Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα κουτι (αρχαίο) αλλά έκανε την δουλειά που το ήθελα. Πριν καιρό όταν το πατούσα να ανάψει φόρτωνε το bios και έσβηνε μόνο του. Σκέφτηκα τροφοδοτικό, έβαλα καινούργιο αλλά και πάλι τα ίδια. Καμία ιδεα τι μπορεί να γίνεται ???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, trialxx είπε

έχω ένα κουτι (αρχαίο)

Πόσο αρχαίο; 775/ ΑΜ2 ή τίποτα 4790Κ/ 8370;

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

Πιθανοτατα να εχει ξεκουμπωθει η ψυκτρα της cpu. Φωρτωνει και σβήνει ή κολλαει κάπου και σβήνει? Μετα απο ποση ωρα?

• Like 1
Δημοσ.

Σε δευτερόλεπτα σβήνει...τα έχω ελέγξει 2-3 φορές όλα άμα είναι καλά κουμπομενα....νομίζω am2....8 ετιας

amd επεξεργαστή 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Crybal είπε

Κανε reset με το jumper.Ξεκουμπωσε και ξανακουμπωσε μνημες και ολα τα εσωτερικά καλώδια.

Να ξανά κουμποσω τα πάντα το καλταλαβα «jumper”?? Υπάρχει περίπτωση να φταίει η μπαταρία ??

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, trialxx είπε

Να ξανά κουμποσω τα πάντα το καλταλαβα «jumper”?? Υπάρχει περίπτωση να φταίει η μπαταρία ??

Ναι

cmos-jumper-1.jpg

Δες και αυτο που ειπε ο dante

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Dantε είπε

Τσεκαρε και το κουμπι μη μενει κολλημενο μεσα...

Το κουμπί του power είχε θέμα και το άλλαξα με το ρεσετ...όποτε παίζει να είναι και αυτό...άμα το νεκρώσω και δεν έχω ρεσετ θα υπάρχει θέμα ?

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά χίλια ευχαριστώ

τελικα εβγσλα το καλώδιο για του power και είμαστε τζετ 

το επόμενο πρόβλημα που δημιουργήθηκε ( και παλιότερα το αντιμετώπισα αλλά χάθηκε από μόνο του) 

φορτωνουν τα bios και έπειτα μαύρη οθόνη άμα τον κλείσω και τον ξανά ανοίξω δουλεύει.... Τρέχω να σας προλάβω έχω τρέξει προγράμματα και όλα είναι κομπλε από θέμα υγείας 

τα windows τα έχω σε ssd

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, trialxx είπε

Παιδιά χίλια ευχαριστώ

τελικα εβγσλα το καλώδιο για του power και είμαστε τζετ 

το επόμενο πρόβλημα που δημιουργήθηκε ( και παλιότερα το αντιμετώπισα αλλά χάθηκε από μόνο του) 

φορτωνουν τα bios και έπειτα μαύρη οθόνη άμα τον κλείσω και τον ξανά ανοίξω δουλεύει.... Τρέχω να σας προλάβω έχω τρέξει προγράμματα και όλα είναι κομπλε από θέμα υγείας 

τα windows τα έχω σε ssd

Ακούγεται η θέμα με την μνήμη, ή θέμα με το ρεύμα στον σκληρό δίσκο; Σε αντίστοιχο παλιό υπολογιστή με τέτοιο πρόβλημα λύθηκε με αλλαγή μνήμης.

Γενικότερα ίσως βοηθήσει η απενεργοποίηση του hibernation και του fast startup.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, trialxx είπε

φορτωνουν τα bios και έπειτα μαύρη οθόνη

To τροφοδοτικό ποιο είναι; Είναι από τότε;

Έχετε και έξτρα κάρτα γραφικών ή της μητρικής;

Δημοσ.
Στις 26/2/2021 στις 8:15 ΜΜ, Τέρης Α. είπε

To τροφοδοτικό ποιο είναι; Είναι από τότε;

Έχετε και έξτρα κάρτα γραφικών ή της μητρικής;

Έχω μια καρτα γραφικών...τροφοδοτικό καινούργιο είναι τον Δεκέμβριο το πήρα...550 watt είναι αν δεν κάνω λάθος 

Στις 26/2/2021 στις 7:54 ΜΜ, GreeKar98K είπε

Ακούγεται η θέμα με την μνήμη, ή θέμα με το ρεύμα στον σκληρό δίσκο; Σε αντίστοιχο παλιό υπολογιστή με τέτοιο πρόβλημα λύθηκε με αλλαγή μνήμης.

Γενικότερα ίσως βοηθήσει η απενεργοποίηση του hibernation και του fast startup.

Από που το απενεργοποιω hibernation και fast startup...με το ρεύμα τι μπορεί να παίζει? Θα μπορούσα κάπως να το δω η να το επίλυσω??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...