Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, kostas tt είπε

Καλησπέρα παιδιά... θέλω μια γνώμη να με βοηθήσετε να αποφασίσω... Porsche Cayenne ή Mercedes cla 45 amg... το ξέρω ότι είναι δυο διαφορετικά αυτοκίνητα ομως θέλω να μου πείτε εμφανισιακά εσείς ποιο θα διαλέγατε ποιο είμαι πιο όμορφο κατά τη δίκη σας γνώμη...

CA0FEF9D-1C6C-4C98-9CCE-4287CA57E5E7.jpeg

53B5FACE-8736-48B4-A3BA-36FBD96D0697.jpeg

5ED8DE9F-40FE-4D3F-AE9D-C6EC9A678C2E.jpeg

D4D168F6-4C93-437A-914B-65B620867B38.jpeg

06AEC13C-DBE0-4FEC-97B8-5D209925945B.jpeg

E4911071-ECA6-43A7-9B82-E9353E616595.jpeg

83A289FB-C5D0-4382-8813-73020F20B8D7.jpeg

A2580572-FAB3-4FF8-8900-6C50095D52F1.jpeg

191052D3-4144-4081-BC44-96C1D25D417D.jpeg

23C921C3-1244-4D1A-BAA2-B18BD9B7AE05.jpeg

AD6E8552-398F-4923-9BD1-E401D61C5959.jpeg

Να στείλεις pm στον @tsofras να σου πει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Εγώ το mercedes θα αγόραζα προσωπικά

Και ομορφότερο , και δεν είναι SUV και θεωρώ μικρότερα κόστη θα έχει στα πάντα και καλύτερη αξία μεταπώλησης

Τώρα αν σε ενδιαφέρει και το να πουλάς μούρη (αποδεκτό δεν το λέω ειρωνικά) εκεί το Cayenne κερδίζει

Επεξ/σία από tsofras
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά η ερώτηση μου εξ αρχης ήταν σαφέστατη νομίζω... μιλάω καθαρά εμφανισιακά ποιο θα διαλέγατε... τώρα το αν εγώ θέλω να πάω στα βουνά ή αν θέλω να πάρω Yaris, ή αν βρω λεφτά να πάρω αμάξι, είναι ένα δικό μου θέμα... το χρόνο που φάγατε για να γράψετε το τρολαρισμα ή κάτι άσχετο, θα μπορούσατε να τον αφιερώσετε να πείτε τη γνώμη σας για το ποιο από τα δυο σας αρέσει ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ... απλή ήταν η ερώτηση μου και το φτάσατε αλλού... τα υπόλοιπα που μου λέτε τα ξέρω προφανώς... άλλο σας ρώτησα κι άλλο μου απαντάτε... 

17 λεπτά πριν, tsofras είπε

Εγώ το mercedes θα αγόραζα προσωπικά

Και ομορφότερο , και δεν είναι SUV και θεωρώ μικρότερα κόστη θα έχει στα πάντα και καλύτερη αξία μεταπώλησης

Τώρα αν σε ενδιαφέρει και το να πουλάς μούρη (αποδεκτό δεν το λέω ειρωνικά) εκεί το Cayenne κερδίζει

Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου... είσαι ο μόνος που σύγκρινες τα δυο αυτοκίνητα που είπα εξ αρχης και απάντησες στο ερώτημα μου... να είσαι καλά για τη γνώμη σου τη λαμβάνω υπόψιν... 

21 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Χαχαχα απάντησε μόνος του οπωσ Έπρεπε και ακριβως σε αυτό που ρωτούσα... 

57 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Μετα απο αυτο το post και οι απαντησεις που θα επαιρνες μου θυμησες αυτο το βιντεο:

Δυστυχώς τρώει χρόνο κάποιος να τρολαρει ή να πει κάτι άσχετο, παρά να απαντήσει στο ερώτημα του άλλου... ποτέ δεν την κατάλαβα αυτή τη νοοτροπία του έλληνα... χαχαχα ωραίο το βίντεο και έχει απόλυτη δίκιο ο Πάνος... 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, kostas tt είπε

Παιδιά η ερώτηση μου εξ αρχης ήταν σαφέστατη νομίζω... μιλάω καθαρά εμφανισιακά ποιο θα διαλέγατε... τώρα το αν εγώ θέλω να πάω στα βουνά ή αν θέλω να πάρω Yaris, ή αν βρω λεφτά να πάρω αμάξι, είναι ένα δικό μου θέμα... το χρόνο που φάγατε για να γράψετε το τρολαρισμα ή κάτι άσχετο, θα μπορούσατε να τον αφιερώσετε να πείτε τη γνώμη σας για το ποιο από τα δυο σας αρέσει ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ... απλή ήταν η ερώτηση μου και το φτάσατε αλλού... τα υπόλοιπα που μου λέτε τα ξέρω προφανώς... άλλο σας ρώτησα κι άλλο μου απαντάτε... 

Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου... είσαι ο μόνος που σύγκρινες τα δυο αυτοκίνητα που είπα εξ αρχης και απάντησες στο ερώτημα μου... να είσαι καλά για τη γνώμη σου τη λαμβάνω υπόψιν... 

Χαχαχα απάντησε μόνος του οπωσ Έπρεπε και ακριβως σε αυτό που ρωτούσα... 

Δυστυχώς τρώει χρόνο κάποιος να τρολαρει ή να πει κάτι άσχετο, παρά να απαντήσει στο ερώτημα του άλλου... ποτέ δεν την κατάλαβα αυτή τη νοοτροπία του έλληνα... χαχαχα ωραίο το βίντεο και έχει απόλυτη δίκιο ο Πάνος... 

Απλα αυτο που ρωτας ειναι καθαρα υποκειμενικο-θεμα γουστου!

Ειναι και τα 2 αξιολογα αυτοκινητα με καλη εμφανιση! Το καθενα προσδιδει κατι δικο του παντα με θετικο προσημο!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε

Μετα απο αυτο το post και οι απαντησεις που θα επαιρνες μου θυμησες αυτο το βιντεο:

Τον αγάπησα τον τύπο

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Τον αγάπησα τον τύπο

Μην ειστε σκατοψυχοι!!! Κανουμε like και εγγραφη δεν στοιχιζει τιποτα!!!!

Πανο σε διαφημισα στο insomnia!!! Αν δεις like και εγγραφες θελω τα ποσοστα μου!!!😂🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...