Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, 

Μπαίνω να πληρώσω τις εισφορές του γενάρη και βλέπω ότι στις εκκρεμότητες (και στο ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ - ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ) εμφανίζει ως τρέχουσα εισφορά την 12/2020 ... ενώ στο ιστορικό εισφορών δείχνει ότι έχει γίνει εξόφληση κανονικά... τι φάση ? Και σ' εσάς μια απο τα ίδια ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stormrain είπε

Το ιδιο και σ'εμενα. Του συστηματος τους glitch θα ειναι.

Aκριβως το ιδιο.

Μπαινω καθε μερα μηπως βγουνε οι καινουριες αλλα τιποτα.

Τους ειναι τοσο δυσκολο να τις βγαλουν εστω μια φορα φυσιολογικα με το που αλλαζει ο μηνας?

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστώ παιδιά, το τραγικό είναι ότι εμφανίζει ως εμπρόθεσμη πληρωμη εως μεθαύριο 26/02... τελευταία ημέρα τα κάνουν όλα. Ακόμα και παράταση να δωθεί, είναι για κλάματα.

Αν δεν αναρτηθούν (ή αν δε διορθώσουν το πρόβλημα) μέχρι αύριο πρωί θα τους καλέσω... δεν είναι καιροί να ρισκάρουμε με προηγούμενους κωδικούς πληρωμής επειδή αυτοί κάθονται 25+ ημέρες και τα ξύνουν.

Επεξ/σία από IRADev
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, stormrain είπε

Παντως νομιζω πως και να πληρωσεις εκπροθεσμα δεν εχεις καποια προσαυξηση.

Έρχεται η προσαύξηση μετά από κάποιους μήνες..

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχουν βγει επίσημα οι εισφορές του Ιανουαρίου; Νομίζω πως όχι.

Ακόμη το pdf του Δεκεμβρίου βγάζει στο σύστημα αν δεις το ειδοποιητήριο...

Εγώ καταλάθος είχα πληρώσει αρχές του Φεβρουαρίου τον Ιανουάριο επειδή είχα μπερδευτεί! Αλλά ακόμη δεν υπάρχει επίσημα το pdf του Ιανουαρίου.

Αυτό το πράγμα με τις παρατάσεις και τις εκκαθαρίσεις έχει γίνει κουραστικό. Ας βγαίνει η ειδοποίηση αρχές του μήνα και μετά ας δίνουν περιθώριο πληρωμής 1-2 μήνες. Τώρα σου βγάζουν ξαφνικά ειδοποίηση π.χ στις 20/2 για τον Ιανουάριο και σου λένε ότι πρέπει να πληρώσεις μέχρι τις 26/2.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Δημοσ.
52 minutes ago, IRADev said:

Σας ευχαριστώ παιδιά, το τραγικό είναι ότι εμφανίζει ως εμπρόθεσμη πληρωμη εως μεθαύριο 26/02... τελευταία ημέρα τα κάνουν όλα. Ακόμα και παράταση να δωθεί, είναι για κλάματα.

Αν δεν αναρτηθούν (ή αν δε διορθώσουν το πρόβλημα) μέχρι αύριο πρωί θα τους καλέσω... δεν είναι καιροί να ρισκάρουμε με προηγούμενους κωδικούς πληρωμής επειδή αυτοί κάθονται 25+ ημέρες και τα ξύνουν.

Ο κωδικός πληρωμής μένει ίδιος κάθε μήνα. Για τα υπόλοιπα έχεις δίκιο.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, JustGud είπε

Αλλάζει όμως με το νέο έτος.

Παλι αλλαζει ο κωδικος πληρωμης?

Και δινουν προθεσμια μεχρι 26/02 κιολας.

Που να καει ολοκληρο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stormrain είπε

Παντως νομιζω πως και να πληρωσεις εκπροθεσμα δεν εχεις καποια προσαυξηση.

Λάθος νομίζεις. Εγώ είχα βάλει πάγια εντολή. Άργησαν οι ίδιοι να τραβήξουν χρήματα, με θεώρησαν εκπρόθεσμο και με έβαλαν προσαυξήσεις. 

Αγαπάμε το δημόσιο λέμε.

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Στις 1/1/2020 είχε αλλάξει αλλά δεν νομίζω ότι προκύπτει από κάπου ότι θα αλλάζει κάθε χρόνο ο κωδικός πληρωμής.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, The_Judas είπε

Στις 1/1/2020 είχε αλλάξει αλλά δεν νομίζω ότι προκύπτει από κάπου ότι θα αλλάζει κάθε χρόνο ο κωδικός πληρωμής.

Ετσι ακριβως μονο τοτε αλλαξε και φυσικα δεν υπαρχει λογος ν'αλλαζει καθε χρονο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...