Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους!

Έχω ένα θέμα με το Photoshop εδώ και κάποιο διάστημα. Κάποια στιγμή εγκατέστησα στον υπολογιστή μου αρκετές γραμματοσειρές, κάπου στις 2.000 και από τότε όταν ανοίγω το πρόγραμμα κολλάει πολύ σχεδόν σε κάθε βήμα που κάνω, είτε να επιλέξω ένα εργαλείο είτε όταν πάω να κάνω αποθήκευση είτε κατά τη διάρκεια της δουλειάς μου. Τρώει δηλαδή μπορεί και 20 με 30 δεύτερα ένα πάγωμα και μετά επανέρχεται. Προηγουμένως δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Επίσης το PC μου νομίζω πως είναι αρκετό καλό για να δικαιολογεί τα κολλήματα, όπως επίσης νομίζω ότι και οι γραμματοσειρές δεν είναι και τόσες πολλές σε αριθμό που έχω φορτώσει.

Τι θα μπορούσε να φταίει; Μήπως "χτυπάει" κάποια ή κάποιες γραμματοσειρές και κολλάνε το πρόγραμμα;

Δημοσ.

Έκανα ένα re-install και φαίνεται προς το παρόν ότι λειτουργεί σωστά χωρίς κολλήματα...

Δημοσ.

Είναι πάρα πολύ κακό bad practice να έχεις τόσα πολλά fonts εγκαστημένα και όχι μόνο για τα προγράμματα της adobe αλλά γενικά για το σύστημα.
Ο σωστός τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα όπως το nexus font manager ή το font expert.
Με αυτά τα προγράμματα ενεργοποιείς on-demand όποιο font θέλεις και μετά το απενεργοποιείς ή το κρατάς εκεί.
Έχουν καλό font search και άλλα καλούδια για τις γραμματοσειρές.

• Like 1
  • Thanks 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Μου παρουσιάστηκε ένα απρόσμενο θέμα στο Photoshop CS6 χωρίς να έχω αλλάξει κάποια ρύθμιση, ή να έγινε κάτι. Σίγουρα όχι συνειδητά τουλάχιστον.

Γράφοντας κάποιες φράσεις και πατώντας enter για να πάω στην κάτω γραμμή, η λέξη εμφανίζεται ελάχιστα μόνο πιο κάτω από την πάνω γραμμή και πέφτει πάνω της:

testt1.png.fda06d3c182d9a26084dfb3829d01377.png

Στο 2ο screenshot που παραθέτω από κάτω, για να φτάσει εκεί η λέξη έχω πατήσει 4 enter (!) :

testt2.png.981e3cf657bc406f05d48cc9dae4e040.png

Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να έχει συμβεί?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...