Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μονο εμενα μου φαίνονται οι ιστορίες της MARVEL βαρετές ξανά - ζεσταμένες σούπες?..............Το ιδιο πράγμα ξανά, και ξανά και ξανά. Ακόμα και το avergers το κάνανε σαν ταινια για παιδάκια κατω των 12 ετων

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, snips είπε

Δεν ασχολειται με αυτα ο απλος κοσμος.

Το σημαντικο ειναι να εχουν παντα κατι καινουργιο. Nα αποβλακωνονται (nova, otetv, netflix, amazon prime κλπ), να σπαταλουν χρηματα (που πολλοι δεν εχουν) και μετα να "εξεγειρονται" στα φορουμ και τα tweets οταν αντιληφθουν οτι βλεπουν τα ιδια και τα ιδια, μαζι με λιγο SJW/WOKE για να δεσει το γλυκο (βλεπε Batwoperson Season 2).

Δεν τους αδικω. Δικα τους ειναι στη τελικη τα χρηματα και οι ωρες ζωης που σπαταλουν. Απλα ειναι καπως λυπηρο.

Επεξ/σία από GrigM
  • Like 3
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Chemical είπε

Οντως works με vpn? 

Ακριβώς φίλε/η.
Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που χρησιμοποιεί κάποιος VPN. 
Προσβαση σε region locked περιεχόμενο.

surfshark.com

Ανήκει στα top 3, οποτε μπορεις να ρίξεις μια μάτια στο site αν δεν εχεις ασχοληθεί στο παρελθόν.
(Disclaimer: Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για διαφήμιση)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα γεγονότα της σειράς πραγματοποιούνται μετά από αυτά της ταινίας Avengers: Endgame σε ένα νέο timeline που δημιουργήθηκε από μία εναλλακτική έκδοση του Loki

Κοινως, δεν ειχαμε ιδεα τι να γραψουμε που να εχει μια ελαχιστη συνοχη και συνδεση με τα προηγουμενα, οποτε πιασαμε τον αχταρμα με τα παραλληλα συμπαντα και τα what if.

Επεξ/σία από eaglos
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GrigM είπε

Δεν ασχολειται με αυτα ο απλος κοσμος.

Το σημαντικο ειναι να εχουν παντα κατι καινουργιο. Nα αποβλακωνονται (nova, otetv, netflix, amazon prime κλπ), να σπαταλουν χρηματα (που πολλοι δεν εχουν) και μετα να "εξεγειρονται" στα φορουμ και τα tweets οταν αντιληφθουν οτι βλεπουν τα ιδια και τα ιδια, μαζι με λιγο SJW/WOKE για να δεσει το γλυκο (βλεπε Batwoperson Season 2).

Δεν τους αδικω. Δικα τους ειναι στη τελικη τα χρηματα και οι ωρες ζωης που σπαταλουν. Απλα ειναι καπως λυπηρο.

Έχει και ένα όριο στο τι μαλακίες μπορεί να λέει ο καθένας, ειδικά όταν είναι δημόσιο πρόσωπο.

Λογικό η disney να μην θέλει να συνδέεται το όνομα της με αυτήν.

3 ώρες πριν, snips είπε

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GrigM είπε

Ακριβώς φίλε/η.
Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που χρησιμοποιεί κάποιος VPN. 
Προσβαση σε region locked περιεχόμενο.

surfshark.com

Ανήκει στα top 3, οποτε μπορεις να ρίξεις μια μάτια στο site αν δεν εχεις ασχοληθεί στο παρελθόν.
(Disclaimer: Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για διαφήμιση)

{
  "transactionId": "414a114caad47e56044810d727f6d3f1",
  "reasons": [
    {
      "code": "unauthorized_client",
      "description": "forbidden-location"
    }
  ],
  "status": 400,
  "name": "LocationNotAllowedException",
  "message": "User is not allowed to use the app in their current location.",
  "data": {
    "message": "User is not allowed to use the app in their current location."
  },
  "level": 5
}

Me express vpn παιρνω access denied me uk address,  εσυ εχεις access με surfshark δλδ? 

Το αλλαξα με αμερικανικη τοποθεσια και με αφησε να κανω register αλλα στην πληρωμη δεν με αφησε γιατι τα bank details σου φανερωνουν το region σου.

Αν παιζει τροπος please share 

Επεξ/σία από Chemical
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Chemical είπε

{
  "transactionId": "414a114caad47e56044810d727f6d3f1",
  "reasons": [
    {
      "code": "unauthorized_client",
      "description": "forbidden-location"
    }
  ],
  "status": 400,
  "message": "User is not allowed to use the app in their current location.",
  "data": {
    "message": "User is not allowed to use the app in their current location."
  },
  "level": 5
}

Me express vpn παιρνω access denied me uk address,  εσυ εχεις access με surfshark δλδ? 

Το αλλαξα με αμερικανικη τοποθεσια και με αφησε να κανω register αλλα στην πληρωμη δεν με αφησε γιατι τα bank details σου φανερωνουν το region σου.

Αν παιζει τροπος please share 

Περίεργο. Δεν έχω σε τέτοιο βάθος γνώσεις. Με βάση τα όσα έχω διαβάσει στο πρότεινα. 
Δοκιμασε να επικοινωνήσεις με customer support.

1 ώρα πριν, Jts είπε

Έχει και ένα όριο στο τι μαλακίες μπορεί να λέει ο καθένας, ειδικά όταν είναι δημόσιο πρόσωπο.

Λογικό η disney να μην θέλει να συνδέεται το όνομα της με αυτήν.

Ό,τι πεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GrigM είπε

Περίεργο. Δεν έχω σε τέτοιο βάθος γνώσεις. Με βάση τα όσα έχω διαβάσει στο πρότεινα. 
Δοκιμασε να επικοινωνήσεις με customer support.

Ε θα μου πουν δεν δεχομαστε πληρωμες απο ελλαδα. Νομιζω οτι δεν μπορεις να δεις απο ελλαδα disney plus με την καμία.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Chemical είπε

Ε θα μου πουν δεν δεχομαστε πληρωμες απο ελλαδα. Νομιζω οτι δεν μπορεις να δεις απο ελλαδα disney plus με την καμία.

Μπορείς να αγοράσεις account από ebay, αλλιώς μόνο με κάρτα εξωτερικού.

22 λεπτά πριν, GrigM είπε

Ό,τι πεις.

Ενδιαφέρον επιχείρημα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Chemical είπε

Δοκίμασες με PayPal?

51 λεπτά πριν, Jts είπε

Ενδιαφέρον επιχείρημα!

Τι θελεις να σου πω φίλε μου; Τα αυτονόητα;

Οτι δεν διάβασες μάλλον καλά ή σωστά το post της και επίσης παρέβλεψες να δεις posts συναδέλφων της, οι οποίοι έχουν γράψει όντως πράγματα απαράδεκτα, αλλά ως μέλη της “επανάστασης” που επικρατεί στις ΗΠΑ αυτό τον καιρο, παραμένουν ανέγγιχτοι;

Παρακολούθησε Memology101, Abba and Preach και Isaac Butterfield, να πάρεις μια πιο ρεαλιστική εικόνα της κατάστασης.

Οσα λέω, είναι πάντα δίχως καμία εχθρότητα προς το πρόσωπο σου.

Επεξ/σία από GrigM
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, GrigM είπε

Δοκίμασες με PayPal?

Τι θελεις να σου πω φίλε μου; Τα αυτονόητα;

Οτι δεν διάβασες μάλλον καλά ή σωστά το post της και επίσης παρέβλεψες να δεις posts συναδέλφων της, οι οποίοι έχουν γράψει όντως πράγματα απαράδεκτα, αλλά ως μέλη της “επανάστασης” που επικρατεί στις ΗΠΑ αυτό τον καιρο, παραμένουν ανέγγιχτοι;

Παρακολούθησε Memology101, Abba and Preach και Isaac Butterfield, να πάρεις μια πιο ρεαλιστική εικόνα της κατάστασης.

Οσα λέω, είναι πάντα δίχως καμία εχθρικότατα προς το πρόσωπο σου.

Μια χαρά το διάβασα, όπως και χιλιάδες άλλα άτομα, και μετά το διέγραψε, τώρα αν εννοούσε κάτι άλλο, ας το ξεκαθάριζε πριν γίνει το κακό.

Και για να μην ξεφύγει το θέμα, το "μίσος" για τους φασίστες, ή έστω αυτούς που τους στηρίζουν (αυτοί είναι που "διώκονται" τώρα) δεν είναι το ίδιο με αυτό που κάναν οι Γερμανοί στους Εβραίους.

Επεξ/σία από Jts

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...