Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 https://www.rottentomatoes.com/tv/superman_and_lois/s01 Σήμερα ήταν η πρεμιέρα. Τίμιο για CW... Spoiler Με βάση την τελευταία σκηνή του επεισοδίου (Luthor), παίζει να έχει κι αρκετά ενδιαφέρον story... 3
Grim Ripper Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Ξεκίνησε αρκετά καλά θα έλεγα και δεν σου φέρνει ότι είναι σειρά του CW. :p Για DC Universe φέρνει περισσότερο. Άντε να δούμε πώς θα συνεχίσει. 1
KilliK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) ξυραφια δεν ειχανε στον Κρυπτον; Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2021 από KilliK
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 14 minutes ago, KilliK said: ξυραφια δεν ειχανε στον Κρυπτον; Nope... 1
xstreamgamer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Spoiler Καλούτσικο αν και καταλάβαμε από την αρχή ποιος γιος θα είχε τις υπερδυνάμεις. Επίσης γιατί σε όλες τις fuck..ng σειρές το ένα από τα δύο μούλικα πρέπει να είναι προβληματικό; Τι φάση; Καλά εδώ κάπως δικαιολογείται τα ίδια προβλήματα προσαρμογής είχε και ο μπαμπάς αλλά σοβαρά τώρα έχει παραγίνει το κακό. Πάντως πάλι πιο πολύ teenage δράμα θα είναι παρά σειρά με superman.Δεν ξέρω τι διάολο έρευνες τηλεθεατών κάνουν εκεί στο America πάντως μια σειρά superman χωρίς teenage δράμα και πιο σκοτεινή με πραγματικές απειλές από το διάστημα(π.χ εισβολή από εξωγήινους πτώση μετεωρίτη αληθοφανής φυσικές καταστροφές δύσκολα θα δούμε) ελέω buget το να βάλεις δύο μυξιάρικα να κλαίνε γιατί ο μπαμπάς τους δεν τους είπε ότι ο superman(λες και θα τους έλεγε ότι πάει για ψάρεμα ένα πράγμα)βγαίνει πολύ πιο φτηνά Spoiler Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2021 από xstreamgamer
najinblue3 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Μολις τελειωσα το 1ο επ, με τπτ δε το περιμενα τοσο καλο. Μου θυμισε τις καλες σεζον του arrow και flash. Σιγουρα θα συνεχισω να το βλεπω 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Καλό το πρώτο επεισόδιο, για να δούμε και την συνέχεια.
Lotof Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλό το πρώτο επεισόδιο αν και οι cringe/κλισέ σκηνές θα ήθελα να ήταν λιγότερες. Εντάξει ζητάω πολλά όποτε θ’ αρκεστώ στο ότι δεν περίμενα να έχει πέσει τόσο χρήμα (στα εφέ) και να είναι τόσο καλογυρισμενο. Δυνατό ξεκίνημα nevertheless 👍 Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2021 από Lotof
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Ο Nerdrotic πάντως είναι ικανοποιημένος, πόσο μάλλον για CW. 😛 1
Πέτρος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Από το trailer και μόνο (είμαι σε φάση απεξάρτησης από CW), μου φαίνεται εντελώς αποτυχημένος ο πρωταγωνιστής. Τελέιως "λιμό" για SM, με αστεία φουσκώματα στη στολή του, μπας και δείξει. Εν ξέρω, αν από σενάριο είναι υποφερτό, πείτε μου να το παλέψω.
KilliK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 4 ώρες πριν, Thresh είπε Ο Nerdrotic πάντως είναι ικανοποιημένος, πόσο μάλλον για CW. 😛 αμα εδωσε το οκ ο Nerdrotic, η σειρα ειναι σε καλη αρχη τοτε. να δουμε ομως στην πορεια πως θα τα παει. η γκομενα που παιζει την Λοις, την εχουν κανει φτυστη σαν την Margot Kidder
Πέτρος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Μωρ' μπράβο ο MasterChief... Αδύναμη, πολύ αδύναμη...τόσο όσο ο S, που ανάλογα την ώρα της μέρας πηγαίνει βόλτα διαστ. λεωφορείο αλλά δυσκολεύεται στον αέρα από armor boosters (για να μην πιάσουμε όλες τις κουλαμάρες που με τις δυνάμεις του και τις χρήσεις τους που είχε μέσα). Άντε, βάζω σε λίγο και το 2ο, αλλά μετά πάει για del.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Πήρε 2η season πάντως. 58 minutes ago, Πέτρος said: Μωρ' μπράβο ο MasterChief... Spoiler Ο Luthor με την στολή που έχει στα comics πάντως είναι αρκετά δυνατός αν θυμάμαι καλά, προφανώς δεν πιάνει το peak του Sups.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα