vps Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Προφανώς αυτή είναι η αρχική ρύθμιση... Εγώ δεν πείραξα τίποτα ποτέ .. εκτός από το ρεύμα σε 1,5..Να κατεβάσω λες τις παραπάνω τιμές...? Xmp είναι έτσι κι αλλιώς.. Ευχαριστώ για το χρόνο και τη γνώμη σου Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2021 από vps
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, vps είπε Προφανώς αυτή είναι η αρχική ρύθμιση... Εγώ δεν πείραξα τίποτα ποτέ .. εκτός από το ρεύμα σε 1,5..Να κατεβάσω λες τις παραπάνω τιμές...? Xmp είναι έτσι κι αλλιώς.. Ευχαριστώ για το χρόνο και τη γνώμη σου Να σαι καλά φίλε μου. Πρήζεται στο ρεύμα ο memory controller, πιθανόν αυτό να δημιουργεί αστάθεια. Οι μνήμες έχουν xmp 1.35v αν δεν περνάει αυτόματα αυτή η τάση όταν το ενεργοποιείς (xmp) βάλτην μόνος σου. Ναι κατέβασε τες εκεί που είπαμε και βλέπουμε. 1
vps Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, DiaperCh@nger101 είπε Να σαι καλά φίλε μου. Πρήζεται στο ρεύμα ο memory controller, πιθανόν αυτό να δημιουργεί αστάθεια. Οι μνήμες έχουν xmp 1.35v αν δεν περνάει αυτόματα αυτή η τάση όταν το ενεργοποιείς (xmp) βάλτην μόνος σου. Ναι κατέβασε τες εκεί που είπαμε και βλέπουμε. Αγαπητέ φίλε DiaperCh@nger101 Βάζω και μια φώτο από το BIOS κατευθείαν που δείχνει φυσιολογικές τις παραπάνω τιμές , προφανώς το προγραμματάκι της Gigabyte (APP Center ) και το Easy tune που τρέχει από εκεί βγάζει λάθος τιμές γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι ενεργοποιούνται μόνες τους τρέχοντας το ευχαριστώ 1
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Οκ κάντο απεγκατασταση. Μόνο μέσω bios ότι λέμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα