχεις ελεγξει θερμοκρασιες; Επισης, δες σε τι κατασταση βρισκονται οι δισκοι σου! Εγω χρησιμοποιω το προγραμμα crystaldiskinfo.
JDROGAS Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Καταρχην κατεβασε το cpu-z και ανεβασε screenshot απο τις μνημες σου tab menory & tab spd (για να δουμε ποιος ειναι ο τυπος) Τα 8gb δεν ειναι λιγα αλλα οχι απαγορευτικα,θα ηταν επιθυμητο τα 16gb. O δισκος σου μπορει να εχει διαφορα θεματα οποτε κατεβασε το hdsentinel και τσεκαρε τον και ανεβασε ενα screenshot. Μπορει να σου κολλαει ολο το συστημα απο το δισκο σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα