ilos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε Να σας πω εγω το κουλο που εχω συναντησει. Εχω μια usb καρτα ηχου που συνδεεται με type c στη μητρικη, στα δυο τελευταια bios ,ενω τρεχω το benchmark του sottr με κλειστη απο τον διακοπτη της τροφοδοσιας της την καρτα ,τα fps πανε πανω κατω σε φαση απο τα 200 να πεφτει στιγμιαια στα 130 ξερω γω. Αν βγαλω το καλωδιο απο την μητρικη το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει. Αν ομως ανοιξω την καρτα ηχου το προβλημα εξαφανιζεται και τρεχει νερο. wtf? Η κάρτα ήχου είχε drivers?
akoinonitos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, ilos είπε Η κάρτα ήχου είχε drivers? προφανως, το φαινομενο εμφανιστηκε στο προηγουμενο bios update και συνεχιστηκε στο τελευταιο. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2021 από akoinonitos
ilos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε προφανως, το φαινομενο εμφανιστηκε στο προηγουμενο bios update και συνεχιστηκε στο τελευταιο. Με λίγα λόγια κάτι παίζει με το που βάλανε το rezize BAR. Κλασική AMD 1 φτιάχνουν 2 χαλάνε με κάθε agesa.😁 2
akoinonitos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 12 λεπτά πριν, ilos είπε Με λίγα λόγια κάτι παίζει με το που βάλανε το rezize BAR. Κλασική AMD 1 φτιάχνουν 2 χαλάνε με κάθε agesa.😁 Σωστη παρατηρηση ,δεν το ειχα σκεφτει καν.
mike0402 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 καλησπερα αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο προβλημα σαν νεος κατοχος..ξαφνικα κολλανε ολα στο pc εχει βρεθει λυση?
ilos Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, mike0402 είπε καλησπερα αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο προβλημα σαν νεος κατοχος..ξαφνικα κολλανε ολα στο pc εχει βρεθει λυση? Κάνε force το pciegen σε 3rd gen από auto στο bios. Από ότι βλέπω στην υπογραφή σου έτσι και αλλιώς δεν έχεις κάποια pcie gen4 device και δε χάνεις τίποτα. Απρίλη-Μάη υποτί8εται θα βγει νέο bios που το διορθώνει σε όσους έχουν θέματα.
mike0402 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 23 minutes ago, ilos said: Κάνε force το pciegen σε 3rd gen από auto στο bios. Από ότι βλέπω στην υπογραφή σου έτσι και αλλιώς δεν έχεις κάποια pcie gen4 device και δε χάνεις τίποτα. Απρίλη-Μάη υποτί8εται θα βγει νέο bios που το διορθώνει σε όσους έχουν θέματα. οκ το εκανα και θα δειξει πως θα παει!ευχαριστω!
akoinonitos Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, ilos είπε Κάνε force το pciegen σε 3rd gen από auto στο bios. Από ότι βλέπω στην υπογραφή σου έτσι και αλλιώς δεν έχεις κάποια pcie gen4 device και δε χάνεις τίποτα. Απρίλη-Μάη υποτί8εται θα βγει νέο bios που το διορθώνει σε όσους έχουν θέματα. Το beta παντως που βγηκε και υποτιθεται διορθωνει το θεμα δεν εκανε τπτ σε εμενα ,ισως να ειναι και διαφορετικο το θεμα μου δεν ξερω. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2021 από akoinonitos
mike0402 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 34 minutes ago, akoinonitos said: Το beta παντως που βγηκε και υποτιθεται διορθωνει το θεμα δεν εκανε τπτ σε εμενα ,ισως να ειναι και διαφορετικο το θεμα μου δεν ξερω. το beta εγω δεν το εχω περασει.να το κανω η οχι?
akoinonitos Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, mike0402 είπε το beta εγω δεν το εχω περασει.να το κανω η οχι? οτι νομιζεις ,δεν μου προκαλεσε καποιου αλλου ειδους προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα