Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τους ρυθμούς ανάπτυξης να έχουν μειωθεί λόγω COVID-19

Άσχημα νέα για τους φίλους της σειράς Gran Turismo, καθώς το 7ο μέρος δε θα κυκλοφορήσει το 2021 όπως είχε ανακοινωθεί. Η Sony επιβεβαίωσε πως λόγω της πανδημίας και μειωμένων ρυθμών ανάπτυξης, το Gran Turismo 7 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

"Το GT7 αντιμετωπίζει θέματα ανάπτυξης λόγω της πανδημίας και αποφασίσαμε να το αναβάλουμε για κυκλοφορία το 2022. Με την τρέχουσα κατάσταση (της πανδημίας), οι συνθήκες αλλάζουν συνεχόμενα, με αποτέλεσμα να μειωθούν δραματικά οι ρυθμοί ανάπτυξης σε πολύ σημαντικά θέματα της παραγωγής. Θα μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες όταν θα έχουμε νέα ημερομηνία κυκλοφορίας."

Η αρχική αποκάλυψη του Gran Turismo 7 έγινε τον περασμένο Ιούλιο, με τον Kazunori Yamauchi της Polyphony Digital να δηλώνει πως δε θέλουν να καθυστερήσουν πολύ μέχρι την κυκλοφορία του. Η σειρά έχει μεγάλο ιστορικό καθυστερήσεων, οπότε τα νέα της καθυστέρησης δε θα πρέπει να προκαλέσουν εντύπωση. Παρόλα αυτά, ελπίζουμε να είναι η πρώτη και τελευταία καθυστέρηση λόγω πανδημίας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Το περίεργο θα ήταν να μην αργήσει. Έτσι και αλλιώς κάθε Gran turismo αναβάλλεται αλλά το καλό πράγμα αργεί να γίνει 

Δημοσ.

Γιατί περιμένανε κάποιοι πραγματικά να βγεί φέτος επειδή το είπανε ? "Good wines" είναι η κατάσταση πλέον. 😞

• Like 1
Δημοσ.

Ας καθυστερήσουν, άλλα να φτιάξουν το παιχνίδι όσο γίνεται πιο ρεαλιστικό, δεν γίνεται να φεύγεις με 300+ km/h στην μπαριέρα και να συνεχίζεις.

Ξέρω.. ξέρω...  υπάρχουν "κολλήματα" με τους κατασκευαστές αυτοκινήτων, χαλάει όμως την ομορφιά του simulator.  :)

Δημοσ.

Μη λέτε τέτοια πράγματα στα παιδιά δεν ξέρουνε που θα ξοδέψουν τώρα τα λεφτά τους θα Αρχίσουν να κλαίνε με μαύρο δάκρυ!!!!

Δημοσ.

Άλλες εποχές, δεν υπήρχε τόσο διαδεδομένο διαδίκτυο, ακόμα και τα σχετικά περιοδικά του χώρου με καθυστερήσεις ενημέρωναν, οπότε ανακοινώνεται η καθυστέρηση του 2 καλοκαιριάτικα. Και με το που ξεκινάνε τα σχολεία να σου ο μεγάλος παραμυθάς του σχολείου να μας λέει πως το έχει σε αμερικάνικο και πως το Μίνι Κούπερ πάει στα 500 άλογα. Πρέπει να το ζήταγε πολύς λαός για πολύ καιρό, μόλις ήρθε γύρω στο Γενάρη ο πειρατάς είχε έτοιμα αντεγραμμένα για να καλύψει τη ζήτηση.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και δεν εχω επαφη απο Gran Turismo 5 και υστερα, παντα θα θυμαμαι με νοσταλγια τα 4 πρωτα, ειδικα το πρωτο Gran turismo (1998). 
Ερωτας απ το πρωτο ανοιγμα, αμετρητες ωρες παιχνιδιου μ αυτο και το Gran Turismo 2.

• Like 5
Δημοσ.

“ Κακώς το καθυστερεί. Θα έπρεπε να το βγαλει χωρίς καμία καθυστέρηση. Τι θα πάθει  δηλαδή αν βγει και έχει μερικά bugs? “

CD Project Red

Δημοσ.

Δλδ αυτοι εκει στην polyphony digital... εβγαλαν το gt sport για οοοολα τα χρονια κυκλοφοριας του ps4, το οποιο ηταν ενα παρα πολυ μετριο παιχνιδι, ειδικα σε σχεση με το forza 7 (τα εχω παιξει και τα 2), και τωρα λενε ααα δεν προλαβαινουμε, ας βαλουμε αλλον 1 χρονο καθυστερησης! Απο το ps1 εως το 3 ειχαμε 2 gran turismo ανα γενια, στο 4 ειχαμε 1 και απαραδεκτο για gran turismo με πολυ λιγα αμαξια, λιγες πιστες και τωρα λενε δεν προλαβαινουμε... Δεν ειναι σοβαροι!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα πάνε πίσω…. 
πλήρωσα 106€ για το Republic of Riders Deluxe Edition του γιου μου, συνέχεια του Trials Rising  pre order Δεκ 2020, και αντί να βγει σήμερα 

από Ιούνιο…… 

Επεξ/σία από PeggyV

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...