Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έκανα πρόσφατα αλλαγή παρόχου από Cosmote στην wind. Εδώ και χρόνια έχω πολλά downtimes  στη γραμμή. Στην περιοχή ο κύριος πάροχος και υπεύθυνος για την υποδομή του δικτύου είναι η Cosmote. Σήμερα ήρθε τεχνικός της wind και επιβεβαίωσε ότι θα έπρεπε να πιάνω 75mbps τουλάχιστον αντί για 15 και ότι απώλεια υπάρχει οφείλεται στην ποιότητα του δικτύου. Ο ΟΤΕ από την άλλη αρνείται να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή - αναβάθμιση και δηλώνει αδύναμη συνδεση. Μπορεί να μου πει κανεις τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση; Να μιλήσω με την εεττ; 

Πακέτο σύνδεσης: Wind fiber 100 plus  

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αυτό το παραμύθι της wind ποια εχει γίνει ανέκδοτο εδώ στο φορουμ

Το θέμα δεν είναι Wind, και στον ΟΤΕ που ήμουν παλιά μου έλεγαν τα ίδια αλλά αρνούνται να κάνουν το οτιδήποτε για να λυθεί το πρόβλημα. Όλη η περιοχή έχει το ίδιο πρόβλημα και η απάντηση που δίνουν είναι «δεν κάνουμε αναβάθμιση-έργα». Τι μπορώ να κάνω; 

Δημοσ.

Θα περιμένεις μεχρι να ερθει και εκει το vdsl, και μπορει να μην ειναι ο οτε αυτός που θα ειναι υπεύθυνος για την αναβάθμιση της περιοχή σου αλλα καποιος άλλος πάροχος.

Αν περιμένεις παντως να κανει ο οτε αναβάθμιση στον χαλκό, απαλά ξέχασε το

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Θα περιμένεις μεχρι να ερθει και εκει το vdsl, και μπορει να μην ειναι ο οτε αυτός που θα ειναι υπεύθυνος για την αναβάθμιση της περιοχή σου αλλα καποιος άλλος πάροχος.

Αν περιμένεις παντως να κανει ο οτε αναβάθμιση στον χαλκό, απαλά ξέχασε το

Vdsl έρχεται από την καμπίνα, το θέμα είναι ο χαλκός από την καμπίνα μέχρι το σπίτι. VDSL2 VECTORING για την ακρίβεια 

Επεξ/σία από papbilly1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, papbilly1 είπε

Vdsl έρχεται από την καμπίνα, το θέμα είναι ο χαλκός από την καμπίνα μέχρι το σπίτι. VDSL2 VECTORING για την ακρίβεια 

Ναι αυτο ειπα και παραπανω, δεν υπαρχει λύση σε αυτο

Δημοσ.

Γνωστό το σενάριο αυτό με τον ΟΤΕ. Θα αναγκαστεί να κάνει κάτι μόνο σε περίπτωση ολικής απώλειας της υπηρεσίας ή σε περίπτωση που η ίδια βλάβη επηρεάζει αρκετούς συνδρομητές

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...