blazexX23Xx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Μετά από τόσα τηλέφωνα και στον Γερμανό και στα ΕΛΤΑ υποτίθεται ότι καταλήξαμε στο να την φέρουν σήμερα 9 με 2 το πρωί και μαντέψτε... ούτε σήμερα την έφεραν!
konstantin79 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, blazexX23Xx είπε Μετά από τόσα τηλέφωνα και στον Γερμανό και στα ΕΛΤΑ υποτίθεται ότι καταλήξαμε στο να την φέρουν σήμερα 9 με 2 το πρωί και μαντέψτε... ούτε σήμερα την έφεραν! όταν με το καλό παραλάβεις κάποια στιγμή.... καλού κακού τσέκαρε σχολαστικά την συσκευασία για φθορές και κάνε και ένα unboxing video να υπάρχει. Απο την στιγμή που κάνουν τους δύσκολους για να την φέρουν δεν θέλω να σκεφτώ το πως θα της συμπεριφερθούν κατά την μεταφορά Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2021 από konstantin79 2 1
Errik Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Μου την έφεραν σήμερα. 82άρα 4ος όροφος με τα πόδια φυσικά (γιατι δεν έχουμε ασανσερ για σουπερμαρκετ). 2 άτομα προσεκτικά την πήγαν βοήθησα και εγώ με το τέρας.
Doubt Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Errik είπε Μου την έφεραν σήμερα. 82άρα 4ος όροφος με τα πόδια φυσικά Σε λίγα χρόνια, εκεί που θα φτάσουν τα μεγέθη, θα θέλουμε γερανό 1
tiniakos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Θα διπλώνουν σε λίγα χρόνια στα τέσσερα και θα τη βάζεις σε τσάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα