dolcegusto04 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Γεια σε ολους! Λοιπόν μενω σε μονοκατοικια και το router ειναι στον επανω οροφο απο τον χωρο μου,εχουμε 50 αρα συνδεση και αν παω στην κουζινα που ακριβως απο επανω ειναι το router πιανω 45-47 ταχυτητα ολα τελεια! αλλα για να φτασει το σημα στο δωματιο μου που ειναι διπλα απο την κουζινα εχω βαλει 1 repeater και πεφτει στα 25,συνοπτικα ψαχνω κατι (που δεν ξερω πως θα λεγεται) που να παιρνει την ταχυτητα και να μου την δινει ακριβως η εκει κοντα , οχι παντως την μιση οπως τωρα. Μπορειτε να με καθοδηγησετε? υπαρχει κατι τετοιο?
Kozanitis1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Αρχικά εντόπισε σε ποια πρίζα έρχεται πρώτα η τηλεφωνία, απομόνωσε τη από τις υπόλοιπες και εκεί αν είναι δυνατόν βάλε το ρούτερ Ο μόνος τρόπος για να έχεις αξιόπιστα όλη την ταχύτητα είναι να περάσεις ένα καλώδιο UTP Cat5e ή καλύτερο.., όλα τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα.. Μπορείς μήπως να περάσεις ένα εξωτερικό καλώδιο PET UTP Cat5e ή Cat6 και να το φέρεις μέχρι το δωμάτιο; Επειδή λες είναι μονοκατοικία.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα