trialxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα έχω ένα κουτι (αρχαίο) αλλά έκανε την δουλειά που το ήθελα. Πριν καιρό όταν το πατούσα να ανάψει φόρτωνε το bios και έσβηνε μόνο του. Σκέφτηκα τροφοδοτικό, έβαλα καινούργιο αλλά και πάλι τα ίδια. Καμία ιδεα τι μπορεί να γίνεται ???
Τέρης Α. Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, trialxx είπε έχω ένα κουτι (αρχαίο) Πόσο αρχαίο; 775/ ΑΜ2 ή τίποτα 4790Κ/ 8370; Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2021 από Τέρης Α.
Crybal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Πιθανοτατα να εχει ξεκουμπωθει η ψυκτρα της cpu. Φωρτωνει και σβήνει ή κολλαει κάπου και σβήνει? Μετα απο ποση ωρα? 1
trialxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Σε δευτερόλεπτα σβήνει...τα έχω ελέγξει 2-3 φορές όλα άμα είναι καλά κουμπομενα....νομίζω am2....8 ετιας amd επεξεργαστή
Crybal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Κανε reset με το jumper.Ξεκουμπωσε και ξανακουμπωσε μνημες και ολα τα εσωτερικά καλώδια.
trialxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, Crybal είπε Κανε reset με το jumper.Ξεκουμπωσε και ξανακουμπωσε μνημες και ολα τα εσωτερικά καλώδια. Να ξανά κουμποσω τα πάντα το καλταλαβα «jumper”?? Υπάρχει περίπτωση να φταίει η μπαταρία ??
Dantε Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Τσεκαρε και το κουμπι μη μενει κολλημενο μεσα... 1
Crybal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, trialxx είπε Να ξανά κουμποσω τα πάντα το καλταλαβα «jumper”?? Υπάρχει περίπτωση να φταίει η μπαταρία ?? Ναι Δες και αυτο που ειπε ο dante 1
trialxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, Dantε είπε Τσεκαρε και το κουμπι μη μενει κολλημενο μεσα... Το κουμπί του power είχε θέμα και το άλλαξα με το ρεσετ...όποτε παίζει να είναι και αυτό...άμα το νεκρώσω και δεν έχω ρεσετ θα υπάρχει θέμα ? 1
trialxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Παιδιά χίλια ευχαριστώ τελικα εβγσλα το καλώδιο για του power και είμαστε τζετ το επόμενο πρόβλημα που δημιουργήθηκε ( και παλιότερα το αντιμετώπισα αλλά χάθηκε από μόνο του) φορτωνουν τα bios και έπειτα μαύρη οθόνη άμα τον κλείσω και τον ξανά ανοίξω δουλεύει.... Τρέχω να σας προλάβω έχω τρέξει προγράμματα και όλα είναι κομπλε από θέμα υγείας τα windows τα έχω σε ssd 1
GreeKar98K Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, trialxx είπε Παιδιά χίλια ευχαριστώ τελικα εβγσλα το καλώδιο για του power και είμαστε τζετ το επόμενο πρόβλημα που δημιουργήθηκε ( και παλιότερα το αντιμετώπισα αλλά χάθηκε από μόνο του) φορτωνουν τα bios και έπειτα μαύρη οθόνη άμα τον κλείσω και τον ξανά ανοίξω δουλεύει.... Τρέχω να σας προλάβω έχω τρέξει προγράμματα και όλα είναι κομπλε από θέμα υγείας τα windows τα έχω σε ssd Ακούγεται η θέμα με την μνήμη, ή θέμα με το ρεύμα στον σκληρό δίσκο; Σε αντίστοιχο παλιό υπολογιστή με τέτοιο πρόβλημα λύθηκε με αλλαγή μνήμης. Γενικότερα ίσως βοηθήσει η απενεργοποίηση του hibernation και του fast startup.
Τέρης Α. Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, trialxx είπε φορτωνουν τα bios και έπειτα μαύρη οθόνη To τροφοδοτικό ποιο είναι; Είναι από τότε; Έχετε και έξτρα κάρτα γραφικών ή της μητρικής;
trialxx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Στις 26/2/2021 στις 8:15 ΜΜ, Τέρης Α. είπε To τροφοδοτικό ποιο είναι; Είναι από τότε; Έχετε και έξτρα κάρτα γραφικών ή της μητρικής; Έχω μια καρτα γραφικών...τροφοδοτικό καινούργιο είναι τον Δεκέμβριο το πήρα...550 watt είναι αν δεν κάνω λάθος Στις 26/2/2021 στις 7:54 ΜΜ, GreeKar98K είπε Ακούγεται η θέμα με την μνήμη, ή θέμα με το ρεύμα στον σκληρό δίσκο; Σε αντίστοιχο παλιό υπολογιστή με τέτοιο πρόβλημα λύθηκε με αλλαγή μνήμης. Γενικότερα ίσως βοηθήσει η απενεργοποίηση του hibernation και του fast startup. Από που το απενεργοποιω hibernation και fast startup...με το ρεύμα τι μπορεί να παίζει? Θα μπορούσα κάπως να το δω η να το επίλυσω??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα