Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω τη τηλεόραση lg 55αρα 4κ, 55uj620v. Εδώ κ 3 χρόνια. Αυτό που θα σας πω το έκανε από την αρχή αλλά το κάνουν κ σχεδόν όλες οι τηλεοράσεις που έχω δει σε σπίτια φίλων/συγγενών. Κατά τη διάρκεια ταινίας/εκπομπής/προγράμματος όταν οι άνθρωποι μιλάνε ο ήχος είναι πολύ πιο χαμηλός από όταν μπαίνουν διαφημίσεις ή κάποια μουσική σε αυτό που βλέπω κ είμαι συνέχεια με το τηλεκοντρόλ στο χέρι να χαμηλώνω κ να δυναμώνω. Ξέρει κανείς κάποια λύση σε αυτό; Έχω δοκιμάσει να παίξω με τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης αλλά τίποτα.. έχω μιλήσει με πάρα πολύ κόσμο που έχει το ίδιο πρόβλημα. Κάποιος πιο έμπειρος μπορεί να μας πει αν μπορεί αυτό να αλλάξει;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xrisqio είπε

Καλησπέρα, έχω τη τηλεόραση lg 55αρα 4κ, 55uj620v. Εδώ κ 3 χρόνια. Αυτό που θα σας πω το έκανε από την αρχή αλλά το κάνουν κ σχεδόν όλες οι τηλεοράσεις που έχω δει σε σπίτια φίλων/συγγενών. Κατά τη διάρκεια ταινίας/εκπομπής/προγράμματος όταν οι άνθρωποι μιλάνε ο ήχος είναι πολύ πιο χαμηλός από όταν μπαίνουν διαφημίσεις ή κάποια μουσική σε αυτό που βλέπω κ είμαι συνέχεια με το τηλεκοντρόλ στο χέρι να χαμηλώνω κ να δυναμώνω. Ξέρει κανείς κάποια λύση σε αυτό; Έχω δοκιμάσει να παίξω με τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης αλλά τίποτα.. έχω μιλήσει με πάρα πολύ κόσμο που έχει το ίδιο πρόβλημα. Κάποιος πιο έμπειρος μπορεί να μας πει αν μπορεί αυτό να αλλάξει;

Στη δικιά μου Sony έχει μια επιλογή όπου κάνει αυτόματη αλλαγή στη στάθμη ήχου ανάλογα με αυτό που παίζει. Μήπως είναι κάτι αντίστοιχο; 

Δημοσ.

Ναι έχει μια τέτοια επιλογή αλλά είναι αστεία πάλι η αλλαγή που κάνει. Η διαφορά είναι μηδαμινή. Ίσως θα έπρεπε να σκεφτώ το ενδεχόμενο να βάλω μια ηχομπάρα, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...