Προς το περιεχόμενο

Superman & Lois (CW, 2021)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομιζω ο τελευταιος κυκλος ειχε πολυ δυνατες στιγμες και ο,τι καλυτερο εχω δει σε superman μετα τις 2 ταινιες του reeve.

Spoiler

Επισης Luthor και Doomsday πολυ καλο adaptation

Επεξ/σία από spocky
  • Like 2
Δημοσ.

Όντως πολύ καλή σειρά με τον Superman. Και η αλήθεια είναι ότι η επιλογή του συγκεκριμένου ηθοποιού δεν μου άρεσε στην αρχή . 

Αλλά ήταν πολύ καλός. Και είχε ωραίο κλείσιμο.

Από τις σειρές με τον Superman θα έλεγα ήταν η τοπ.

• Like 2
Δημοσ.

Δεδομένου του σκουπιδαριου που είχε καταντήσει να ταιζει το CW σε άλλες τέτοιου τύπου σειρές τον κοσμακη (με εξαίρεση καποιες σεζόν Arrow και Flash,όπως ήδη έγραψαν παραπάνω...) πολύ καλή προσπάθεια και με σωστό αριθμό κύκλων (κατά την ταπεινή προσωπική μου άποψη 3-4 είναι αρκετοί...)

Όσον αφορά την ενσάρκωση του Σούπερμαν, εφόσον απεφεύχθη η παραλίγο πατατιά εις τους αιώνες των αιώνων αμην με Nicholas Cage ( που δεν ξέρω τι πρεπει να έχεις κατεβάσει απο απαγορευμενα για να πάς να προτείνεις σε αυτόν το ρόλο - νομίζω το έκαναν και ντοκιμαντερ το ολο στορι με το πως δεν προχώρησε,τρομάρα τους...), αλλα όχι αυτή με Brandon Routh ( να είσαι καλά Kevin Spacey για την προσπάθεια) , πάλι καλά να λέμε, τίμιος ο συγκεκριμένος, όχι όμως Cavill ή legend Christopher Reeves...

• Like 1
Δημοσ.

Να πω την αληθεια μου δεν την ειχα παρει συρμα αυτη τη σειρα εδω και πολυ καιρο και τις προαλλες βλεπω το εδω θεμα μπαινω βλεπω ratings λεω ωπα εδω εχουμε κατι δυνατο. Θα την πιασω τους επομενους μηνες αγαπαμε superman το cw οχι και τοσο αλλα εδω βλεπω εχουμε κατι πραγματικα αξιολογο και οχι τραβηγμενο απο τα μαλλια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...