Προς το περιεχόμενο

.

manosdous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει να φταιει το οτιδηποτε.Εαν μπορεις γινε λιγο πιο συγκεκριμενος.

Απο τι αποτελειται το συστημα σου αναλυτικα.Εχεις δισκους επανω;

Πολλες φορες εαν ενας δισκος ειναι προβληματικος προσπαθει να τον διαβασει.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι συγγνώμη, δεν ανέφερα ότι αυτό έγινε μετά που κατέβασα ένα πρόγραμμα για drivers και εγκατέστησα μερικούς, πριν από αυτό έκανε κανονικά την επανεκκίνηση.

Δημοσ.

Οταν ανοιξει ξανα το pc ξεκινα και απεγκατεστησε το προγραμμα αυτο και γρηγορα μαλιστα,εαν δεν εχει ηδη εγκαταστησει και κανα 2-3 αλλα.....

Ποιο ειναι αυτο το προγραμμα;

• Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, manosdous said:

Το έχω απεγκαταστησει εδώ και καιρό αλλά συνεχίζει να μου το κάνει, το πρόγραμμα είναι το driver booster.

Format, δεν πειραματιζόμαστε με drivers και bloatware

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, manosdous είπε

Το έχω απεγκαταστησει εδώ και καιρό αλλά συνεχίζει να μου το κάνει, το πρόγραμμα είναι το driver booster.

Νομιζω οτι πρεπει να παρεις ενα backup τα αρχεια που χρειαζεσαι το συντομοτερο και οσο ακομα μπαινει στα windows.

Και κανεις καθαρη εγκατασταση των windows.

Driver updates μονο χειροκινητα,γκουγκλαρεις τη συσκευη σου και μπαινεις στην ιστοσελιδα της εκαστοτε εταιριας,κατεβαζεις τον driver και εγκαθιστας.

Επεξ/σία από JDROGAS
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, manosdous είπε

ΩΧ !!!
Καλό φόρματ να έχεις, και ευχάριστη επανεγκατάσταση.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό το κάνει μόνο στην επανεκκίνηση και μετά από κανένα μισάωρο ανοίγει κανονικά, το πρόβλημα αυτό το έχω κάπου 8 μήνες και δεν επηρεάζει τη λειτουργία του pc απλά τώρα αποφάσισα να βρω μια λύση. Σίγουρα δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση εκτός φορμάτ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, manosdous είπε

Αυτό το κάνει μόνο στην επανεκκίνηση και μετά από κανένα μισάωρο ανοίγει κανονικά, το πρόβλημα αυτό το έχω κάπου 8 μήνες και δεν επηρεάζει τη λειτουργία του pc απλά τώρα αποφάσισα να βρω μια λύση. Σίγουρα δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση εκτός φορμάτ;

Το driver booster είναι σεσημασμένο για κακόβουλη δραστηριότητα. Το χειρότερο όμως είναι ότι πολύ συχνά, "χώνει" και κανέναν rootkit, αφού βάζει sys mode kernel drivers. Τέτοια πρόσβαση στο σύστημα ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ποτέ και πουθενά.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...