Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μένω σε πολυκατοικία στον 1ο όροφο, όλο το σπίτι είναι με πλακάκι εκτός από το υπνοδωμάτιο που έχει παρκέ. Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι,το κακό είναι ότι υπάρχει διαμερίσμα ακριβώς από κάτω..ο από κάτω λοιπόνκάνει συνεχώς παρατήρηση(κοπαναει με ένα σκουπόξυλο) επειδή πολύ απλά  περπατάω! Εχει κουράσει παρά πολύ με αποτέλεσμα εχθές να κοπανησω και εγώ 3 φορές δυνατά το πόδι μου για να καταλάβει ότι πρέπει να σταματήσει επιτέλους!  Τι μπορώ να κάνω επιτέλους να σταματήσει όλο αυτό? Και εγώ στο παλιό μου σπίτι εμένα σε ισόγειο προφανώς και δεν έκανα ποτέ παρατηρη στους από πάνω γιατί περπατάνε!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχουμε lock down και δουλεύω σπίτι με τηλεργασια, τα μόνα ρούχα που γνωρίζω πλέον είναι πιτζάμες και παντόφλες

• Like 6
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Katepap1 είπε

Έχουμε lock down και δουλεύω σπίτι με τηλεργασια, τα μόνα ρούχα που γνωρίζω πλέον είναι πιτζάμες και παντόφλες

Τί να σου πώ, κατέβα και εξήγησε του ότι δεν φταίς εσύ για την κακή ηχομόνωση ή απλά αγνόησε τον.

Δημοσ.

Στην αρχή αυτό έκανα..αλλα το έχει πάει ένα βήμα παραπέρα! Έρχεται και χτυπάει και την πόρτα ...που να έκανα και πάρτι και να έβαζα μουσική όπως κάνουν αρκετοί

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Katepap1 είπε

Στην αρχή αυτό έκανα..αλλα το έχει πάει ένα βήμα παραπέρα! Έρχεται και χτυπάει και την πόρτα ...που να έκανα και πάρτι και να έβαζα μουσική όπως κάνουν αρκετοί

βαλε ενα χοντρο χαλι

Δημοσ.

Άμα του έχεις εξηγήσει και όχι μόνο δεν  σταμάτησε ,αλλά έρχεται και σου χτυπάει κ την πόρτα , θα πρέπει να ρωτήσω το εξής άβολο: έχεις κάποιο αγόρι η άντρα στο σπίτι να πάει να του εξηγήσει κι αυτός μια? 

Γιατί ο τύπος μου κάνει απλά για σεξιστης μισογύνης .

• Like 2
  • Confused 5
  • Sad 1
Δημοσ.

Γιατί ρε παιδιά να βάλει χαλί?

Αν όντως δεν περπατάει με τακούνια και τσόκαρα τότε ο απο κάτω πρέπει να δώσει λύση στο πρόβλημα και όχι η TS.

Αν τον ενοχλεί ο θόρυβος να κάνει μια επένδυση με ηχομόνωση.

Δημοσ.

Επειδη καλλιστα το θεμα θα μπορουσε να ειναι με ΟΡ τον απο κατω για τη τρελη πανω που περπαταει ολη μερα με τακουνι,θα λεγα να ασχοληθεις μιση ωριτσα,να τον ανεβασεις πανω,να του δειξεις πως και που περπατας και να τον ρωτησεις ποια πιστευει οτι ειναι λυση (εφοσον δε κανεις κατι παραλογο) αφου ακομα δεν εχεις αναπτυξει τις δυναμεις του Professor X ωστε να ιπτασαι.Εαν και μετα συνεχισει,απλα γραψε τον και πες του οτι θα φωναξεις αστυνομια επειδη σε ενοχλει αυτος.

Φυσικα μιλαμε να χρησιμοποιεις παντοφλες χωρις τακουνι και να μη περπατας με τις φτερνες.

Το χαλι δεν ειναι λυση,το καλοκαιρι δηλαδη τι θα γινει?

• Like 6
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, JLEE είπε

Γιατί ρε παιδιά να βάλει χαλί?

Αν όντως δεν περπατάει με τακούνια και τσόκαρα τότε ο απο κάτω πρέπει να δώσει λύση στο πρόβλημα και όχι η TS.

Αν τον ενοχλεί ο θόρυβος να κάνει μια επένδυση με ηχομόνωση.

Θα αστειευεσαι πιστευω. Οχι δεν μπορεις να περπατας με τσοκαρα και τακουνια αν ειναι δυνατον. Και αυτο γιατι να το κανεις συνεχεια εκτος και αν οντως θελεις να ενοχλεις.Και ηχομονονωση να κανει ειναι κρουστικος θορυβος και μεταφερεται απο τις κολωνες.

• Like 1
Δημοσ.

Γνωστό και επαναλαμβανόμενο πρόβλημα σε πολυκατοικίες. Ας πάρει μετρητή, αν δείξει κάτω από 60 decibel , πες του υπάρχουν και πολύ χειρότερα. Αν ξαναχτυπήσει , καλείς την αστυνομία. ο ήχος διπλασιάζεται σε ένταση ανά 3 μονάδες , τα 65 decibel είναι η ομιλία ( στην ελλάδα μπορεί να είναι και 68 )

Δημοσ.

Αν περπατας με μαλακες παντοφλες μου φαινεται απιθανο να ενοχλειται για αυτο. Αν περπατας ξυπολητη η με σκληρες παντοφλες και δεν προσεχεις πως πατας τοτε ναι μπορει να εχει και δικιο. Και συνηθως αυτοι που κανουν θορυβο απο το πατημα για καποιο λογο δεν βαζουν κωλο κατω.

Εμας μας ειχε κανει παρατηρηση η απο κατω για αυτο αν και δεν ηταν απο εμας αυτο που ακουγοταν αλλα απο το διπλα διαμερισμα! Παντως και εμεις προσεχουμε πως περπαταμε στο σπιτι ειδικα σε ωρες κοινης ησυχιας, ωστε να μην ενοχλουνται απο κατω.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...