MetroStar Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω έναν μεταχειρισμένο iMac 2017 27inch 5K. Πόσο πιστεύετε αξίζει να δώσω για ένα τέτοιο μοντέλο; Ευχαριστώ
4four Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Σίγουρα ένα Mac mini με μια εξωτερική οθόνη 4Κ θα είναι πολύ καλύτερο σε επιδόσεις και θα έχεις την σίγουρια του καινούριου! Άμα βγαίνει μέχρι 200€ πάνω μια τούμπανι οθόνη και το Mac mini εγώ δεν θα σκεφτόμουν μεταχειρισμένο! Δεν σου λέω πόσα να δώσεις σου λέω σκέψου το ποσό που θα έδινες βάλε +200 και πάρε αυτό το combo που σου προτείνω 2
medidia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) To πολύ 1500 θα έδινα εγώ αλλά ουσιαστικά δίνεις πολλά λεφτά για την οθόνη αντι για το performance. Σίγουρα θα προτιμούσα ενα Mac mini m1 με ξεχωριστή οθόνη όπως kai o @4four. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2021 από medidia 1
Mp@mp1s Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και από εμένα κάτοχος mac mini πριν απο δύο χρόνια άλλαξα και πήγα σε IMAC 27 5k του 2015. Δεν θα σχολιάσω τα specs του ενός και του άλλου καθώς είναι ένα θέμα καθαρά υποκειμενικό και έχει μεγάλη σχέση με την δουλειά την οποία θέλεις να κάνεις. Θα μιλήσω όμως για ποιότητα , χρησιμοποίησα 3-4 οθόνες μέχρι 4κ 32 ιντσών και μπορώ να πω ότι η ποιότητα χρώματος εικόνας η καθαρότητα και γενικά η απόδοση της οθόνης του iMac είναι (για εμένα) πολύ ανώτερη από μια πολύ μεγάλη γκάμα εμπορικών οθονών και λέω εμπορικών γιατί δεν δοκίμασα επαγγελματικές οθόνες (εκεί δεν ξέρω να σου πω). Με το μίνι ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος να μην παρεξηγηθώ αλλά για εμένα η ποιότητα της οθόνης του Imac δεν φτάνεται. Εγώ έδωσα για του 2015 πριν από 2 χρόνια 1300 ευρώ με 2ΤΒ fusion . Πιστεύω πως πάνω κάτω μια παρόμοια τιμή είναι καλή για ένα του 2017. Και μια παρένθεση πλέον το Μακ μίνι ΔΕΝ αγγίζεται εννοώ δεν σηκώνει καμία αναβάθμιση ενώ το Imac ακόμα το βάζεις χέρι για μνήμες τουλάχιστον και μόνος σου. Το κόστος του μίνι είναι περίπου 900 ευρώ υπολόγισε και το κόστος οθόνης και βλέπεις. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2021 από Mp@mp1s
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα