Turgon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Παίδες μια βοήθεια, δεν ανάβει ο zippo μου. Καινούρια πέτρα , καινούριο φυτίλι, γεμισμένο zippέλαιο..Όλα οκ αλλά τίποτα
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Βρεγμένη πέτρα απο το ζιπέλαιο; Σπίθα κάνει;
Runner25 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 ποτισε καλα το βαμβακι ζιπελαιο? μηπως το παραγεμισες και δεν μπορει να κανει σπιθα η πετρα
Turgon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 12 ώρες πριν, Runner25 είπε ποτισε καλα το βαμβακι ζιπελαιο? μηπως το παραγεμισες και δεν μπορει να κανει σπιθα η πετρα Σπίθα κάνει,βρεγμένο όσο πρέπει το βαμβάκι,καινούρια πέτρα-ες,καινουριο φυτιλι-ια.. 12 ώρες πριν, Runner25 είπε ποτισε καλα το βαμβακι ζιπελαιο? μηπως το παραγεμισες και δεν μπορει να κανει σπιθα η πετρα Όλα κομπέ,όλα νέα φιλαράκι.Παρήγγειλα νέο μηχανισμό γιατί πλήγια σε δάχτυλο από την προσπάθεια 18 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Βρεγμένη πέτρα απο το ζιπέλαιο; Σπίθα κάνει; Ναι μαν μου, και όλα είναι νέα πάνω του, και οπως πρεπει βρεγμένο το βαμβάκι 1
giorgos_76 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 23 ώρες πριν, Turgon είπε Παίδες μια βοήθεια, δεν ανάβει ο zippo μου. Καινούρια πέτρα , καινούριο φυτίλι, γεμισμένο zippέλαιο..Όλα οκ αλλά τίποτα Μάλλον δεν έβαλες καλά το φυτίλι και δεν ποτίζει το υγρό καύσιμο..Έχει ιδιαίτερο τρόπο τοποθέτησης..Δες στο βίντεο εδώ ...
dimuscrossfire Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα.οπως λέει ο φίλος giorgos_76 Δεν έχεις βάλει σωστά το φυτίλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα