manosdous Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2021 από manosdous
JDROGAS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μπορει να φταιει το οτιδηποτε.Εαν μπορεις γινε λιγο πιο συγκεκριμενος. Απο τι αποτελειται το συστημα σου αναλυτικα.Εχεις δισκους επανω; Πολλες φορες εαν ενας δισκος ειναι προβληματικος προσπαθει να τον διαβασει. 1
manosdous Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Ναι συγγνώμη, δεν ανέφερα ότι αυτό έγινε μετά που κατέβασα ένα πρόγραμμα για drivers και εγκατέστησα μερικούς, πριν από αυτό έκανε κανονικά την επανεκκίνηση.
JDROGAS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Οταν ανοιξει ξανα το pc ξεκινα και απεγκατεστησε το προγραμμα αυτο και γρηγορα μαλιστα,εαν δεν εχει ηδη εγκαταστησει και κανα 2-3 αλλα..... Ποιο ειναι αυτο το προγραμμα; 1
manosdous Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Το έχω απεγκαταστησει εδώ και καιρό αλλά συνεχίζει να μου το κάνει, το πρόγραμμα είναι το driver booster. 1
jgeorgiou Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 5 hours ago, manosdous said: Το έχω απεγκαταστησει εδώ και καιρό αλλά συνεχίζει να μου το κάνει, το πρόγραμμα είναι το driver booster. Format, δεν πειραματιζόμαστε με drivers και bloatware 2
JDROGAS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, manosdous είπε Το έχω απεγκαταστησει εδώ και καιρό αλλά συνεχίζει να μου το κάνει, το πρόγραμμα είναι το driver booster. Νομιζω οτι πρεπει να παρεις ενα backup τα αρχεια που χρειαζεσαι το συντομοτερο και οσο ακομα μπαινει στα windows. Και κανεις καθαρη εγκατασταση των windows. Driver updates μονο χειροκινητα,γκουγκλαρεις τη συσκευη σου και μπαινεις στην ιστοσελιδα της εκαστοτε εταιριας,κατεβαζεις τον driver και εγκαθιστας. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2021 από JDROGAS 1
snbblp Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, manosdous είπε Το έχω απεγκαταστησει εδώ και καιρό αλλά συνεχίζει να μου το κάνει, το πρόγραμμα είναι το driver booster. ΩΧ !!! Καλό φόρματ να έχεις, και ευχάριστη επανεγκατάσταση. 2
manosdous Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Αυτό το κάνει μόνο στην επανεκκίνηση και μετά από κανένα μισάωρο ανοίγει κανονικά, το πρόβλημα αυτό το έχω κάπου 8 μήνες και δεν επηρεάζει τη λειτουργία του pc απλά τώρα αποφάσισα να βρω μια λύση. Σίγουρα δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση εκτός φορμάτ;
snbblp Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, manosdous είπε Αυτό το κάνει μόνο στην επανεκκίνηση και μετά από κανένα μισάωρο ανοίγει κανονικά, το πρόβλημα αυτό το έχω κάπου 8 μήνες και δεν επηρεάζει τη λειτουργία του pc απλά τώρα αποφάσισα να βρω μια λύση. Σίγουρα δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση εκτός φορμάτ; Το driver booster είναι σεσημασμένο για κακόβουλη δραστηριότητα. Το χειρότερο όμως είναι ότι πολύ συχνά, "χώνει" και κανέναν rootkit, αφού βάζει sys mode kernel drivers. Τέτοια πρόσβαση στο σύστημα ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ποτέ και πουθενά. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις