Getion Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, elmago είπε Αν μπεις στο bios απο τα windows? https://www.laptopmag.com/articles/access-bios-windows-10 το pc δεν προχωραει μετα το post
elmago Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Αν πατησεις F8 σε παει στο boot menu? Βλεπω στις προδιαγραφες του επεξεργαστη σου οτι υποστηριζει DDR4-2933 και πανω.Μηπως φταιει αυτο?Ειναι πολυ πιθανο.
masteripper Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Πες και το μοντέλο του πληκτρολογίου...νομίζω εκεί είναι το θέμα.
Getion Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 37 λεπτά πριν, masteripper είπε Πες και το μοντέλο του πληκτρολογίου...νομίζω εκεί είναι το θέμα. Corsair strafe
JDROGAS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, Getion είπε Corsair strafe Aπο ξενο forum. "A 3900x is arriving tomorrow, so I tried flashing my Crosshair VI Hero bios to versions 7401 and then 7306, both gave me a problem I have never experienced before. On the initial boot I get to the press F1 screen to enter bios. Unfortunately, my Corsair Strafe RGB keyboard has the Scroll Lock key blinking, and none of the keys function. At that point I am just "stuck" Ειμαστε στην αγωνια εαν φταιει το πληκτρολογιο......... Μα κι εσυ βρε παιδι μου βρες ενα αλλο απλο-δανεικο να μας φυγει η απορια.😁 Κοντευουμε να στα βγαλουμε ολα faulty επεξεργαστες,μητρικες....μακαρι να εχει δικιο ο masteripper και να τη γλυτωσεις με ενα πληκτρολογιο. 1
Getion Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Aπο ξενο forum. "A 3900x is arriving tomorrow, so I tried flashing my Crosshair VI Hero bios to versions 7401 and then 7306, both gave me a problem I have never experienced before. On the initial boot I get to the press F1 screen to enter bios. Unfortunately, my Corsair Strafe RGB keyboard has the Scroll Lock key blinking, and none of the keys function. At that point I am just "stuck" Ειμαστε στην αγωνια εαν φταιει το πληκτρολογιο......... Μα κι εσυ βρε παιδι μου βρες ενα αλλο απλο-δανεικο να μας φυγει η απορια.😁 Κοντευουμε να στα βγαλουμε ολα faulty επεξεργαστες,μητρικες....μακαρι να εχει δικιο ο masteripper και να τη γλυτωσεις με ενα πληκτρολογιο. Τρεχωωωωωωω να βρω πληκτρολογιοοοοο
JDROGAS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Getion είπε Τρεχωωωωωωω να βρω πληκτρολογιοοοοο Aργεις!!!!!🤣
masteripper Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 To enable BIOS mode on the STRAFE RGB, hold the F1 key along with the Windows Lock key (the top right key on the corner of the keyboard) together for about three seconds (then release them). If done correctly, your keyboard's Scroll Lock light should be blinking. This means that you have enabled the BIOS mode. To disable BIOS mode, hold the same keys again for three seconds and after releasing, the blinking should stop and you should get your customized keyboard back. FYI the BIOS mode presists through reboots, and switching devices. So if you'd like to use the keyboard software with they keyboard, remember to disable the BIOS mode when you're done with it.
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Αν ειναι το πληκτρολόγιο θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο.
JDROGAS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Που ειναι το πληκτρολογιο οεο;;;; Δεν εχεις καμια καλη γειτονισσα να δανειστεις ενα απλο πληκτρολογιο:;;;😁
Getion Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Κι ομως ηταν το πληκτρολογιο ... τι να πω ευχαριστω πολυ 4
snbblp Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Ωραία, αναβάθμισε όμως και το bios γιατί είσαι στο 7.x και έχει φτάσει στο 12.x. 1
JDROGAS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Getion είπε Κι ομως ηταν το πληκτρολογιο ... τι να πω ευχαριστω πολυ Μπραβο στον masteripper Που το σκεφτηκε (γιατι κι εγω το εχω παθει αλλα δεν το θυμηθηκα) να στο πω. Τελος καλο Ολα καλα 👍 2
masteripper Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, DiaperCh@nger101 είπε Αν ειναι το πληκτρολόγιο θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο. Ετοιμάσου..... πάρε φόρα ...και έφυγες.... 1
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 πολύ ωραίος ο @masteripper δεν πήγε το μυαλό μου καθόλου. +1 αν ήμουνα ο φίλος θα κέρναγα καφέ. Ορίστε και το βίντεο από όταν ήμουν διάσημος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα