Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Στο tablet Chwui Hi9 Air, θέλω να αλλάξω μόνο το touch screen/digitizer. Όχι καί lcd οθόνη.

Το έχω βρει και θέλω να το παραγγείλω. Υπάρχει, όμως, ένα θέμα με το να βγάλω το ελαττωματικό.
Τί έχουν κάνει (προφανώς σκοπίμως) από την Chuwi? Στο εσωτερικό τού tablet, πάνω από την πορτοκαλί πλακέ ταινία τού digitizer, που κουμπώνει στη θύρα του στο pcb, έχουν βάλει μία διπλή στρώση από ταινίες κόλλας διπλής όψης, ώστε να μην ξεκολλάνε με τίποτε. Αδύνατον. Αμφιβάλλω εάν ακόμη και με το κόλπο με το πιστόλι θερμού αέρα κάνει κανείς κάτι. Δε νομίζω. Κάποιο άλλο κόλπο θέλει εκεί.
Κάποιος από το ali express που το έχει αγοράσει, σχολιάζει εδώ:

"The touchscreen works, only you need to take with the matrix, so to replace the broken screen will not work-it is glued deliberately. In a set of strips of double Scotch on which you can glue everything."

Το συγκεκριμένο tablet, και τη συγκεκριμένη δυσκολία, το έχει αντιμετωπίσει κάποιος; Ή, εάν ξέρετε σε τί αναφέρομαι, σε άλλο tablet με ίδια (διπλή στρώση διπλής όψης ταινία 😞 ) δυσκολία, το έχει αντιμετωπίσει κάποιος, να το έχει ξεκολλήσει;

Τί έχουν κάνει από την Chwui??? Προφανώς, λόγω τεχνικής και εμπειρίας, φαίνεται, για να μπορούν να κάνουν (ελπίζοντας) μόνον εκείνοι τις αντικαταστάσεις.

Οποιαδήποτε συμβουλή-βοήθεια θα ήταν πολύτιμη!!

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχω αλλάξει digitizer (σε κατάστημα όχι εγώ) και δεν αντιμετωπίστηκε παρόμοιο πρόβλημα.

Έχω μάλιστα ένα digitizer για το Chuwi διαθέσιμο (είχα παραγγείλει 2 από λάθος).

Αν σε ενδιαφέρει να τσεκάρεις το part number και ταιριάζουν μπορώ να σου στο στείλω.

20210226_100415_resized.jpg

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση καί την προσφορά. Ακόμη δεν έχω δει τους κωδικούς μου για να σου πω εάν είναι ok να μου το στείλεις.

Μία ερώτηση. Από την απάντησή σου, είχες αγοράσει τα 2, πήγες με το ένα στο κατάστημα, και σου έκαναν την αλλαγή. Οπότε, πλήρωσες μόνο εργασία. Θυμάσαι πόσο πλήρωσες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...