theofilos75 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Γειά σας θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς,σε όλο τον Κηφισός υπάρχουν σε διάφορα σημεία ρανταρ και καμερες ταχυτητας από το Ρέντη μέχρι το ύψος της Νέας Ιωνίας,το όριο ταχύτητας είναι 80 χλμ ξέρει κανείς με ποσό σε καταγράφουν και αν έχει πάρει κάνεις κλήση απο τροχαια.
greekfragma Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 με πόσα πήγαινες να σου πω αν θα σου ρθουν.
theofilos75 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, greekfragma είπε με πόσα πήγαινες να σου πω αν θα σου ρθουν. 120
KoreanW Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 H πλάκα είναι ότι τα σημεία που έχει κάμερες στον Κηφισό και στην άνοδο και στην κάθοδο είναι γνωστά χρόνια τώρα αλλά όταν πηγαίνεις με το όριο βλέπεις τους περισσότερους να σε προσπερνούν. Τα 120 τα λες και πταίσμα σε κάτι ταχύτητες που βλέπεις...
Noobios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Επειδη λογω δουλειας το δρομολογιο μου ειναι απο Κηφισο Πειραια Νεα Ιωνια δεν εχω δει πουθενα καμερες. Σε καποια σημεια εχει σημανση αλλα αμφιβαλλω αν λειτουργουν. Προσωπικα κανω το δρομολογιο 5-6 φορες τη βδομαδα πανω απο 10ετια δεν εχει ερθει ποτε κληση. Δεν νομιζω οτι εχεις φοβο για κατι. Δεν ειναι Αττικη Οδος το μπουρδελ@ που λεγεται Κηφισος.
KoreanW Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κάμερες στον Κηφισό έχει, και έχει και σήμανση. πχ κοκ (μην κάτσουμε να τις βάλουμε και όλες 😄 ) Το αν λειτουργούν είναι και η ερώτηση του TS. Υποτίθεται ότι πλην Αττικής οδού, οι κάμερες ανά την Ελλάδα δεν πολυλειτουργούσαν γιατί είτε ήταν χαλασμένες είτε λόγω έλλειψης αναλωσίμων. Τελευταία είχε πάρει το μάτι μου είδηση ότι σκέφτονταν να θέσουν σε λειτουργία κάμερες. Και ειδικά για την περιφέρεια Αττικής, να τοποθετήσουν κάμερα σε κάποια διασταύρωση για παράβαση ερυθρού σηματοδότη. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2021 από KoreanW 1
greekfragma Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Με 120 όλα οκ. Με περισσότερα κάνουν επιλεκτική αποστολή κλήσεων ανάλογα τη συχνότητα και τα χιλιόμετρα και όταν τις ενεργοποιούν μια στο τόσο. Μόνιμα δε δουλεύουν.
theofilos75 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Noobios είπε Επειδη λογω δουλειας το δρομολογιο μου ειναι απο Κηφισο Πειραια Νεα Ιωνια δεν εχω δει πουθενα καμερες. Σε καποια σημεια εχει σημανση αλλα αμφιβαλλω αν λειτουργουν. Προσωπικα κανω το δρομολογιο 5-6 φορες τη βδομαδα πανω απο 10ετια δεν εχει ερθει ποτε κληση. Δεν νομιζω οτι εχεις φοβο για κατι. Δεν ειναι Αττικη Οδος το μπουρδελ@ που λεγεται Κηφισος. Έχει στην κάθοδο προς Πειραιά έξοδος δειραχειου δεξιά μετά στη Καβάλας κάτω από τη γέφυρα,στην άνοδος έχει 3 είναι καινούργιες με λέιζερ αυτή που με καίει είναι στην ευθεία λίγο πριν τη παλιά ρενα στο ύψος τής νεα Φιλαδέλφειας... 1
madboy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Στα 16 χρόνια που περναω από Περιστέρι μέχρι τέλος Κηφισού αν λειτουργούσαν οι κάμερες θα σας έγραφα μέσα από τα κάγκελα. 😀 5
theofilos75 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα και πάλι λοιπόν από ότι έμαθα οι κάμερες λέγονται gatso είναι από την Αγγλία είναι τοποθετημένα από το 2014,τώρα το ερώτημα είναι σε τη όριο της έχουν ρύθμιση να σε βγάζουν φώτο. 1
madboy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Μάλλον πάνω από τα 200... 😀😀😀 Υ. Γ. Μην ρωτήσετε που το ξέρω. 😆 1
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Ρε σεις βάλανε κάμερες σε όλη την Συγγρού? Πέρασα προχτές και είδα 10 - 15 κάμερες, μία ανά 200 μέτρα ξερωγώ, πάνω σε πολύ ψηλό στύλο. Ξέρει κανείς τι παίζει και αν γράφουν?
agnostos13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 6 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Ρε σεις βάλανε κάμερες σε όλη την Συγγρού? Πέρασα προχτές και είδα 10 - 15 κάμερες, μία ανά 200 μέτρα ξερωγώ, πάνω σε πολύ ψηλό στύλο. Ξέρει κανείς τι παίζει και αν γράφουν? Αν το πάτησες θα μας πεις σε λίγους μήνες...
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δεν το πάτησα. Γενικά πάντως μου έκανε πολύ εντύπωση το πόσες ήταν. Δεν ήταν μία ή δυό, αλλά 10 - 15, ανά λίγα μέτρα δηλαδή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα