Steved17 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Γνωρίζει κανείς πόσες υπηρεσίες επιτρέπεται να κάνει ένας στρατιώτης σε φυλάκιο συνεχόμενα?
Moderators Kercyn Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Και κάθε μέρα μπορεί να κάνει. Δεν ξέρω αν υπάρχει επισήμως κάποιο όριο στο πόσον καιρό μπορείς να κάτσεις συνεχόμενα σε φυλάκιο. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2021 από Kercyn
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Πότε απολύεσαι; Και γιατί αυτό το θέμα είναι στο Εκπαίδευση & Επαγγ. Προσανατολισμός?
agnostos13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, livornian7 είπε 15μερες μετα σε αλλαζουν Αυτό θεωρητικά...στην πράξη θυμάμαι κόσμο 2-3 μήνες ξεχασμένους σε φυλάκια.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 18 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Αυτό θεωρητικά...στην πράξη θυμάμαι κόσμο 2-3 μήνες ξεχασμένους σε φυλάκια. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ναι κάπως έτσι ήμουν εγώ έκανα ένα μήνα συνεχόμενο σε φυλάκιο στην Λήμνο κοντά. Τόσο διάβασμα δεν έχω ξαναρίξει στην ζωή μου (όταν ήμουν εγώ δεν είχαμε σμαρτφον και φτηνά δεδομένα, ένα 3310 είχα και έβαζα 5€ κάρτα για 50' να μιλάω με το γκομενάκι). Όταν ήρθε απόσπασμα για αλλαγή δεν ήθελα να φύγω ειλικρινά.
Theo1903 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Οι μονάδες κανονικά δεν πρέπει να υπερβαίνουν τις 19 υπηρεσίες ανα στρατιώτη, αλλά αν υπάρχει ανάγκη και έλλειψη σε κόσμο αυτό το νούμερο μπορεί να αλλάξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα