chocorellos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γεια σε όλους Δεν ξερω αν επρεπε να δημιουργήσω αυτο το θεμα αρχικα στο συγκεκριμενο section. Πριν μερες η what's up μου έστειλε αυτο Και σήμερα που μπήκα για να δω τα 22,92 ευρω που είχα έκαναν φτερα, Κοινώς μου τα πήρανε. Να σημειώσω ότι καθε μηνα εβαζα-βαζω κανονικα προγραμματα απλά κάποια στιγμή πριν μηνες, έβαλα μαζεμενα λεφτά με αποτελεσμα να μην ανανεώνω το υπόλοιπο μου καθε μήνα. Έχει τύχει και σε κανέναν άλλον αυτό; Ξέρετε μήπως τι μπορώ να κάνω και αν μπορώ να κάνω κάτι; Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2021 από chocorellos
SilentVoice Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, chocorellos είπε Γεια σε όλους Δεν ξερω αν επρεπε να δημιουργήσω αυτο το θεμα αρχικα στο συγκεκριμενο section. Πριν μερες η what's up μου έστειλε αυτο Και σήμερα που μπήκα για να δω τα 22,92 ευρω που είχα έκαναν φτερα, Κοινώς μου τα πήρανε. Να σημειώσω ότι καθε μηνα εβαζα-βαζω κανονικα προγραμματα απλά κάποια στιγμή πριν μηνες, έβαλα μαζεμενα λεφτά με αποτελεσμα να μην ανανεώνω το υπόλοιπο μου καθε μήνα. Έχει τύχει και σε κανέναν άλλον αυτό; Ξέρετε μήπως τι μπορώ να κάνω και αν μπορώ να κάνω κάτι; Συμβαίνει αν περάσει το 3μηνο. Από την στιγμή που σε προειδοποίησαν με sms, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Ίσως σου κάνουν κάποιο 'δώρο' λεπτά ή MB αν τους πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών.
djcat Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 ναι αν δε βαλεις καθε δυο μηνες χρήματα, σου τα τρώνε. Ειναι γνωστό το κολπο που γινεται για να σπρωξουν τον κοσμο στα συμβόλαια. Και ειναι τακτική όλων των εταιρειών κινητής στην Ελλάδα - εξω δε γίνεται αυτό.
3DJIN Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) παρολο που σε ενημερωσαν και παρολο που ειναι κοινη πρακτικη δεν παυει να ειναι κλοπη.Το θεμα ειναι αν πας σε δικη για 22ε ,γιατι αν πας θα τιναξεις το μονοπωλιο στον αερα. και ειναι παρα πολυ ευκολο να δικαιωθεις στο δικαστηριο,γιατι θα επρεπε σε τετοιες περιπτωσεις να σου ανανεωνουν αυτοματα με το προηγουμενο πακετο που ειχες και οχι να σου κλεβουν ολα τα λεφτα που εχεις μεσα,δεν το κανουν και ετσι θα εχουν θεμα με το νομο αν ενας ασκησει τα δικαιωματα του. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2021 από 3DJIN
chocorellos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 34 λεπτά πριν, 3DJIN είπε παρολο που σε ενημερωσαν και παρολο που ειναι κοινη πρακτικη δεν παυει να ειναι κλοπη.Το θεμα ειναι αν πας σε δικη για 22ε ,γιατι αν πας θα τιναξεις το μονοπωλιο στον αερα. και ειναι παρα πολυ ευκολο να δικαιωθεις στο δικαστηριο,γιατι θα επρεπε σε τετοιες περιπτωσεις να σου ανανεωνουν αυτοματα με το προηγουμενο πακετο που ειχες και οχι να σου κλεβουν ολα τα λεφτα που εχεις μεσα,δεν το κανουν και ετσι θα εχουν θεμα με το νομο αν ενας ασκησει τα δικαιωματα του. Το θέμα είναι εάν στέκουν αυτά νομικά ή αν στα ψιλα γράμματα που υπογράψαμε συναινούμε σε όλο αυτό.
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 38 λεπτά πριν, 3DJIN είπε παρολο που σε ενημερωσαν και παρολο που ειναι κοινη πρακτικη δεν παυει να ειναι κλοπη.Το θεμα ειναι αν πας σε δικη για 22ε ,γιατι αν πας θα τιναξεις το μονοπωλιο στον αερα. και ειναι παρα πολυ ευκολο να δικαιωθεις στο δικαστηριο,γιατι θα επρεπε σε τετοιες περιπτωσεις να σου ανανεωνουν αυτοματα με το προηγουμενο πακετο που ειχες και οχι να σου κλεβουν ολα τα λεφτα που εχεις μεσα,δεν το κανουν και ετσι θα εχουν θεμα με το νομο αν ενας ασκησει τα δικαιωματα του. Και φαντάζομαι τόσα χρόνια ούτε ένας απο τους πολλούς δικομανεις της Ελλάδας δεν έκανε κίνηση παρόλο που θα δικαιωνόταν όπως λες. 1 ώρα πριν, chocorellos είπε Γεια σε όλους Δεν ξερω αν επρεπε να δημιουργήσω αυτο το θεμα αρχικα στο συγκεκριμενο section. Πριν μερες η what's up μου έστειλε αυτο Και σήμερα που μπήκα για να δω τα 22,92 ευρω που είχα έκαναν φτερα, Κοινώς μου τα πήρανε. Να σημειώσω ότι καθε μηνα εβαζα-βαζω κανονικα προγραμματα απλά κάποια στιγμή πριν μηνες, έβαλα μαζεμενα λεφτά με αποτελεσμα να μην ανανεώνω το υπόλοιπο μου καθε μήνα. Έχει τύχει και σε κανέναν άλλον αυτό; Ξέρετε μήπως τι μπορώ να κάνω και αν μπορώ να κάνω κάτι; Σημερα που μπήκες είναι 25-02 .Γιατί δεν έκανες ανανέωση προχθες αφού ηθελες να τα κρατήσεις ;Γιατί δεν έβαζες πακέτο για να τα χρησιμοποιήσεις; 2
chocorellos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και φαντάζομαι τόσα χρόνια ούτε ένας απο τους πολλούς δικομανεις της Ελλάδας δεν έκανε κίνηση παρόλο που θα δικαιωνόταν όπως λες. Σημερα που μπήκες είναι 25-02 .Γιατί δεν έκανες ανανέωση προχθες αφού ηθελες να τα κρατήσεις ;Γιατί δεν έβαζες πακέτο για να τα χρησιμοποιήσεις; Γιατι ξεχαστηκα πρώτον και γιατί είχα ήδη ένα ενεργοποιημένο πακέτο που έληγε σε 10 μέρες... Το θεμα τους δεν ήταννα βάλω πακέτο μάλλον αλλα να βάλω χρήματα Το τι θα μπορούσα ενδεχομένως να κάνω πριν το ξερω. Εγώ ρωτάω αν μπορώ να κανω κατι απο εδω και περα... Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2021 από chocorellos
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 30 λεπτά πριν, chocorellos είπε Γιατι ξεχαστηκα πρώτον και γιατί είχα ήδη ένα ενεργοποιημένο πακέτο που έληγε σε 10 μέρες... Το θεμα τους δεν ήταννα βάλω πακέτο μάλλον αλλα να βάλω χρήματα Το τι θα μπορούσα ενδεχομένως να κάνω πριν το ξερω. Εγώ ρωτάω αν μπορώ να κανω κατι απο εδω και περα... Aν έβαζες πακέτο θα είχες το πακέτο τουλάχιστον και δεν θα έχανες έτσι απλά τα λεφτά σου. Και ναι θεωρώ μαμακία το όλο θεμα με το να λήγει το χρηματικό υπόλοιπο. 1
DimosthenisG Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 46 λεπτά πριν, chocorellos είπε Γιατι ξεχαστηκα πρώτον και γιατί είχα ήδη ένα ενεργοποιημένο πακέτο που έληγε σε 10 μέρες... Το θεμα τους δεν ήταννα βάλω πακέτο μάλλον αλλα να βάλω χρήματα Το τι θα μπορούσα ενδεχομένως να κάνω πριν το ξερω. Εγώ ρωτάω αν μπορώ να κανω κατι απο εδω και περα... Θα πάρεις τηλέφωνο και θα τους παρακαλέσεις να σου βάλουν πίσω κάποια λεπτά ομιλίας. Είναι 100% δικό σου λάθος
SabotazNic Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, chocorellos είπε Το θέμα είναι εάν στέκουν αυτά νομικά ή αν στα ψιλα γράμματα που υπογράψαμε συναινούμε σε όλο αυτό. Δεν ειναι στα "ψιλα γραμματα". Ειναι ξεκαθαρο στους ορους που εχεις υπογραψει. Δεν μπορεις να κανεις κατι. Αν δεν κανω λαθος στους 2 μηνες χανεις υπολοιπο, και στους 3 μπαινει φραγη
chocorellos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δεν ειναι στα "ψιλα γραμματα". Ειναι ξεκαθαρο στους ορους που εχεις υπογραψει. Δεν μπορεις να κανεις κατι. Αν δεν κανω λαθος στους 2 μηνες χανεις υπολοιπο, και στους 3 μπαινει φραγη Απλά μου φαίνεται παράλογο το οτι παρόλο έχω χρηματα μεσα (δεν εχω κανει απλα ανανέωση υπολοιπου τους τελεταιους 2 μηνες) και ενω χρησιμοποιω κανονικα τις υπηρεσιες τους καθε μηνα, να μου αφαιρεσουν τα χρηματα. Η ιστορία ειναι οτι εβαλα 30ευρω τον Νοεμβριο για να παρω τα 3ευρω δωρο που εδιναν και τα πακετα που χρησιμοποιω καθε μηνα ειναι 8.50ευρω... (τον Δεκεμβρη εβαλα ακομα ενα 10ευρω γιατι ηταν δωρο ενος φιλου μου :P)
george1807 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, chocorellos είπε Απλά μου φαίνεται παράλογο το οτι παρόλο έχω χρηματα μεσα (δεν εχω κανει απλα ανανέωση υπολοιπου τους τελεταιους 2 μηνες) και ενω χρησιμοποιω κανονικα τις υπηρεσιες τους καθε μηνα, να μου αφαιρεσουν τα χρηματα. Η ιστορία ειναι οτι εβαλα 30ευρω τον Νοεμβριο για να παρω τα 3ευρω δωρο που εδιναν και τα πακετα που χρησιμοποιω καθε μηνα ειναι 8.50ευρω... (τον Δεκεμβρη εβαλα ακομα ενα 10ευρω γιατι ηταν δωρο ενος φιλου μου :P) Όπως και να έχει είναι καρτέλ εδώ στην Ελλάδα οι τηλεπικοινωνίες. Αυτοί είναι οι όροι τους. Σε υγιείς οικονομίες θα έβρισκες έναν ανταγωνιστή ο οποίος δεν θα είχε αυτό τον όρο. Στην Ελλάδα όμως όλοι έτσι λειτουργούν. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να πάρεις τα λεφτά πίσω. Τώρα αν έχει νόημα να κινηθείς προς το συνήγορο του καταναλωτή ή προς το ΣτΕ δεν ξέρω. Πάντως είναι γελοίοι αυτοί οι όροι. 3
DimosthenisG Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, george1807 είπε Τόσο βαρύς ο πέλεκυς που ούτε βούτυρο δεν κόβει. Τι σχέση έχει ο επιπλέον φόρος με το πότε θα λήγει το υπόλοιπο; Έτσι και αλλιώς όλο το φόρο εμείς τον τρώμε στη μάπα. Αφού λοιπόν δεν είναι καρτέλ πως εξηγείς τις ακριβώς ίδιες πολιτικές; Ό,τι κάνει ο ένας κάνει και ο άλλος την ίδια μέρα. Τιμές σχεδόν ίδιες. Ίδια πακέτα. Ίδιες προσφορές. Πολύ απλά μαθηματικά. Με τον φόρο τους τρώνε 3 ευρώ στα 10 της κάρτας. Οπότε αυτοί υπολόγισαν ότι πρέπει τουλάχιστον 40 ευρώ το χρόνο το λιγότερο να παίρνουν ανά αριθμό. Έτσι αυτοί βγάζουν τα λεφτά που έβγαζαν από πριν, το κράτος παίρνει περισσότερα λεφτα λόγω φορου, και φυσικά στο τέλος τον τρώμε εμείς οι καταναλωτές. Έχεις ακούσει την έκφραση ο φόρος σκοτώνει τον φόρο?
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 56 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε Ποιο καρτέλ βρε και χαζομάρες?? Η προηγούμενη κυβέρνηση τους γ@μησε σε φόρους γι'αυτό έβαλαν τον κοφτη στους 3 μήνες..... Όπως είχε βάλει φόρο στη δορυφορική τηλεόραση νόβα-ΟΤΕ τβ Μάθανε όλοι τον όρο καρτέλ και τον πετάνε, λες και δεν είμαστε στην ΕΕ που πέφτει βαρης ο πέλεκυς Αν τους πεφτουν βαρείς οι φόροι ας κανουν άλλη δουλειά.Δεν φτάνει που προπληρωνεις κάτι και εκμεταλλεύονται τα χρηματα σου για μελλοντικά πακέτα τα χάνεις κιόλας υπερ αυτων. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις