Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 26/2/2021 στις 11:40 ΠΜ, johnbond είπε

Καλημέρα,

Θέλω να αγοράσω κάποιο ηλεκτρικό κιτ για το mtb ποδήλατο μου.

Η διαδρομή που θα κινούμαι τακτικά έχει μια μεγάλη ανηφόρα  3-4 χμ οπότε φαντάζομαι χρειάζεται αρκετά μεγάλο μοτέρ..  Το θετικό είναι ότι είμαι μόνο 60 κιλά.

Έχετε να προτείνετε κάτι με σχετικά σύντομη παράδοση;

Θα ήθελα να μην ξεπεράσω τα 500€ αλλά δεν ξέρω αν είναι αρκετά.

Εφτασα πολυ αργα στο ζητημα αλλα εχω φτιαξει ηλεκτρικο ποδηλατο χρησιμοποιοντας τον BBS02B (μαζι με μπαταρια με εβγαλε στα 600 ευρω) της Bafang και τρεχει αψογα τωρα και 3 χρονια που το εχω. Την μπαταρια την προσεχω και δεν εχει καθολου μειωση αποδοσης, νομιζω εχει χασει γυρω στο 5%. Εχω κανει περιπου 13000 χιλιομετρα... η μπαταρια με βγαζει 40χιλιομετρα (εχω ρυθμισει να κατεβαινει μεχρι 25% για την υγεια της μπαταριας, γυρω στα 32-34 κραταει ετσι) αυτονομια και με παει 60χλμ/ω ταχυτητα. Ειμαι 90 κιλα, μαζι με τσαντα 100 κιλα, το χρησιμοποιω πρωι βραδυ για να παω προπονηση και να κανω τις δουλειες μου. Το μονο μειωνεκτημα ειναι η ασφαλεια, δεν εχουν φτιαχτει για τετοιες ταχυτητες τα ποδηλατα και χωρις αναρτηση φοβαμαι στις στροφες μην με ριξει αμα τις παρω πολυ γρηγορα. Αμα προσεχεις ειναι πολυ καλη επενδυση γιατι δεν καταναλωνει τιποτα. Η φορτιση ειναι 10-12 σεντ. Η μπαταρια ειναι 676βατ (48v, 13ah). Επισης ξεχασα να πω οτι εχω συνδεσει γκαζι μηχανης και δεν κανω ποτε πεταλι.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 19/5/2022 στις 3:14 ΜΜ, pistelod είπε

Εφτασα πολυ αργα στο ζητημα αλλα εχω φτιαξει ηλεκτρικο ποδηλατο χρησιμοποιοντας τον BBS02B (μαζι με μπαταρια με εβγαλε στα 600 ευρω) της Bafang και τρεχει αψογα τωρα και 3 χρονια που το εχω. Την μπαταρια την προσεχω και δεν εχει καθολου μειωση αποδοσης, νομιζω εχει χασει γυρω στο 5%. Εχω κανει περιπου 13000 χιλιομετρα... η μπαταρια με βγαζει 40χιλιομετρα (εχω ρυθμισει να κατεβαινει μεχρι 25% για την υγεια της μπαταριας, γυρω στα 32-34 κραταει ετσι) αυτονομια και με παει 60χλμ/ω ταχυτητα. Ειμαι 90 κιλα, μαζι με τσαντα 100 κιλα, το χρησιμοποιω πρωι βραδυ για να παω προπονηση και να κανω τις δουλειες μου. Το μονο μειωνεκτημα ειναι η ασφαλεια, δεν εχουν φτιαχτει για τετοιες ταχυτητες τα ποδηλατα και χωρις αναρτηση φοβαμαι στις στροφες μην με ριξει αμα τις παρω πολυ γρηγορα. Αμα προσεχεις ειναι πολυ καλη επενδυση γιατι δεν καταναλωνει τιποτα. Η φορτιση ειναι 10-12 σεντ. Η μπαταρια ειναι 676βατ (48v, 13ah). Επισης ξεχασα να πω οτι εχω συνδεσει γκαζι μηχανης και δεν κανω ποτε πεταλι.

Να ρωτησω απο  που αγορασες τον κινητητρα με τη μπαρταρια Bafang ???

Σκεφτομαι να φτιαξω κατι αντιστοιχο,μιας και τα ηλεκτρικα που πωλουνται ή ειναι πανάκριβα ή στα φτηνοτερα ο σκελετος ειναι ΓΤΠ (για τα πανηγυρια).

Απλα εγω θελω να βαλω 

(1) κινητηρα 250 watt ωστε σε πιθανο ατυχημα να ειμαι νομιμος

(2) κινητηρα στην πισω ροδα κι οχι στη μεσαια τριβη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...