Getion Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Καλημερα-Καλησπερα εχω ενα προβλημα εχω αγορασει ενα I9 10850k και μητρικη Z490f asus rog strix καθως εχω καποιες παλιες ραμ Corsair led 16gb 3000mhz 15c αλλα εχω αγορασει και G.skill tridenz neo 16gb 3600mhz λοιπον bootαρει και κολλαει στο amibios μου αναγνωριζει τα παντα ραμ επεξεργαστη keyboard ολα κομπλε παταω f1 για να μπω bios και δεν κανει τπτ μενει εκει για παντα , εχω δοκιμασει καθε πιθανη λυση δοκιμασα αλλες ραμ καθως και μια μια σε ολα τα socket τπτ αλλαξα τρεις φορες μητρικη παλι τπτ bios update flash της asus παλι τπτ , λετε να ειναι faulty cpu ???? Αν εχετε καμια ιδεα πειτεε !!!!! ταλαιπωρουμε εδω και 1μιση μηνα πφφφ....
JDROGAS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Καλημερα και σε σενα. Να υποθεσω εχεις κανει clear cmos η εχεις βγαλει τη μπαταρια. Η μητρικη προυπηρχε με αλλον επεξεργαστη και δουλευε; Τα πηρες ολα μαζι καινουργια η μεταχειρισμενα;
Getion Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Γεια σου , ναι εχω κανει clear cmos και με την μπαταρια και με το jumber τα αγορασα καινουργια απο διαφορετικα καταστηματα η ραμ δουλευουν σιγουρα γτ εχω και δευτερο pc με i5 7600k z290f κλπ
JDROGAS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Tις περισσοτερες "αταξιες" τις κανουν οι μνημες συνηθως. Ειναι ευκολο να το στησεις απέξω απο το κουτι; Σκετο μονο cpu-mobo-psu,να ξεκινησει. Μετα μια μνημη χωρις ουτε καν δισκο. Ειμαστε σιγουροι για τα υπολοιπα υποσυστηματα καρτα,σκληροι,τροφοδοτικο κλπ; Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2021 από JDROGAS 2
Getion Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Tις περισσοτερες "αταξιες" τις κανουν οι μνημες συνηθως. Ειναι ευκολο να το στησεις απέξω απο το κουτι; Σκετο μονο cpu-mobo-psu,να ξεκινησει. Μετα μια μνημη χωρις ουτε καν δισκο. Ειμαστε σιγουροι για τα υπολοιπα υποσυστηματα καρτα,σκληροι,τροφοδοτικο κλπ; Απεξω απο το κουτι τα εχω στησει το τροφοδοτικο δουλευει κανονικοτατα στο αλλο pc τα εχω σκετα τελειος γυμνα
Getion Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 μου βγαζει πρασινο λαμπακι που ειναι για το boot
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Έχεις συνδέσει επάνω αριστερά το 8+4 pin για τον επεξεργαστή? 1
Getion Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Έχεις συνδέσει επάνω αριστερά το 8+4 pin για τον επεξεργαστή? Εχω συνδεσει μονο το 8pin γτ το 4pin λεει οτι ειναι optional για oc επισης το τροφοδοτικο μου δεν εχει το εξτρα 4pin
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Κανένα πρόβλημα. Το τροφοδοτικό ποιο είναι ? Το έχεις τσεκάρει με το άλλο pc?
Getion Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Corsair RMI 650w ναι δουλευει στο παρον pc μου I5 7600k rog strix 290f 1070gtx 16gb ram g.skill 3600 Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2021 από Getion
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μπορείς να βγάλεις το cpu και να επιβεβαιώσεις ότι δεν έχει στραβώσει κάποιο pin? Ανέβασε και μια φωτογραφία κοντινή από το socket καθώς και μια από το setup. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2021 από DiaperCh@nger101
Getion Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, DiaperCh@nger101 είπε Μπορείς να βγάλεις το cpu και να επιβεβαιώσεις ότι δεν έχει στραβώσει κάποιο pin. Ανέβασε και μια φωτογραφία κοντινή από το socket καθώς και μια από το setup. ναι το εχω κανει και αυτο ολα τα πινς ειναι κομπλε ετσι και αλλιως εχω αλλαξει τρεις φορες μητρικη..... τωρα λιγο δυσκολο γτ ειμαι δουλεια
JDROGAS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Getion είπε ναι το εχω κανει και αυτο ολα τα πινς ειναι κομπλε ετσι και αλλιως εχω αλλαξει τρεις φορες μητρικη..... τωρα λιγο δυσκολο γτ ειμαι δουλεια Θελεις να πεις οτι εχεις αλλαξει τρεις φορες μητρικη με αυτον τον επεξεργαστη επειδη δεν μπουταρει;
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν είναι τσεκαρισμένο το psu, τσεκαρισμένες οι μνήμες, το m/b αλλαγμένο, δεν έχεις τίποτα άλλο συνδεδεμένο και είναι όλα έξω από το case, δεν μένει τίποτε άλλο εκτός του cpu. Τουλάχιστον δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Δεν μπορείς να πας στο μαγαζί που τον πήρες να τον βάλουν πάνω να δουν τι κάνει? Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2021 από DiaperCh@nger101
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα