Προς το περιεχόμενο

[Smartphone+tablet] Samsung galaxy tab Α7 10.4 + S20 fe 256GB 4g 623€ / 5g 736€ amazon.es

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.amazon.es/gp/product/B08X8BF2YJ

Εχει και τα μοντέλα 4g και τα 5g ενδεικτικά εβαλα ένα, έχει και διαφορα χρώματα. 599 χωρις μεταφορικά είναι αυτο ενω skroutz παει πάνω απο 780 αν πάρουμε και το tablet, εδω εχουμε δωρο και το tabletακι και στα 5g εχουμε ακομα μεγαλύτερο κερδος. 

Επεξ/σία από manosmanos13
  • Like 2
Δημοσ.

Καλή περίπτωση το 5g 256gb , το Tablet αν είναι του 2020 κοστίζει περίπου 200€

Εναλλακτικά από Ελλάδα, μέχρι τέλος του μήνα αν το πάρει κανείς από Cosmote με 20% σε πόντους πληρώνει έμμεσα 650€ - 130€ = 520€ παίρνει και δώρο τα earbuds Plus.

Εγώ έτσι έκανα παραγγελία και περιμένω να έρθει

Δημοσ.

Πολύ δυνατή προσφορά, παρεμπιπτόντως έχει κανείς γνώση για τις δόσεις του Άμαζον; Όπως και στο εν λόγω προϊόν, και ειδικά στο ισπανικό τις βλέπω συχνά τελευταία, μπορούμε και εκτός Ισπανίας να βάλουμε π.χ. 4 δόσεις όπως λέει, κανονικά;

Δημοσ.
Στις 26/2/2021 στις 4:38 ΠΜ, StandardTen είπε

Πολύ δυνατή προσφορά, παρεμπιπτόντως έχει κανείς γνώση για τις δόσεις του Άμαζον; Όπως και στο εν λόγω προϊόν, και ειδικά στο ισπανικό τις βλέπω συχνά τελευταία, μπορούμε και εκτός Ισπανίας να βάλουμε π.χ. 4 δόσεις όπως λέει, κανονικά;

Όχι δεν μπορείς να βάλεις δόσεις.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που προχώρησε στην παραγγελία για να ενημερώσει πώς εξελίσσεται;

Παρήγγειλα 25/02, ακόμα δεν έχουν συγκεντρωθεί τα προϊόντα για να γίνει η αποστολή τους.🤔

• Moderators
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, g8777 είπε

Παρήγγειλα 25/02, ακόμα δεν έχουν συγκεντρωθεί τα προϊόντα για να γίνει η αποστολή τους.🤔

Αν διαβασεις το ειδικο θεμα με τις εξελιξεις παραγγελιων του, θα δεις οτι αυτο ειναι το φυσικολογικο πλεον για το μαγαζι. 10-15 ημερες για να γινει η αποστολη. Εισαι ακομα στα μισα απο το χαμηλο (10).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

31 λεπτά πριν, chris_g92 είπε

τα θεματα με το ghost touch στο s20 fe και στις 2 εκδοσεις που ειχαν απο την αρχη λυθηκαν τελικα?

Ναι, εγώ που το πήρα πριν κάτι μέρες δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Κατέβασα και εφαρμογή για τεστ και το επιβεβαίωσα

Επεξ/σία από k_dinos
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Το webex ειναι πολυ βαρυ δυστυχως και στην εκδοση  pc. Θελει προς δυνατα μηχανηματα, τα παλια pc φανταστειτε δεν κανουν βαρανε cpu usage 80-100%.

Και ναι, δεν ειναι δυνατο το Α7, εχει το μισο antutu απο το huawei matepad 10.4 που πηρα εμμεσα στα 150-160€

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω θα παραλαβω το δικο μου 17 του μηνα. ειχα παρει και για εναν φιλο που τελικα δεν θα παρει το τηλ αλλα θελει το tablet . αν ενδιαφερει κανεναν το τηλ να μου στειλει . ειναι το s20 fe 5g 8gb 256gb ram snapdragon 865 

Επεξ/σία από manosmanos13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...