Getion Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Επισης εχω δει και κατι αλλο οταν κολλαει στο post το scroll lock κουμπι στο πληκτρολογιο αναβοσβηνει 2 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Θελεις να πεις οτι εχεις αλλαξει τρεις φορες μητρικη με αυτον τον επεξεργαστη επειδη δεν μπουταρει; Σωστα ναι στην αρχη ειχα την asus z490 a rog strix και τωρα εχω την F
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Χωρις πληκτρολογιο. Χωρις τιποτα. Ένα dim μνήμης κσι τίποτα άλλο. Τίποτα.
JDROGAS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μην βαζεις τιποτα επανω αρχικα ουτε καν μνημες. 2 λεπτά πριν, Getion είπε Επισης εχω δει και κατι αλλο οταν κολλαει στο post το scroll lock κουμπι στο πληκτρολογιο αναβοσβηνει Σωστα ναι στην αρχη ειχα την asus z490 a rog strix και τωρα εχω την F Και γιατι μας ταλαιπωρεις;;; Πλακα κανω.....😄 Αφου τρεις μητρικες δεν παιζουν προφανως φταιει ο επεξεργαστης. Γιατι απο την αρχη δεν τον εχεις παει πισω; 1
Getion Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Αν είναι τσεκαρισμένο το psu, τσεκαρισμένες οι μνήμες, το m/b αλλαγμένο, δεν έχεις τίποτα άλλο συνδεδεμένο και είναι όλα έξω από το case, δεν μένει τίποτε άλλο εκτός του cpu. Τουλάχιστον δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Δεν μπορείς να πας στο μαγαζί που τον πήρες να τον βάλουν πάνω να δουν τι κάνει? Μολις μιλησα με την intel σε live chat και μου ειπαν αφου εχεις αλλαξει τα παντα τοτε λογικα ειναι cpu failure αν και πολυ σπανιο αλλα συμβαινει ναι εχω μιλησει με το καταστημα θα το στειλω κανονικα να το ελεγξουν 2 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Μην βαζεις τιποτα επανω αρχικα ουτε καν μνημες. Και γιατι μας ταλαιπωρεις;;; Πλακα κανω.....😄 Αφου τρεις μητρικες δεν παιζουν προφανως φταιει ο επεξεργαστης. Γιατι απο την αρχη δεν τον εχεις παει πισω; Ρε φιλε δεν εχω δει ποτε χαλασμενο cpu χαααχαχ τι να πω μακαρι να ειναι cpu και φτιαξει το θεμα.. χαααχαχαχ τους εχω τρελανει του καημενους στο μαγαζι, κανενα προβλημα ολες η πλακες δεκτες.
Getion Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Χωρις πληκτρολογιο. Χωρις τιποτα. Ένα dim μνήμης κσι τίποτα άλλο. Τίποτα. Και αυτο το εκανα εχω δοκιμασει και αλλο πληκτρολογιο σε ολες τις θυρες..... πφφφ Μόλις τώρα, JDROGAS είπε Mολις τρελλανες και μας!!! 🤣 αχααχ τι να πω ειπα να ακουσω γνωμες μηπως μου εχει ξεφυγει κατι. 1
masteripper Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ας το ξαναπιάσουμε γιατί εγώ είχα 1 σχεδόν παρόμοιο πρόβλημα Άνοιγε ο υπολογιστής...κατευθείαν BIOS και μετά μούγκα... Πήγα να κάνω αλλαγές ...πρόβλημα κολλούσε. Εβαλα bootable stickaki...ξεκίνησε ...όλα ωραία και καλά αλλά oi RAM στα 2133....δεν είχα μπορέσει να τις αλλάξω στο BIOS Οπότε θυμήθηκα παλιές καλές εποχές 775/p45....Πρόβλημα με πληκτρολόγιο (εχω ασύρματο) Οπότε σύνδεσε 1 PS/2 πληκτρολόγιο...συνδεσε και 1 δίσκο/bootable USB και δες αν προχωράει Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2021 από masteripper
Getion Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, masteripper είπε Ας το ξαναπιάσουμε γιατί εγώ είχα 1 σχεδόν παρόμοιο πρόβλημα Άνοιγε ο υπολογιστής...κατευθείαν BIOS και μετά μούγκα... Πήγα να κάνω αλλαγές ...πρόβλημα κολλούσε. Εβαλα bootable stickaki...ξεκίνησε ...όλα ωραία και καλά αλλά oi RAM στα 2133....δεν είχα μπορέσει να τις αλλάξω στο BIOS Οπότε θυμήθηκα παλιές καλές εποχές 775/p45....Πρόβλημα με πληκτρολόγιο (εχω ασύρματο) Οπότε σύνδεσε 1 PS/2 πληκτρολόγιο...συνδεσε και 1 δίσκο/bootable USB και δες αν προχωράει Πηγα και δανειστηκα ενα ps2 απο εναν τεχνικο παω σπιτι και βλεπω οτι η F δεν εχει ps2 ενω η Z490A ειχε οποτε απλα αλλαζα θυρες usb. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2021 από Getion
masteripper Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Βάλε τότε 1 απλό απλό USB πληκτρολόγιο τότε...
Getion Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, masteripper είπε Βάλε τότε 1 απλό απλό USB πληκτρολόγιο τότε... εβαλα και ασυρματο και με καλωδιο οταν σταματαει και κολλαει στο post το lock scroll αναβοσβηνει...
masteripper Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μήπως να κάνεις 1 βιντεακι να δούμε όλοι τι ακριβώς παίζει ?
Getion Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, masteripper είπε Μήπως να κάνεις 1 βιντεακι να δούμε όλοι τι ακριβώς παίζει ? Μολις παω σπιτι θα στειλω ενα.
masteripper Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μήπως έχεις κανένα "μαγκιόρικο" USB πληκτρολόγιο...όταν λέμε απλό εννοούμε της οκάς...οσο πιο φτηνό τόσο πιο καλό
Getion Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, masteripper είπε Μήπως έχεις κανένα "μαγκιόρικο" USB πληκτρολόγιο...όταν λέμε απλό εννοούμε της οκάς...οσο πιο φτηνό τόσο πιο καλό χααχχααχ εχω ενα της corsair και ενα ασυρματο τα οποια τα δουλευω και τα δυο
masteripper Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Getion είπε χααχχααχ εχω ενα της corsair και ενα ασυρματο τα οποια τα δουλευω και τα δυο Δεν έχει 10 δευτερόλεπτα που είδα 1 Post με κάποιον που είχε πληκτρολόγιο μουράτο σαν το δικό σου και κολλούσε γιατί είχε θέμα το Legacy mode του BIOS....το ίδιο αναβόσβυσμα.... οπότε όπως θα γυρίσεις στο σπίτι βρες και 1 "πανάκριβο" πληκτρολόγιο (πάνω απο 5€ είναι ακριβό) και ξαναδοκίμασε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα