Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν πατησεις F8 σε παει στο boot menu?

Βλεπω στις προδιαγραφες του επεξεργαστη σου οτι υποστηριζει DDR4-2933 και πανω.Μηπως φταιει αυτο?Ειναι πολυ πιθανο.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Getion είπε

Corsair strafe

Aπο ξενο forum.

"A 3900x is arriving tomorrow, so I tried flashing my Crosshair VI Hero bios to versions 7401 and then 7306, both gave me a problem I have never experienced before. On the initial boot I get to the press F1 screen to enter bios. Unfortunately, my Corsair Strafe RGB keyboard has the Scroll Lock key blinking, and none of the keys function. At that point I am just "stuck"

Ειμαστε στην αγωνια εαν φταιει το πληκτρολογιο.........

Μα κι εσυ βρε παιδι μου βρες ενα αλλο απλο-δανεικο να μας φυγει η απορια.😁

Κοντευουμε να στα βγαλουμε ολα faulty επεξεργαστες,μητρικες....μακαρι να εχει δικιο ο masteripper και να τη γλυτωσεις με ενα πληκτρολογιο.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Aπο ξενο forum.

"A 3900x is arriving tomorrow, so I tried flashing my Crosshair VI Hero bios to versions 7401 and then 7306, both gave me a problem I have never experienced before. On the initial boot I get to the press F1 screen to enter bios. Unfortunately, my Corsair Strafe RGB keyboard has the Scroll Lock key blinking, and none of the keys function. At that point I am just "stuck"

Ειμαστε στην αγωνια εαν φταιει το πληκτρολογιο.........

Μα κι εσυ βρε παιδι μου βρες ενα αλλο απλο-δανεικο να μας φυγει η απορια.😁

Κοντευουμε να στα βγαλουμε ολα faulty επεξεργαστες,μητρικες....μακαρι να εχει δικιο ο masteripper και να τη γλυτωσεις με ενα πληκτρολογιο.

Τρεχωωωωωωω να βρω πληκτρολογιοοοοο

Δημοσ.

To enable BIOS mode on the STRAFE RGB, hold the F1 key along with the Windows Lock key (the top right key on the corner of the keyboard) together for about three seconds (then release them).
If done correctly, your keyboard's Scroll Lock light should be blinking. This means that you have enabled the BIOS mode.
To disable BIOS mode, hold the same keys again for three seconds and after releasing, the blinking should stop and you should get your customized keyboard back.

FYI the BIOS mode presists through reboots, and switching devices. So if you'd like to use the keyboard software with they keyboard, remember to disable the BIOS mode when you're done with it.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Getion είπε

Κι ομως ηταν το πληκτρολογιο ... τι να πω ευχαριστω πολυ 

Μπραβο στον masteripper

Που το σκεφτηκε (γιατι κι εγω το εχω παθει αλλα δεν το θυμηθηκα) να στο πω.

Τελος καλο Ολα καλα 👍

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Αν ειναι το πληκτρολόγιο θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο. 

Ετοιμάσου..... πάρε φόρα ...και έφυγες.... :)

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...