kostas tt Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά... θέλω μια γνώμη να με βοηθήσετε να αποφασίσω... Porsche Cayenne ή Mercedes cla 45 amg... το ξέρω ότι είναι δυο διαφορετικά αυτοκίνητα ομως θέλω να μου πείτε εμφανισιακά εσείς ποιο θα διαλέγατε ποιο είμαι πιο όμορφο κατά τη δίκη σας γνώμη... Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2021 από kostas tt
NikosKallithea Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Παρε την Πόρσε για τα βουνα και τις εκδρομές σου, και την Μερσεντές για το βράδυ στα μπαράκια.
kostas tt Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Παρε την Πόρσε για τα βουνα και τις εκδρομές σου, και την Μερσεντές για το βράδυ στα μπαράκια. Χαχαχα αν ήμουν ωνασης θα έκανα συλλογή... ποιο από τα δυο είναι πιο όμορφα ρώτησα γιατί προφανώς ένα μπορώ να πάρω...
thanasisxask Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 8 ώρες πριν, kostas tt είπε Χαχαχα αν ήμουν ωνασης θα έκανα συλλογή... ποιο από τα δυο είναι πιο όμορφα ρώτησα γιατί προφανώς ένα μπορώ να πάρω... Σε τι ποσό θέλεις να κινηθείς και σε πόσα κυβικά;
imr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 13 ώρες πριν, kostas tt είπε Χαχαχα αν ήμουν ωνασης θα έκανα συλλογή... ποιο από τα δυο είναι πιο όμορφα ρώτησα γιατί προφανώς ένα μπορώ να πάρω... Ε παρε τη Μερσεντες και ενα Λαντα Νιβα για τα βουνα 1
kostas tt Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, thanasisxask είπε Σε τι ποσό θέλεις να κινηθείς και σε πόσα κυβικά; 35 με 40 χιλιάρικα περίπου κι αυτό εξαρτάται κι απ το ποσό που θα πουλήσω τα δυο αυτοκίνητα που έχω τώρα... δεν με νοιάζουν ιδιαίτερα τα κυβικά αλλά θέλω αμάξι να έχει ίππους και γκάζι... κατέληξα σ αυτά τα δυο και ζήτησα τη γνώμη σας γιατί έχω δει αρκετά αυτοκίνητα το τελευταίο διάστημα και έχω μπερδευτεί λίγο δεν μπορώ να αποφασίσω... αυτά τα δυο μου άρεσαν πιο πολύ αλλα κολλάω λίγο στο πίσω μέρος της cla... 5 ώρες πριν, thanasisxask είπε Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2021 από kostas tt
Dantε Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Φιλαρακι δεν ειναι σοβαρα αυτοκινητα αυτα. Μαζεψε λιγα παραπανω και παρε ενα toyota.Εχει και μεταπωλητικη αξια. 1
kostas tt Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, imr είπε Ε παρε τη Μερσεντες και ενα Λαντα Νιβα για τα βουνα Χαχαχα εν τω μεταξύ εγώ δεν μίλησα ποτέ για βουνά... ρώτησα απλά ποιο από τα δυο είναι εμφανισιακά πιο ωραίο... απλά αυτό 😂😂😂 για βουνά δεν ξέρω γιατί φτάσαμε να συζητάμε 27 λεπτά πριν, Dantε είπε Φιλαρακι δεν ειναι σοβαρα αυτοκινητα αυτα. Μαζεψε λιγα παραπανω και παρε ενα toyota.Εχει και μεταπωλητικη αξια. Ααα μάλιστα... δηλαδή ποιο θα μου πρότεινες εσυ;
Dantε Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, kostas tt είπε Ααα μάλιστα... δηλαδή ποιο θα μου πρότεινες εσυ; Εδω εισαι https://www.car.gr/classifieds/cars/view/34284861-toyota-yaris Οτι πρεπει για στριφτερα βουνα.
kostas tt Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, Dantε είπε Εδω εισαι https://www.car.gr/classifieds/cars/view/34284861-toyota-yaris Οτι πρεπει για στριφτερα βουνα. Έγινε σ ευχαριστώ για τη συμβουλή αλλά η ερώτηση μου ήταν απλά ποιο από τα δυο αυτοκίνητα που έχω βάλει είναι πιο όμορφο...
Dantε Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, kostas tt είπε Έγινε σ ευχαριστώ για τη συμβουλή αλλά η ερώτηση μου ήταν απλά ποιο από τα δυο αυτοκίνητα που έχω βάλει είναι πιο όμορφο... Για να σταματησω λιγο και το τρολλαρισμα και να απαντησω σοβαρα,το ποιο ειναι πιο ομορφο θα το απαντησεις εσυ, γιατι ειναι υποκειμενικο. Πηγαινε δες και τα 2 και αποφασισε ποιο σου αρεσει να το κοιτας παραπανω. Προσωπικα θα παιρνα το mercedes.
LabrakisG1992 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Ξεκινησαν απο Παρασκευη τα τρολλ αυτην την εβδομαδα :Ρ 6
PLACEBO_89 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 15 ώρες πριν, kostas tt είπε Καλησπέρα παιδιά... θέλω μια γνώμη να με βοηθήσετε να αποφασίσω... Porsche Cayenne ή Mercedes cla 45 amg... το ξέρω ότι είναι δυο διαφορετικά αυτοκίνητα ομως θέλω να μου πείτε εμφανισιακά εσείς ποιο θα διαλέγατε ποιο είμαι πιο όμορφο κατά τη δίκη σας γνώμη... Μετα απο αυτο το post και οι απαντησεις που θα επαιρνες μου θυμησες αυτο το βιντεο: 1
Burgos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Καταλαβαίνεις βέβαια ότι το ένα είναι ένα μικρομεσαίο 2λιτρο σενταν-κουπε και το άλλο είναι ένα 5μετρο SUV σχεδόν 5 χιλιάδες κυβικά; Και φυσικά Cayenne turbo S με 35-40 χιλιάρικα πας σε μοντέλο 2006-2007 και πάλι δεν είμαι σίγουρος τι θα βρεις. Το συγκεκριμένο που έχεις φωτο δύσκολα να το βρεις κάτω από 80-90 1
achilles_g_ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Πρωτα να ξεκαθαρίσεις αν θέλεις suv ή όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα