Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Herald είπε

Eσύ είσαι αυτός. Εσύ δεν έγραψες οτι μπορείς να δεις την αξιοπιστία του αυτοκινήτου με τα μάτια? :P 

ετσι ειναι.

δικιο εχεις.

χιουνται ρουλς !!!

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Makatsoras είπε

Φιλε μου ματια εχεις? προφανως.

Δες μονος σου ποιο εχει την καλυτερη ποιοτητα.

Εσύ το γράψες. Αυτά που κάνεις, κατηγορείς τους άλλους 😁

Μάτια rules

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, margaritagr είπε

Δεν ισχύει, μια χαρά άλλαξα και λέω οτι δε γυρνάω πίσω - στο iOS 

Aρτεμη Ματσα των ηλεκτρονικων συσκευων !Βεβαια εχεις macbook kai  ipad  αυτο σε σωνει.

Τελικα παιδια για αξιοπιστο ,ποιοτικο αμαξι να παω σε hyundai η΄Κia που καταληξατε ?

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Herald είπε

Εσύ το γράψες. Αυτά που κάνεις, κατηγορείς τους άλλους 😁

Μάτια rules

εισαι βαρετος.

κουρασες.

φανταζομαι οτι και στην προσωπικη σου ζωη στο εχουνε πει πολλες φορες αυτο.

οποτε, για να μην ξεφυγουμε και μετα τρεχεις στα μοντερατορια γιατι σε στριμωξε καποιος, τελος και καλη σου μερα.

4 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Aρτεμη Ματσα των ηλεκτρονικων συσκευων !Βεβαια εχεις macbook kai  ipad  αυτο σε σωνει.

Τελικα παιδια για αξιοπιστο ,ποιοτικο αμαξι να παω σε hyundai η΄Κia που καταληξατε ?

Σε Mercedes , αν φτανει η τσεπη σου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Makatsoras είπε

εισαι βαρετος.

κουρασες.

φανταζομαι οτι και στην προσωπικη σου ζωη στο εχουνε πει πολλες φορες αυτο.

οποτε, για να μην ξεφυγουμε και μετα τρεχεις στα μοντερατορια γιατι σε στριμωξε καποιος, τελος και καλη σου μερα.

Δεν έχω κάνει report ποτέ στη ζωή μου. Δεν είμαι 5.

Αλλά έχεις δίκιο. Μάτια rulez :P 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Herald είπε

Δεν έχω κάνει report ποτέ στη ζωή μου. Δεν είμαι 5.

Αλλά έχεις δίκιο. Μάτια rulez :P 

ποιο γραμμα της λεξης ΤΕΛΟΣ δεν καταλαβες?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Makatsoras είπε

Σε Mercedes , αν φτανει η τσεπη σου.

Δεν φτανω ειναι πολυ ακριβα για μενα αλλα εδω εμαθα πως ειναι και αναξιοπιστα .Για αυτο ελεγα μηπως παω σε κανενα θρυλο της αυτοκινησης οπως η Hyundai !

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fotis13 είπε

Δεν φτανω ειναι πολυ ακριβα για μενα αλλα εδω εμαθα πως ειναι και αναξιοπιστα .Για αυτο ελεγα μηπως παω σε κανενα θρυλο της αυτοκινησης οπως η Hyundai !

α, δεν ξερω ...για αυτα θα ρωτησεις αλλους.

εγκω ντεν ξερει

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε

Έχω camper παραρισμένο στο Μόναχο των 100.000€ που χρησιμοποιώ 2 μήνες το χρόνο και αν. Αμά ήθελα mercedes θα είχα. Δυστηχώς η Βαυαρή γυναίκα μου την σιχαίνεται, μόνο #BMW ;) 

6 λεπτά πριν, Makatsoras είπε

ποιο γραμμα της λεξης ΤΕΛΟΣ δεν καταλαβες?

Mάτια rulez. 

Άμα ΤΕΛΟΣ γιατί συνεχίζεις να γράφεις 

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω παρατηρήσει ότι όταν στέλνω κάτι σε κατόχους iPhone, φίλους συγγενείς ή στη δουλειά, τις πιο πολλές φορές λαμβάνουν τα μηνύματα μετά από ώρες ή καθόλου και μου λένε δεν το είδα, ήρθε αργά κλπ 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, adi32 είπε

Εγώ πάντως έχω παρατηρήσει ότι όταν στέλνω κάτι σε κατόχους iPhone, φίλους συγγενείς ή στη δουλειά, τις πιο πολλές φορές λαμβάνουν τα μηνύματα μετά από ώρες ή καθόλου και μου λένε δεν το είδα, ήρθε αργά κλπ 

Μήπως έχουν Xiaomi/Redmi και λένε ότι έχουν iPhone ?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, adi32 είπε

ετσι λιγο για να σε πειραξω κιολας,

και εγω αν δεν γουσταρω καποιον του λεω δεν το ειδα , το πηρα αργα κλπ ...;)

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, AtiX είπε

Μήπως έχουν Xiaomi/Redmi και λένε ότι έχουν iPhone ?

Τα notifications έρχονται στα xiaomi. Το προβλημα που εχουν ειναι οτι αν χρησινοποιεις ενεργα την εφαρμογή στην οποια ηρθε το notification θα εμφανιστεί για μισο δευτερολεπτο και μετα παπαλα. Δηλαδη αν γραφεις μνμα στο whats up στον Χ και εκείνη την ωρα σου στειλει ο Ψ θα χτυπησει κανονικά και θα εμφανιστεί το notification αλλα επειδη εισαι ηδη στην εφαρμογή μαλλον το os θα θεωρησει οτι το ειδες οπότε στο κρυβει. 

Δημοσ.

Για να δούμε λίγο και την διαφορά νοοτροπίας. Ο ένας μιλάει ευγενικά, δίνει links από έρευνες κτλ κτλ Οι άλλοι απλά κοροϊδεύουν και ειρωνεύονται χωρίς κανένα επιχείρημα και καμία παράθεση απο κάποια έρευνα, και φυσικά με τον συνήθη ξιπασμό, ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Λες και είναι ο μόνος λόγος που κάποιος δεν θέλει apple. Επειδη δεν έχει λεφτά. Τώρα αν μετά από όλα αυτά αισθάνεστε ότι κάνετε πολιτισμένο διάλογο, τι να πω...

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Retromaniac είπε

Για να δούμε λίγο και την διαφορά νοοτροπίας. Ο ένας μιλάει ευγενικά, δίνει links από έρευνες κτλ κτλ Οι άλλοι απλά κοροϊδεύουν και ειρωνεύονται χωρίς κανένα επιχείρημα και καμία παράθεση απο κάποια έρευνα, και φυσικά με τον συνήθη ξιπασμό, ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Λες και είναι ο μόνος λόγος που κάποιος δεν θέλει apple. Επειδη δεν έχει λεφτά. Τώρα αν μετά από όλα αυτά αισθάνεστε ότι κάνετε πολιτισμένο διάλογο, τι να πω...

και τωρα τι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...