Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους...

είχα μια οθόνη κινέζικη από το προηγούμενο αυτοκίνητο μου και τώρα που πήρα άλλο την έβαλα στο νέο... ίδια μάρκα αυτοκινήτου λίγο πιο καινούργιο μοντέλο... Αλλά η οθόνη όλα οκ συνδέετε και παίζει μια χαρά αλλά όταν βάζω μπροστά και το αμάξι κινείται τρεμοπαίζει και βγάζει μια μπλέ οθόνη που λέει reversing... Όταν το αμάξι σταματήσει να κινείτε έστω και με αναμένει την μήχανη είναι οκ... Οπότε καταλαβαίνω ότι κάτι θέμα υπάρχει μόνο στο εν κινήσει... Τι μπορεί να φταίει ; Να ενημερώσω ότι στο προηγούμενο αμάξι μου είχα βάλει επάνω και κάμερα οπισθοπορείας όπου σε αυτό μέχρι ώρας δεν έχει. Η οθόνη είναι η 7010B υπάρχει και στο skourtz και το αμάξι είναι το volkswagen polo 1.4 2003

Δημοσ.

Από μια γρήγορη ματιά που έριξα , στην φύσα από πίσω πρέπει να έχει ένα ροζ καλώδιο και ένα πορτοκαλί, αν δεν χρειάζεστε την οθόνη για παρκάρισμα, αποσυνδέστετα και λογικά θα είστε εντάξει.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Λοιπον να ξερετε κ εσεις ενημερωτικα .....το διορθωσα μονος μου ! Οποιοδηποτε αμαξι και universal φυσα να εχει, ΠΡΕΠΕΙ να αντικατασταθει με αυτη που δινεται με το εν λογω Radiocd ειτε κινεζικη οθονη κλπ κλπ και να συνδεθουν ΜΟΝΟ τα απαραιτητα καλωδιακια. Εκοψα λοιπον τα περιττα καλωδια απ την παλια μου universal που πιθανον καναν επιπλοκες και εφτιαξε! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...