Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Herald είπε Eσύ είσαι αυτός. Εσύ δεν έγραψες οτι μπορείς να δεις την αξιοπιστία του αυτοκινήτου με τα μάτια? ετσι ειναι. δικιο εχεις. χιουνται ρουλς !!!
Herald Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 11 ώρες πριν, Makatsoras είπε Φιλε μου ματια εχεις? προφανως. Δες μονος σου ποιο εχει την καλυτερη ποιοτητα. Εσύ το γράψες. Αυτά που κάνεις, κατηγορείς τους άλλους 😁 Μάτια rules 1
Fotis13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, margaritagr είπε Δεν ισχύει, μια χαρά άλλαξα και λέω οτι δε γυρνάω πίσω - στο iOS Aρτεμη Ματσα των ηλεκτρονικων συσκευων !Βεβαια εχεις macbook kai ipad αυτο σε σωνει. Τελικα παιδια για αξιοπιστο ,ποιοτικο αμαξι να παω σε hyundai η΄Κia που καταληξατε ? Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2021 από Fotis13
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, Herald είπε Εσύ το γράψες. Αυτά που κάνεις, κατηγορείς τους άλλους 😁 Μάτια rules εισαι βαρετος. κουρασες. φανταζομαι οτι και στην προσωπικη σου ζωη στο εχουνε πει πολλες φορες αυτο. οποτε, για να μην ξεφυγουμε και μετα τρεχεις στα μοντερατορια γιατι σε στριμωξε καποιος, τελος και καλη σου μερα. 4 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Aρτεμη Ματσα των ηλεκτρονικων συσκευων !Βεβαια εχεις macbook kai ipad αυτο σε σωνει. Τελικα παιδια για αξιοπιστο ,ποιοτικο αμαξι να παω σε hyundai η΄Κia που καταληξατε ? Σε Mercedes , αν φτανει η τσεπη σου.
Herald Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Makatsoras είπε εισαι βαρετος. κουρασες. φανταζομαι οτι και στην προσωπικη σου ζωη στο εχουνε πει πολλες φορες αυτο. οποτε, για να μην ξεφυγουμε και μετα τρεχεις στα μοντερατορια γιατι σε στριμωξε καποιος, τελος και καλη σου μερα. Δεν έχω κάνει report ποτέ στη ζωή μου. Δεν είμαι 5. Αλλά έχεις δίκιο. Μάτια rulez
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Herald είπε Δεν έχω κάνει report ποτέ στη ζωή μου. Δεν είμαι 5. Αλλά έχεις δίκιο. Μάτια rulez ποιο γραμμα της λεξης ΤΕΛΟΣ δεν καταλαβες?
Fotis13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, Makatsoras είπε Σε Mercedes , αν φτανει η τσεπη σου. Δεν φτανω ειναι πολυ ακριβα για μενα αλλα εδω εμαθα πως ειναι και αναξιοπιστα .Για αυτο ελεγα μηπως παω σε κανενα θρυλο της αυτοκινησης οπως η Hyundai !
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Fotis13 είπε Δεν φτανω ειναι πολυ ακριβα για μενα αλλα εδω εμαθα πως ειναι και αναξιοπιστα .Για αυτο ελεγα μηπως παω σε κανενα θρυλο της αυτοκινησης οπως η Hyundai ! α, δεν ξερω ...για αυτα θα ρωτησεις αλλους. εγκω ντεν ξερει
Herald Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε Δεν φτανω ειναι πολυ ακριβα για μενα αλλα εδω εμαθα πως ειναι και αναξιοπιστα .Για αυτο ελεγα μηπως παω σε κανενα θρυλο της αυτοκινησης οπως η Hyundai ! Έχω camper παραρισμένο στο Μόναχο των 100.000€ που χρησιμοποιώ 2 μήνες το χρόνο και αν. Αμά ήθελα mercedes θα είχα. Δυστηχώς η Βαυαρή γυναίκα μου την σιχαίνεται, μόνο #BMW 6 λεπτά πριν, Makatsoras είπε ποιο γραμμα της λεξης ΤΕΛΟΣ δεν καταλαβες? Mάτια rulez. Άμα ΤΕΛΟΣ γιατί συνεχίζεις να γράφεις
adi32 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Εγώ πάντως έχω παρατηρήσει ότι όταν στέλνω κάτι σε κατόχους iPhone, φίλους συγγενείς ή στη δουλειά, τις πιο πολλές φορές λαμβάνουν τα μηνύματα μετά από ώρες ή καθόλου και μου λένε δεν το είδα, ήρθε αργά κλπ
AtiX Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, adi32 είπε Εγώ πάντως έχω παρατηρήσει ότι όταν στέλνω κάτι σε κατόχους iPhone, φίλους συγγενείς ή στη δουλειά, τις πιο πολλές φορές λαμβάνουν τα μηνύματα μετά από ώρες ή καθόλου και μου λένε δεν το είδα, ήρθε αργά κλπ Μήπως έχουν Xiaomi/Redmi και λένε ότι έχουν iPhone ?
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, adi32 είπε Εγώ πάντως έχω παρατηρήσει ότι όταν στέλνω κάτι σε κατόχους iPhone, φίλους συγγενείς ή στη δουλειά, τις πιο πολλές φορές λαμβάνουν τα μηνύματα μετά από ώρες ή καθόλου και μου λένε δεν το είδα, ήρθε αργά κλπ ετσι λιγο για να σε πειραξω κιολας, και εγω αν δεν γουσταρω καποιον του λεω δεν το ειδα , το πηρα αργα κλπ ...
Herald Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, AtiX είπε Μήπως έχουν Xiaomi/Redmi και λένε ότι έχουν iPhone ? Τα notifications έρχονται στα xiaomi. Το προβλημα που εχουν ειναι οτι αν χρησινοποιεις ενεργα την εφαρμογή στην οποια ηρθε το notification θα εμφανιστεί για μισο δευτερολεπτο και μετα παπαλα. Δηλαδη αν γραφεις μνμα στο whats up στον Χ και εκείνη την ωρα σου στειλει ο Ψ θα χτυπησει κανονικά και θα εμφανιστεί το notification αλλα επειδη εισαι ηδη στην εφαρμογή μαλλον το os θα θεωρησει οτι το ειδες οπότε στο κρυβει.
Retromaniac Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Για να δούμε λίγο και την διαφορά νοοτροπίας. Ο ένας μιλάει ευγενικά, δίνει links από έρευνες κτλ κτλ Οι άλλοι απλά κοροϊδεύουν και ειρωνεύονται χωρίς κανένα επιχείρημα και καμία παράθεση απο κάποια έρευνα, και φυσικά με τον συνήθη ξιπασμό, ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Λες και είναι ο μόνος λόγος που κάποιος δεν θέλει apple. Επειδη δεν έχει λεφτά. Τώρα αν μετά από όλα αυτά αισθάνεστε ότι κάνετε πολιτισμένο διάλογο, τι να πω... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Retromaniac είπε Για να δούμε λίγο και την διαφορά νοοτροπίας. Ο ένας μιλάει ευγενικά, δίνει links από έρευνες κτλ κτλ Οι άλλοι απλά κοροϊδεύουν και ειρωνεύονται χωρίς κανένα επιχείρημα και καμία παράθεση απο κάποια έρευνα, και φυσικά με τον συνήθη ξιπασμό, ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Λες και είναι ο μόνος λόγος που κάποιος δεν θέλει apple. Επειδη δεν έχει λεφτά. Τώρα αν μετά από όλα αυτά αισθάνεστε ότι κάνετε πολιτισμένο διάλογο, τι να πω... και τωρα τι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα