billkosyf Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κρατάει ιστορικό κλήσεων για μεγάλο διάστημα στα iPhone? Τα android κινητά εχουν απεριόριστο διάστημα στο αρχείο κλησεων και σε κάθε επαφη ειχες την δυνατότητα να βλέπεις ιστορικό ακομα και στην συγκεκριμένη επαφή. Εχω το iPhone 12 pro max.
aces Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μεσω itunes κ μονο εφοσον εχεις κρατησει καποιο παλαιοτερο backup μεσα σ αυτο που εχει μεσα και τις παλαιες κλησεις.Το restore μεσω itunes του παλαιου backup θα αναιρεσει το νεο backup με οτι καινουργιο εχεις προσθεσει. https://www.in.gr/2016/11/18/b-science/future/polymino-istoriko-klisewn-iphone-sto-icloud-kerkoporta-gia-to-aporrito/ https://www.apeaksoft.com/el/recovery/iphone-call-history.html Νομιζω το default sto iOS για κλησεις που κραταει ειναι το οριο των 100 Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2021 από aces
harilaos Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Από τον Φεβρουαριο που απόκτησα το iphone 12 pro max και όσο περνάει ο καιρός που το χρησιμοποιώ (το IOS), τόσο περισσότερο απογοητεύομαι από τις ελλείψεις που έχει, συγκριτικά με τις ευκολίες και τις δυνατότητες που παρέχει το android, που μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσα!
aces Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 4 ώρες πριν, harilaos είπε Από τον Φεβρουαριο που απόκτησα το iphone 12 pro max και όσο περνάει ο καιρός που το χρησιμοποιώ (το IOS), τόσο περισσότερο απογοητεύομαι από τις ελλείψεις που έχει, συγκριτικά με τις ευκολίες και τις δυνατότητες που παρέχει το android, που μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσα! Εχει περιορισμους κλειδωματα σε αρκετες λειτουργίες σε αρκετα πραγματα αλλα προσφερει σταθεροτητα, εχει καλογραμμενες εφαρμογες, δεν εχεις ιους κ ιδανικο παντρεμα συσκευης με software σε βαθος χρονου. Επρεπε να παρεις καποια συσκευη φθηνοτερη να τη δοκιμασεις αλλα μπορεις κ να δωσεις την νεα για επιστροφη σ' αυτο που εν τελη σε βολευει.
koutsis Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 12 ώρες πριν, harilaos είπε Από τον Φεβρουαριο που απόκτησα το iphone 12 pro max και όσο περνάει ο καιρός που το χρησιμοποιώ (το IOS), τόσο περισσότερο απογοητεύομαι από τις ελλείψεις που έχει, συγκριτικά με τις ευκολίες και τις δυνατότητες που παρέχει το android, που μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσα! Πόσο το πουλάς? Το αγοράζω! 😀
M@nawlios Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Έχω το 12 pro και το συγκεκριμένο αποτελεί πολύ μεγάλο πρόβλημα και για εμένα. Για προσωπική χρήση μπορεί και να είναι αδιάφορο αλλά για κάποιον επαγγελματία είναι ειλικρινά μεγάλο αρνητικό της συσκευής. Αν γνωρίζει κάποιος τρόπο επίλυσης του ζητήματος παρακαλώ να με ενημερώσει .
onelonelystar Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 έχετε δοκιμάσει κάποιο app? πχ λίγο που γκούγκλαρα βρήκα αυτό https://spyier.com/iphone-spy-app.html
Vasilis T 92 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Το ίδιο γίνεται και με τα μύνηματα η μόνο με της κλήσης? Έχουνε κάποιο χρονικό όριο?? κάποιον περιορισμό??
onelonelystar Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Πήγαινε Ρυθμίσεις -> Μηνύματα, σκρόλαρε την επιλογή που λέει "Διατήρηση Μηνυμάτων", επιλέγεις 30 μέρες/1 έτος/για πάντα 1
Vasilis T 92 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, onelonelystar είπε Πήγαινε Ρυθμίσεις -> Μηνύματα, σκρόλαρε την επιλογή που λέει "Διατήρηση Μηνυμάτων", επιλέγεις 30 μέρες/1 έτος/για πάντα Ευχαριστώ πολύ. Αν και δεν έχω iPhone απλά μου γεννήθηκε αυτή η απορία μόλις είδα αυτό το ποστ γιατί σκέφτομαι να αγοράσω ένα iPhone κάποια στιγμή αλλά πρώτα θελω να μάθω όλα τα υπέρ και τα κατά του αν αξίζει δλδ τόσα χρήματα μην τύχει και το πάρω κάποια στιγμή στο μέλλον και το μετανιώσω μετά γιατί είναι πολλά τα λεφτά και είμαι κ χρόνια χρήστης android όχι από επιλογή αλλά λόγο οικονομικών συνθηκών σε ευχαριστώ πολύ πάντως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα